Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ» 1ου ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ...!!!

«ΤΡΙΧΕΣ» ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ,  ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ... ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...!!!

Δεν ήταν στις προθέσεις μας να ξαναγράψουμε γιά την επερχόμενη --όχι πλέον συντριβή, αλλά γιά την πλήρη διάλυση-- του ΛΑΟΣ και τις καθημερινές αποχωρήσεις στελεχών και Υπ. Βουλευτών...!!! 
Δεν είναι πλέον είδηση, είναι καθημερινή τακτική καί... θέαμα...

Αλλά να, δύο φίλοι, ο τραγουδιστής Γ.Γερολυμάτος Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας και Υπ. Βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Α! Αθηνών, όπως και ο Γιάννης Δαραβίγκας Υπ. καί αυτός Βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Α! Αθηνών, εγκατέλειψαν τον Καρατζαφέρη.
Ο Δαραβίγκας ήταν και ένθερμος υποστηρικτής του σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα υπέρ του δέοντος.
Ο Δαραβίγκας κατηγορεί τον Καρατζαφέρη για λάθος πολιτικές και επιλογές προσώπων τις οποίες συνεχίζει ακόμη καί τώρα...
Στα γραφεία του ΛΑΟΣ μιλάνε γιά νέα... προδοσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ με την εξαγορά του Δαραβίγκα καί έχουν στοιχεία πού θα παραδώσουν στον Εισαγγελέα τού Αρείου Πάγου.
 Τον κατηγορούν ότι εξαγοράστηκε για να κάνει μεταμόχευση.. τριχών επί της κεφαλής του...!!!
Μάλιστα δε μεγάλο στέλεχος της Νεολαίας διαβεβαίωσε τούς 32 παριστάμενους στα γραφεία τού ΛΑΟΣ οπαδούς τού κόμματος και συνάμα διορισμένους υπαλλήλους στη Βουλή, να μην ανησυχούν και να μη δίνουν σημασία στις δημοσκοπήσεις διότι ένας Δαραβίγκας έφυγε, αυτομάτως ο Καρατζαφέρης θα βρεί άλλους... δέκα...

1 σχόλιο:

  1. Για το 1.000.000 ευρώ που "ξέχασε' να δηλώσει στο "πόθεν έσχες" του και εξήγαγε στην Αγγλία ο σύζυγος Ισίδωρος της νεοφιλελέυθερης Ντόρας-Βρυκόλακα, αυτής που προδέθηκε στο σαμάρι της νουδούλας για να μας "σώσει" , ενωτικά πλέον, από το μνημόνιο που υπέγραψε ο Σαμαράς...., θα μας πείτε τίποτε κύριοι του blog που ασχολείστε με την κασσίδα του (κάθε) Δαραβίγκα;
    Για τις μιζούλες (οικοσκευές, δωράκια κλπ) της Siemens που έπαιρνε η "αγία οικογένεια" και παρεγράφησαν από τη μνημονιακή βουλίτσα ή για τα πρόστιμα που χαρίστηκαν στη Siemmens με επικύρωση του Σαμαρά σας στο νόμο Βενιζέλου ή για την διαφυγή στο εξωτερικό του Καράβελα με ενέργειες της ανθέλληνος, θα μιλήσετε ποτέ; Δηλαδή για θέματα ασυγκρίτως σοβαρώτερα από τις τρίχες του Δαραβίγκα και που πραγματικά ενδιαφέρουν το λαό και αφορούν όλους τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ παλιάτσους της πολιτικής που έχει μαζέψει στο κόμμα του-αχταρμά ο αρχισφαλιαροφάγος της Μέρκελ και της Μπίλντεμπεργκ που διεκδικεί και την πρωθυπουργία της χώρας -κούνια που τον κούναγε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή