Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ και ΕΠΕΥΘΥΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ... ΣΥΝΤΑΓΜΑ...!!!

«ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»...!!!

Απλοί πολίτες έδωσαν το καλύτερο ψυχολογικό ντοπάρισμα στον Πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αποφάσισε να πάει πεζός από το Κοινοβούλιο στο Υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα και μόλις είχε ολοκληρώσει την συνάντηση με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, έκπληκτοι δημοσιογράφοι και τα μέλη της προσωπικής του φρουράς τον είδαν να παίρνει τον στενό του συνεργάτη και υπεύθυνο του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού στην Βουλή, Νίκο Τσούτσια και να κατευθύνονται προς την Βασιλίσσης Σοφίας. 
-- *********-- 
Στον δρόμο αρκετοί πολίτες τον σταμάτησαν προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις αλλά και να τον παροτρύνουν να συνεχίσει την προσπάθεια ανάκτησης της αξιοπιστίας της Χώρας λέγοντάς του «προχώρα… είμαστε μαζί σου».
-- *********-- 
Στα αξιοσημείωτα, περιλαμβάνεται και το στιγμιότυπο με ένα νεαρό ζευγάρι που έδωσαν το κινητό τους τηλέφωνο στον κ. Τσούτσια προκειμένου να τους φωτογραφήσει με τον Πρωθυπουργό.
Πρωτο Θεμα

9 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ouaou!!!!!!! ti lete re lamogia apo to politiko safari!!!!!!!!

    neoellines ragiades tou kanape.
    ntropi sas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκασμος.!
    Πονατε πορτιέρηδες και κοτούλες του "Χρυσου Αυγού" του Μιχαλολιάκου;
    Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ που λες σκασμός σε τι διαφέρεις από αυτούς; Σε λίγο θα πεις και εγέρθητω! Και φυσικά εσύ δεν είσαι σαν όλους αυτούς που χειροκροτούν για τα νέα swaps του Σαμαρά που θα τα πληρώνουμε όλοι εμείς μέχρι το 2067 και μάλλον δεν θα έχεις ακούσει για τα 28 δις μέτρα που θα πρέπει να πάρουμε σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο 2013 - 2016... Μάλλον όταν γινόταν όλα αυτά εσύ θα έτρεχες πίσω από τον Σαμαρά για να βγεις φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί όποιος είναι ενάντια στα μέτρα θα πρέπει να είναι Χ.Α.; Πάλι προπαγάνδα και προμοτάρισμα; Όσο για σένα που λες σκασμός πόσο διαφέρεις; Σε λίγο θα πεις και εγέρθητω! Διάβασε λίγο για τα swaps του Αντωνάκη και για τα καινούργια μέτρα των 28 δις που θα έρθουν μετά και σταμάτα να τρέχεις πίσω από τον αρχιδοσίλογο και προδότη Σαμαρά για να βγεις γωτογραφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα!!καλό!!να πω και εγώ ένα με τον Τοτό;
    ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι;είστε σαν τον υπουργό τύπου του Σαντάμ που έλεγε "κερδίζουμε-κερδίζουμε"!
    μετά χάθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανόητο επικοινωνιακό τρυκ. Όλα στημένα. Ακόμη και οι προσωπικοί πρώην οπαδοί απο την ΠΟΛ.ΑΝ έχουν απηυδήσει.Ο Σαμαράς πολιτεύεται απο το 1977, άρα είναι συνῦπευθυνος για την σημερινή οδυνηρή κατάσταση για τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ανόητα υπο-ανθρωπάκια αν σας εδωσε τα μυαλά στο πιάτο ο Σαμαράς τραβήχτετα να ξεθυμάνετε, εκτός και άν είσαστε κουρεμένοι πορτιέρηδες και σας τα έχουν... ξυρίσει.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ Ο ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (7-11-12 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17.00 ΜΜ) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ" ΚΑΙ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ" ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ ΤΩΝ !!!

    (Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΥ ΛΑΟΎ ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή