Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

«ΑΛΗΤΕΣ» ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ --ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥ...ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ...!!!

ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ «ΞΕΦΩΝΗΤΟ» ΣΤΟΥΣ...ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ...!!!

Νέα στοιχεία συνταραχτικα και σπαρταριστικά έρχονται στο φως από το «ντου» πού έκαναν οι 60 απλήρωτοι εργαζόμενοι του Κοτρέτσου, όταν έκανε τον εκδότη της εφημερίδας «Αποκαλύψεις». 
«Αλήτες» αποκάλεσαν τούς π. Πρόεδρο του ΣΥΝ και πατέρα της Ζωής Ν. Κωνσταντόπουλο καθώς  και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη,

 όπως μας ενημερώνει  το "Πρωτο Θέμα".
**********
Όταν δε, πήγε να τη κοπανίσει ο Στρατούλης, Βουλευτής και αυτός του ΣΥΡΙΖΑ --και ας λένε ότι τον έχει υιοθετήσει ως προτυπό του ο Disney--,τον ξεφώνισαν λέγοντας: 
**********
«Πού πας; Ολο λες, λες, για κάτσε να μας τα πεις κι... εδώ»...!!! 
**********
Οι  «μεγαλοπρεπείς φανφάρες», Κωνσταντόπουλος και Παπαδημούλης ήταν από τους παρουσιαστές του βιβλίου, μαζί βέβαια με τον  «πάτο»  του (δελτίου των 8) στο Star... Ν.Χατζηνικολάου...!!!
                  -------------------------------------

9 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ....ΓΑΜΑΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε απλά Ελληνικά, η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα έχει ως εξής: Η οργανωμένη λασπολογία και δυσφήμηση από τα μμε για την Χρυσή Αυγή, κάνει τον κόσμο διστακτικό, ο κόσμος δυσφορεί για πασοκ και νδ που είναι οι υπεύθηνοι της κατάντιας μας και το λαϊκίστικο κόμμα σύριζα που θα μπορούσε να είναι η εναλλακτική λύση, κάθε μέρα που περνά και αποκαλύπτεται ότι είναι ένα σκιάχτρο ντυμένο άνθρωπος! Βασικά κατανοώ τους οπαδούς του σύριζα και νδ, όχι του πασοκ, αλλα για μένα η λύση είναι δυνατή αντιπολίτευση της Χρυσής Αυγής, για να σφίξουν οι κώλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψε τα χάπια πρίν κοιμηθείς γιατί φέρνουν παρενέργειες και φαντασιώσεις. πίνε καλύτερα χαμομηλάκι πού βγάζει η φύση. θα δείς πως θα συνέλθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσύ τα παίρνεις τα σκονάκια σου από καιρό ....

      Διαγραφή
  4. Όλα τα καλά καθάρματα του «συνταγματικού τόξου» χωράνε σε μιά μεγάλη ενιαία παράταξη με κλεπτοκρατική και δημοκρατική ιδεολογική κατεύθυνση.
    Αυτό επιχείρησαν να διαπράξουν επιφανή στελέχη της μπουρζουαζίας σαν τους Πάκη, Πέτρο Δούκα, Χάνη Πάλι-Πετραλιά, Νικήτας Κακλαμάνης,Γιάννης Μανώλης και της ΜΕ.ΡΑΣ και καλά ξημερώματα... Διαμάντια της μαρξιστικής φράξιας έλαμψαν δια της παρουσίας τους Στρατούλης,Βαρεμένος, Παπαδημούλης, ο άρτι απολυθείς μεγαλοδημοσιογράφος του Ριζοσπάστη Μπογιόπουλος. Μη ξεχάσω την Χατζηλουλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μνημονιακο Σαφαρι απο κατι τετοια αρθρα που δημοσιευεις τελευταια καταλαβαινουμε οτι για τη ΝΔ και το Σαμαρα εχει χαθει η μπαλα
    Μιλαμε για πατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μείνετε εκεί στη "πινακοθήκη των ηλιθίων" να επαληθεύετε τον πρώην συναγωιστή σας τον Καλέτζη. Εσείς της χρυσαυγούλας πού έχετε το ίδιο DNE με τους Συριζαίους έχετε κοινο εχθρό και μίσος γιά τον Σαμαρά. Σας κατανοούμε γιατί ανήκετε στην ίδια..."φυλή"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα ανήκουμε στη ίδια φυλή, αλλα εσύ με το ...σπεσιαλ DNE, σε ποια φυλή ανήκεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕΕΕ!!

    ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!

    ΑΓΑΠΗ, ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ, ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή