Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ «ΘΙΑΣΩΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ...!!!

«ΤΡΕΦΕΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ... ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ»...!!!

Ο «θίασος σκιών» στο Συριζα συνεχίζει  τις παραστάσεις  του, με πρωταγωνιστη το Τσίπρα, πού προφανώς ζήλωσε τη δόξα τού αλήστου μνήμης Καρατζαφέρη και θέλει να τον... ξεπεράσει...!!!
 Στούς όρκους πού έδωσε στη Μέκκα του καπιταλισμού στο Τεξας των ΗΠΑ, ότι θα μείνει προσηλωμένος στο ευρώ, απάντηση δίνει ο Άκης Μπαδογιάννης  μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ πού ανήκει στη συνιστώσα   «αριστερό Ρεύμα»  του Λαφαζάνη

και μέσω του ιστότοπου iskra.gr (απόλυτης επιρροής Λαφαζάνη) αντεπιτίθεται στο Τσίπρα.
 ********
«Δεν γίνεται να  καταγγελθεί το μνημόνιο και ταυτόχρονα να  παραμείνει σίγουρα η Ελλάδα στο ευρώ»
************
Είναι, δε, φανερό ότι υπάρχει  απογοήτευση στις τάξεις της αριστερής πτέρυγας, η οποία θεωρεί ότι ο  Τσίπρας χρησιμοποιεί μόνο στην εσωτερική πολιτική σκηνή τη θέση για κατάργσηση του μνημονίου , ενώ στις ομιλίες του στο Τέξας όχι μόνο δεν έθιξε καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά προσχώρησε στην κινδυνολογία σχετικά με τις επιπτώσεις από μία έξοδο από το ευρώ, όπως οι... «θιασώτες του μνημονίου»...!!!
********
Κάνοντας κλικ στη φωτό μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο.

2 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι το δημοκρατικό τόξο πρέπει να είναι ενωμένο και δυνατό, ως εκ τούτου ο σχηματισμός μιας κυβερνήσεως στην οποία θα εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις των κομμουνιστικών μιασμάτων μαζί με δεξιά καθάρματα σαν τον Καρατζαφέρη κρίνεται απαραίτητος διότι, αδέλφια δημοκράτες αντιφασίστες, κλέφτες και λωποδύτες, θα την χάσουμε την πουτ@ανα τη δημοκρατία μας, θα πάει με άλλους νταβατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόταση δυσπιστίας γίνεται δεκτή μόνo αν εγκριθεί από την απόλυτη πλειoψηφία τoυ όλoυ αριθμoύ των Boυλευτών. Και "ο όλος αριθμός των Βουλευτών" είναι 300 και όχι 297! (αφού για τους 3 καρατουμένους της ΧΑ η ΝΔ δεν βάζει ένα περιπολικό να τους πηγαίνει στις καθημερινές συνεδριάσεις της βουλής , παρότι κάτι τέτοιο δεν το απαγορεύει κανένας νόμος). βλέπε σχετική ανάρτηση στο efoploo wordpress

    ΑπάντησηΔιαγραφή