Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΑΚΟΜΗ καί Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ» ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ DELATOLA ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ...Ν.Δ....!!!

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ «ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ»  ΟΙ...ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ...!!!

Προβάδισμα μισής μονάδας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει στη Νέα Δημοκρατία νέα δημοσκόπηση της της εταιρείας Pulse RC για την εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» που κυκλοφορεί σήμερα. 
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 20% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. 
Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%, η Χρυσή Αυγή 13%, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, το ΚΚΕ 5,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%. 
***********************
Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: 
ΝΔ 23%, ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, ΠΑΣΟΚ 7%, ΑΝΕΛ 4,5%, Χρυσή Αυγή 14,5%, ΔΗΜΑΡ 4%, ΚΚΕ 6% και Οικολόγοι Πράσινοι 
***********************
Κοινή πεποίθηση στην κοινωνία αλλά προ πάντων στο κόμμα του ότι ο Τσιπράκος δεν τραβάει -- και είναι  από λίγος έως ελάχιστος --  ως αντίπαλος του Σαμαρά.
***********************
Πέντε συνιστώσες τον περιμένουν στο συνέδριο γιά να τον «εκτελέσουν» ή με την αποχωρησή τους να διαλύσουν τον Σύριζα.
***********************
Ο Τσίπρας ξέρει τι τον περιμένει καί προσπαθεί μέσω επιθέσεων στον Σαμαρά, να ξεφύγει από την μέγγενη της εσωστρέφειας πού μαστίζει το κόμμα του καί κυρίως να αποενοχοποιήσει τον εαυτόν του γιά την ανικανότητα πού  «μαστίζει» τον... ίδιο,  να αντιπαρατεθεί στον Σαμαρά  
 ***********************
Θα δείτε και θα ακούσετε στο συνέδριο να τον αποκαλούν τα «συντρόφια» του, γραφικό, γκαφατζή, κωλοτούμπα και...ανεπαρκή...!!! 
                          -------------------------

5 σχόλια:

  1. Γιατί τα βάζετε με τον Τσίπρα; Ο άνθρωπος θα αναστήσει τον Σόλωνα και με την "σεισάχθειά" του θα σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το σκέφτηκε αυτό κάποιος άλλος πολιτικός; Βλέπετε πόσο μακριά, προς τα πίσω όμως, βλέπει ο Τσίπρας. Όλοι οι άλλοι πολιτικοί είναι καθυστερημένοι και δεν βλέπουν τίποτα. Πίσω Τσίπρα για να μας σώσεις. Αλοίμονο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρτησεις απο τον πρωην συνεργατη του γνωστου τηλε-κολοτουμπα για τον Συριζα, ο οποιος Συριζα μετα τις επομενες εκλογες θα κανει συγκυβερνηση με ΝΔ και τοτε φυσικα θα ειναι καλος και υπευθυνος ο Συριζα οπως ειναι τωρα το Πασοκ και η Ρημαδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔ θα την παθει σαν το Πασοκ
    Οι ψηφοφοροι της την κανανε για Κλωτσαυγη στις δημοσκοπησεις λενε ΝΔ και στο τελος θα ψαχνονται
    Οπως και οι Πασοκτζηδες που πηγανε Συριζα και οι δημοσκοποι βγαζανε αλλ αντ αλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 15 εκ. ευρω κρατικη διαφημιση στα καναλια των νταβατζηδων ηταν το <> της συγκυβερνησης και σε εμας τα κοροιδα που τους ψηφιζαμε και τους ψηφιζουμε μονο φορους , χαρατσια και εκτακτες εισφορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή