Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο...ΓΙΩΡΓΟΣ»...!!!

«ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ... GIANNA Angelopoulou Public Leaders» ...!!!

Πηγε ο Γιώργος στο Χαρβαντ και έχασε αυτόματα το μέχρι χθες φημισμένο Πανεπιστήμιο την... φήμη του...!!!
Τώρα πως γίνεται ο Γιώργος, ο αποτυχημένος πολιτικός, --πού δεν κατάφερε ποτέ του να φοιτήσει στο διάσημο Πανεπιστήμιο--να πάει να διδάξει ως... καθηγητής, μόνο το  ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελόπουλου, θα μπορούσε να μας ενημερώσει... 

 Μαθαίνουμε απο τον Βηματοδότη ότι το Ίδρυμα Angelopoulos Public Leaders του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ,  το ίδρυσε και το χρηματοδοτεί αποκλειστικά το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελόπουλου...
                  -- *********--
Βέβαια ο Γιώργος  δεν είναι και  καθηγητής... πρώτης βαθμίδας...!!! 
                  -- *********--
Ονομάσθηκε visiting fellow, δηλαδή «επισκέπτης διδάσκων» στο Institute of Politics του Kennedy School του Χάρβαρντ.
                    -- *********--
Η πλάκα είναι  ότι κυκλοφορούν ανέκδοτα στο διαδίκτυομε με πιό χαρακτηριστικό το εξής:
                         -- *********--
«Να μαζεύω μια ζωή λεφτά, να στερηθώ για να στείλω το παιδί μου να σπουδάσει στο Harvard να το διδάξει πολιτικές επιστήμες ο... Γιωργάκης»...!!!

5 σχόλια:

  1. ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ. ΝΑΤΟΣ, ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΠ είναι 50% Αμερικάνος (και έχει και αμερικάνικη υπηκοότητα) 25% Πολωνός και 25% Έλληνας. Δεν σπούδασε ποτέ σε Ελληνικό σχολείο, δεν διδάχθηκε ποτέ την Ελληνική ιστορία, δεν μάλωσε ποτέ με ελληνόπουλα στην αυλή του σχολείου του. Είναι ένας ξένος και ξένος θα μείνει για πάντα. Ας τον αφήσουμε στην κακομοιριά του κι ας ευχηθούμε να παραμείνει για πάντα στην Αμερική. Τι να πεις για ένα άνθρωπο που ιδρυσε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και λειτουργεί μέχρι σήμερα (το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πάτρας), που έστειλε την κόρη του σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Αγγλία και πλήρωνε και δίδακτρα, να αρνείται την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Δεν είναι ασύληπτη τρέλα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η "περιπέτεια" του Χάρβαρντ είναι για τον Γιωργάκη "ανάσα" ζωής.
    Η ιδιότητα του "επισκέπτη" καθηγητή αποδίδει καρπούς ακόμα κι αν δεν πατήσει κανένας σε κανένα μάθημα.
    Αυτό, το οποίο τους ενδιαφέρει, είναι ότι αυτός, ο οποίος παρουσιάζεται σαν "επισκέπτης" καθηγητής, δικαιολογεί ή φτιάχνει ένα "όνομα" ...Το βάζει στο βιογραφικό του.
    περισσοτερα εδω : http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/09/kindyneyei-i-zoi-tou-giorgaki.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχόμαστε και στον κ. Καρατζαφέρη να διδάξει στο London School of Τρίχες (τάχα δημοσιογραφίας) που λέει ότι τελείωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή