Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΕΡ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ –ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ—ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ… Μ.ΝΤΡΑΓΚΙ …!!!

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ «ΚΗΠΟΥΡΟΙ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙΣ…ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ…!!!

Το μέλλον  του Τσίπρα θα εξαρτηθεί μέσα στον Φεβρουάριο, από την εξέλιξη  της αξιολόγησης  και θα λάβει σάρκα και οστά, δυστυχώς  για αυτόν στη ιστορικά σημαδιακή περίοδο πού αναφέρεται  
στις «Ειδούς του Μαρτίου», όπου ο  οιωνός που αγνόησε ο Γάιος Ιούλιος Καίσαρας είχε ως αποτέλεσμα το… τραγικό του τέλος…!!!

Το δίλημμα είναι απλό:
********
Ή υπογράφει στα τέσσερα και αυτοξευτιλίζεται κάνοντας άλλη μία κωλοτούμπα, από αυτές πού συνηθίζει,παραμένοντας στην εξουσία ή θα αποδράσει με εκλογές, γεγονός πού θα επιβαρύνει τις ψυχικές του διαταραχές και κρίσεις, αφού τρέμει  την Εξεταστική για το πώς και γιατί από το πουθενά φθάσαμε στο 3ο μνημόνιο, όπως ζητάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
********
Εδώ υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό πού έχει περάσει απαρατήρητο.
********
Ο Κ.Μητσοτάκης το αίτημα της Εξεταστικής δεν το διετύπωσε μόνο στη Βουλή για τα μάτια του κόσμου.
********
Το διετύπωσε και στην Φρανκφούρτη αρχές Ιουλίου 2016, όταν επισκέφθηκε τον Μάριο Ντράγκι τον τον ισχυρό άντρα της ΕΚΤ καλώντας τον Πρόεδρο της Βουλής να προγραμματιστεί επιτέλους, η σχετική συζήτηση σχετικά με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που έχει ζητήσει η ΝΔ για τους πρώτους έξι μήνες του 2015.
********
«Ο Ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να μάθει όλη την αλήθεια και να αποδοθούν όλες οι ευθύνες εκεί που πρέπει», δηλωσε από τη Φρανκφούρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
********
Πιο επίσημο χαρακτήρα δεν μπορούσε να λάβει το αίτημά του  και η άποφασιστικοτητά του για την πραγματοποίηση των προθέσεών του.
********
Άλλωστε ο Τσίπρας σε ότι επεδίωξε να επιτύχει απέτυχε παταγωδώς, το μόνο πού του καταλογίζεται σαν «επιτυχία» είναι ο νόμος για τους γάμους των… ομοφυλοφίλων…!!!
********
(Άντε και στα δικά τους και καλούς απογόνους)…
********
Μη ξεχνάτε ότι και στην τελευταία εξεταστική για τα δάνεια των ΜΜΕ, αποδείχθηκε ότι ο μόνος πολιτικός Αρχηγός πού ζήτησε εγγράφως από Τράπεζα να πάρει δάνειο εφημερίδα δηλ. η  ΑΥΓΗ, και μάλιστα με αέρα χωρίς να ληφθούν… «χρηματοοικονομικά» κριτήρια, αφού αρκούσε, άκουσον-άκουσον, η «δήλωση πατρωνίας» τού…Τσίπρα…!!!
              --------------------
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://politikosafari.blogspot.gr/2016/11/1000-15.html 

7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙΑ!!
    ** ΣΟΚ ΣΤΟ ΕΥΡΩΓΚΡΟΥΠ-ΕΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ **
    ** ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ***
    ** ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΑΛΙ ,ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΗ ΞΑΝΑ Η ΤΡΟΙΚΑ**
    ΜΟΝΟ Η ΑΥΓΗ ΒΛΕΠΗ ΤΕΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ!!
    ΑΦΗΣΑΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΦΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ,ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΕΠΕΞΑΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ,ΒΑΠΤΙΖΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ,ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ,
    ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ "ΛΑΦΑΖΑΝΗ"
    Ο ΓΙΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ( Ν) ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !! ΑΦΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΣ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ,Ο ΨΕΥΤΗΣ,
    ΟΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,Ο ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,'
    99 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ !!
    ΑΓΡΙΟ ΚΛΙΜΑ ,ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΣΙΜΟ !!
    ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ !!
    { ΟΤΑΝ ΓΑ@ΙΕΤΑΙ Ο Π@Π@Σ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ }}}
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙΑ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΙΧΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΩΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ !ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΤΕ !ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !
    *** ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *** ΚΑΤΙ ΞΕΒΡΑΚΟΤΑ"ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ"ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ†††††††††
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ,ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ,ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!!!
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ !
    ** ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΖΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ **
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!
    1974 Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ Ν Δ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΘΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
    ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ !
    ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάγκη του δανείου; Μία διεύθυνση: v.zacharias87@gmail.com Με εκτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσφέρει δάνεια σε όλους

    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες, επικοινωνήστε μαζί μου. Προσφέρουμε τα δάνειά μας σε ιδιώτες για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Η προσφορά μου κυμαίνεται από 3600 € έως 620.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

    Email: stephannefillon@gmail.com

    εγκάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. The article is really amazing I love it. it's so full of information and really helpful. thank you so much for sharing such amazing article. Well, I'm also Writing an article on Evening Desert Safari, Please, suggest me something on this, Thankyou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. After reading your article I am very impressed the information that you have posted is very useful and unique on 10 Jan I am going to Dubai city tour with my 3 friends Ill invite you to come with us

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I love reading through your blog. It’s very interesting blog. Thanks for sharing valuable information to us.

    Desert Safari

    ΑπάντησηΔιαγραφή