Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ...!!!: ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ», Ο...ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ...!!!

ΘΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΛΑΣΣΟΝ» και ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... «ΜΕΙΖΟΝ»...!!!

Το «πολιτικό υποκείμενο» γιά γέλια --πού κακή τη μοίρα καί ελέω Γιωργάκη--, υπήρξε και Υπουργός Οικονομικών, ως και ο κύριος φυσικός συναυτουργός του Γιωργάκη στην διάπραξη της εγκληματικής πράξης του μνημονίου, είχε το απύθμενο θράσος να απειλήσει  με κατάθεση αγωγής και άρση της Βουλευτικής ασυλίας

της Σοφίας Βούλτεψη, επειδή ισχυρίστηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Οικονομικών “δημιούργησε μέσα στο ΣΔΟΕ… ένα παράκεντρο, για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους”. 
-- *********-- 
Για φαντάσου, εδώ δεν παραξηγήθηκε πού τον βρίζει όλη η Έλλάδα ως ψεύτη και απατεώνα, πού έδινε τηλεοπτικές διαβεβαιώσεις στον Ελληνικό λαό, ότι το μνημόνιο είναι η σωτηρία της Πατρίδος, και ότι 2011 θα είμαστε σε ανάκαμψη της οικονομίας και στις αγορές.
                              -- *********-- 
Γιά φαντάσου δεν παραξηγήθηκε και δεν έκανε μήνυση γιά ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ με τα μαγειρεμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ,πού μας οδήγησε με τον Γιωργάκη σε οιονεί οικονομική υποδούλωση .
                        -- *********-- 
Έ, αυτός ο άθλιος και αποτυχημένος πολιτικός πού θα λογοδοτήσει γιά τα εγκληματά του στην δικαιοσύνη παριστάνει την θιγμένη-παρθένα  κόρη  γιά το έλασσον της Σοφίας Βούλτεψη.
                       -- *********-- 
Μακάρι να πάει στην δικαιοσύνη, εμείς βάζουμε στοίχημα ότι η Βούλτεψη θα αθωωθεί πανηγυρικά και ό «άνέστιος» οικονομικά και πολιτικά τ.Υπουργός θα γίνει ρεντίκολο των σκυλιών...  
                 -- *********-- 
Αυτές τις αγωγές και μηνύσεις ο λαός μας, τις ονομάζει στην «αργκό»  και στα «καλιαρντά», --πλήν όμως πολύ-πολύ ευγενικά--,  οτι είναι της ...«πούλης»...!!! 

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο .... ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ,ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΕΥΝΣ?ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή