Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

O «ΕΚΔΟΤΗΣ» ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ...«ΕΚΔΙΔΕΙ» ΤΗΝ ΑΥΓΗ (Ν0.2)...!!!

Ο «ΠΟΝΤΙΚΟΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ...80...!!!  

Σε εποχή που η κυκλοφορία των εφημερίδων δεν είναι απλώς πιεσμένη, αλλά ανύπαρκτη, νέες εφημερίδες φυτρώνουν από το πουθενά, στη δημοσιογραφική   αγορά.
Είναι απορίας άξιον πως ενω η διαφημιστική πίτα έχει περιορισθεί στο ήμισυ, πού είναι στο κάτω-κάτω της γραφής --η τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι-- η κύρια πηγή εσόδων,

κατα περίεργο τρόπο υπάρχουν εκδότες πού επενδύουν σε εφημερίδες.
-- *********--
Είνα χαρακτηριστικό ότι απο τη περασμένη δεκαετία όταν ήταν στο φόρτε της η διαφημιστική πίτα, πάλι δεν αρκούσε γιά να καλύψει τα έξοδα των εφημερίδων γιά δύο λόγους:
-- *********--
*- Διότι ο αριθμός των εν Ελλάδι εφημερίδων ήταν δυσανάλογος με το πληθυσμό και:
*- Η τηλεόραση απέκτησε αυτόματα σαφώς μεγαλύτερο κοινό με αποτέλεσμα να είναι πολλαπλασίως πιό ελκυστική για διαφημίσεις.
-- *********--
Άλλωστε οι εφημερίδες πλέον δεν πουλάνε ειδήσεις.
Αυτό το προνόμιο της αμεσότητας και εγκαιρότητας το «πήρε» το διαδίκτυο και η τηλεόραση.
-- *********--
Πουλάνε CD, με τραγούδια και ότιδήποτε άλλο πού προσφέρουν μικροπωλητές μαύροι και άσπροι σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια προκειμένου να ενισχύσουν τη κυκλοφορία τους.
-- *********--
Μία εφημερίδα... «κύρους», μοιράζει καί λεφτά...!!! 
40.000 ευρώ την εβδομάδα.
-- *********--
Μετά τις εκλογές εμφανίσθηκε στο προσκήνιο ως εκδότης ένας πού διέδιδε, μόνος του,  ότι θα είναι Υπ. Βουλευτής της Ν.Δ., χωρίς να του έχει πεί κανείς τίποτα και όταν δεν είδε το ονομά του στις λίστες, πως και πού εκδίδει εφημερίδα με...αντινεοδημοκρατικο περιεχόμενο...!!!
-- *********--
Ο «σημαντικός» Δελατόλας πού σπέρνει μαϊντανό σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα και την «σημαντική» του άποψη τη συμμεριζεται και ο...αμερόληπτος  Real Χατζηνικολάου κάθε Πέμπτη, μετά το Ποντίκι προέκυψε εκδότης των... 6ημερών...!!!
-- *********--
Το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου με «αντικειμενικότητα» είναι ολόκληρο αφιερωμένο στο Τσίπρα.
-- *********--
Ούτε η Αυγή πού είναι κομματικό όργανο δεν έχει τολμήσει τέτοιο πρωτοσέλιδο.
-- *********--
Μερικοί ονειρεύονται τον Τσίπρα Πρωθυπουργό και αφού με (ένα νόμο) θα καταργήσει το μνημόνιο και (ένα νόμο) επίσης θα αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις θα πάμε στην εποχή του αλήστου μνήμης Αντρέα όπου θα επιτρέπεται η μίζα μέχρι... 500.000...!!!
-- *********--
Καί βέβαια θα «εκσυγχρονισθεί» η διαφθορά και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, όπως επί των ημερών του....
-- *********--
Καί ασφαλώς τα «ποντίκια» πού ανήκουν στη κατηγορία των «τρωκτικών» τρέχουν πρώτα.
-- *********--
Περιμένουμε τι άλλο θα δούμε απο του... «Δελατόλα τα...6άμερα»...!!!

5 σχόλια:

  1. O Aντώνης Δελατόλλας, καθολικός εκ Τήνου, εκδίδει το Ποντίκι, που ανήκει κατά το ήμισυ στον Εβραίο Βίκτωρα Ρέστη και κατά έτερο ήμισυ στον μαγαλοαπατεώνα Λαυρεντιάδη. Κάθε Πέμπτη, που κυκλοφορεί το Ποντίκι, ο Χατζηνικολάου ή Χατζηλαλάκης ή Χατζηλουλού τον έχει φιλοξενούμενο στον παράνομο ραδιοσταθμό του Real FM, για να προωθήσει τις πωλήσεις του.
    Ο Δελατόλλας, γνωστός και σαν πράκτωρ του Πάπα, διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του αρχινταβατζη Μπόμπολα. Μάλιστα διαπραγματεύτηκε για λογαριασμό του Μπόμπολα την πώληση του στην φιλόδοξη Γιάννα Αγγελοπούλου-΄Δασκαλάκη, όταν αυτό το υπεφιλόδοξο γύναιο επεδίωκε την προεδρία της Δημοκρατίας.
    Η εφημερίδα 6Μερες είναι μία κρυπτοκομμουνιστική φυλλάδα, η οποία, κατά σοβαρές πληροφορίες, χρηματοδοτείται από τον σύζυγο της Γιάννας και τον Μπόμπολα για υποστηρίξουν την άνοδο στην εξουσία των σταλινικών καθαρμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συνεχίσουν να απομυζούν τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε μήπως τα μπερδέψατε λιγάκι ή μήπως ζούμε σε άλλη Ελλάδα; Ο ΣΥΡΙΖΑ απομυζά τον ελληνικό λαό ολ΄αυτά τα χρόνια;
      Θα αστειεύεστε μάλλον...

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς πηγαίνουν να μας φορτώσουν τον νέο ΑΝΔΡΕΑ , ο οποίος θα ακούει στο όνομα ΑΛΕΞΗΣ. Ο νέος ΘΑ ΘΑ ΘΑ λαοπλάνος θα είναι και ποιό υπάκουος στα κελεύσματαυτον ηγέτη της Αμερικής.

    Πιστευα ότι Κυβερνήσεις συνασπισμού πολλών κοινοβουλευτικών κομμάτων , θα είχαν την δύναμη να αντισταθούν σε Ξένη Δύναμη ή σε ανθρώπους που κυβερνούν με τη δύναμη του χρήματος και τα "πουλημένα" δημοσιογραφικά τομάρια {ποντίκια}. Αλλά στην Ελλάδα όλοι κοιτούνε πρώτα το κομματικό συμφέρον και μετά το συμφέρον του Ελληνικού Λαού.

    Προσπαθούν οι πολιτικοί μας ,να αναδείξουν ότι ο μεγάλος κίνδυνος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής {το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν} ,ενώ στην πραγματικότητα κινδυνεύουμε από την δική τους διχόνοια , ανικανότητα , μισαλοδοξία ,φαυλότητα και σαπίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι πατριώτες. Θα ρθει ο άytος ο Τσίπρας που λέει οτι θα καταργήσει το μνημόνιο ,ο λαοπλάνος και δεν θα το κάνει.. Τιποτε.
    Πατρώτες μόνο Νεα Δημοκρατία , να ξέρουμε ότι ναι θα ψηφίζουν μνημόνια, θα πουλάν την Ελλάδα, όπςω πούλησαν και την Κύπρο, ναμαστε ξέγνοιαστοι.
    Μόνο η Δεξιά με το ΠΑΣΟΚ μπορούν να σώσουν την Ελλάδα ...απο τους Έλληνες εξαφανίζοντάς τους.
    Ναι πατριώτες , μόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αντάμα μπορούν να ξεπουλήσουν τα πάντα, μονο αυτοί μπορούν να μετατρέψουν τη ΔΕΗ, την Ακρόπολη, τα υποβρύχια, το Κολέγιο Αθηνών που πάει ο γιός του Σαμαρά και είναι διευθυντής ο αδελφός του, μόνο αυτοί μπορούν να τα μετατρέψουν όλα σε μίζες στην Ελβετία..
    Ναι πατριώτες .
    Ποιός άλλος θα μπορούσε να σκύψη καλύτερα στους αμερικάνους του ΔΝΤ και στους γερμαναράδες εκτός απο το Σαμαρά , το Βενιζέλο, τον μπουμπούκο, το Βορίδη κλπ ΜΟΝΟ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ..
    Ναι πατριώτες .
    και θα ρθεί ο Τσίπρας σαν άλλος Άνδρέας , ο λαοπλάνος, και θα δούμε τότε τι θα μας κάνει!!! και θα χουν δίκιο οι δεξιοί για αυτά που λένε σήμερα και ακόμη περισσότερο πατριώτες για αυτά που υπογράφουν όπως τα Μνημόνια,οι μίζες, οι κόλλητοί του Σαμαρά , όπως ακόμη το ξεπούλημα της Ελλάδας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή