Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ…!!! ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΘΥΜΑΤΩΝ-ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ… 17Ν΄…!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ και ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ…!!!

Βέβαια ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι όλοι οι Τσιπροσυριζαίοι είναι με τη 17Ν΄, έλα όμως πού όλοι της 17Ν΄είναι Τσιπροσυριζαίοι…
Στη διακριτική σας ευχέρεια οί συνέπεις και η…διαφορά…!!!
Τελευταίο κρούσμα απαράδεκτης φιλοτρομοκρατικής συμπεριφοράς –όχι μόνο από την Κυβερνητική λεχριτοκομπανία των κατσαπλιάδων—αλλά από το  Τσιπροσυρζαίϊκο Αρχηγείο της Αστυνομίας πού υποταγμένο σε δύο μωρές κασόμπρες της πολιτικής του Ηγεσίας, απαγόρευσε στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών της Αστυνομίας να πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο χώρο Ειδικών Δυνάμεων στο Γουδί στη μνήμη των Θυμάτων-Πεσόντων Αστυνομικών από τη σεσημασμένη 17Ν΄.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης  Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας, ένας εξαίρετος Αξιωματικός, ο Χρήστος Κονταρίδης, ο οποίος  με τη θητεία του ελάμπρυνε το Σώμα της Αστυνομίας και του οποίου το βιογραφικό ασφαλώς και θα ζήλευε ο Τσίπρας, κατήγγειλε στο Ρ/Φ σταθμό ΘΕΜΑ 104.6  στην εκπομπή τού Κωσταντίνου Μπογδάνου Mea Culpa ότι:
********
«Προκειμένου να τιμήσουν τα θύματα-πεσόντες Αστυνομικούς και ιδιαίτερα τους Πέτρου και Σταμούλη πού δολοφόνησαν οι Κουφοντίνας-Ξηρός ζήτησαν τυπικά από το Αρχηγείο τη άδεια παραχώρησης χώρου στο Γουδί για την 31ην Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ενώ έβαιναν τα πάντα κανονικά και είχαν αποσταλεί και οι  προσκλήσεις ακόμη και σε Πρεσβευτές ξένων Χωρών—μηδέ εξαιρουμένου και του Αμερικανού  Πρεσβευτού—ξαφνικά στις 27 του μηνός ειδοποιήθηκαν ότι ο χώρος δεν…διατίθεται για την εκδήλωση»…!!!
********
Στην αυτονόητη ερώτηση γιατί ενώ το είχατε εγκρίνει, η απάντηση ήταν ότι… «δεν καταλάβαμε καλά»…!!!
********
Δηλ. όταν εκ των υστέρων ενημερώθηκε η πολιτική Ηγεσία των δύο μωρών κασόμπρων για το «θέμα» της εκδήλωσης, έβαλε το φερεφωνό τους στην Ηγεσία της Αστυνομίας να απορρίψει το αίτημα……
********
Έτσι ο Κουφοντίνας συνοδευόμενος από την Ηγεσία του Ρουβίκωνα—όχι αυτή τη φορά από το γιό του Βούτση--,  «ανά τας οδούς και τας ρύμας» της πόλεως των Αθηνών μπορεί να περιέρχεται τους τόπους  των στυγερών εγκλημάτων του, έμπλεος ικανοποίησης,  αναμιμνησκόμενος  το κλέος της δολοφονίας Μπακογιάννη-Μομφεράτου-Βρανόπουλου κ.τ.λ., οι Αστυνομικοί όμως δεν μπορούν να τιμήσουν τα θύματά τους πεσόντα μάλιστα «εν υπηρεσία και…ένεκα ταύτης»…!!!
********
 Η εκδήλωση βέβαια θα γίνει με πρωτοβουλία Κ.Μπογδάνου με τον αξιοσέβαστο Πρόεδρο Χρήστο Κονταρίδη σε χώρο πού θα ανακοινωθεί σύντομα.
********
Θα είμαστε όλοι εκεί….
                          ------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου