Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ--ΣΟΛΔΑΤΟΣ και ΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟ... ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

«ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΜΑΣ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ»...!!!

Με επιστολές τους προς τον  Αντώνη Σαμαρά, οι ανεξάρτητοι Βουλευτές  Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας) και  Θόδωρος Σολδάτος (Λευκάδας) δηλώνουν «παρών» στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.
Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος σε σχετική δήλωσή του, «το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. 
***********************
Το τέλος των μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μάς χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση».
***********************
Υπογραμμίζει μάλιστα ότι «σπάνια ένας πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο».
***********************
Τέλος, ο κ. Μαρκόπουλος σημειώνει ότι «ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. 
***********************
Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος».
***********************
Ο κ. Μαρκόπουλος υπενθυμίζει ότι κατέχει την πρώτη θέση σταυροδοσίας στην Εύβοια και ότι με την επιστροφή του στην παράταξη προσδίδει μεγαλύτερη αξία στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο λαός:
***********************
«Εξάλλου, η εκλογή μου στην πρώτη θέση της σταυροδοσίας στην Εύβοια, με αυτές τις αρχές έγινε και τώρα και στις εκλογές του 2009. 
Την εντολή αυτή δεν την παραχαράσσω, αντίθετα της προσδίδω προστιθέμενη αξία».
       -------------------------------------
Στη δική του επιστολή ο βουλευτής Λευκάδας Θόδωρος Σολδάτος δηλώνει ότι συστρατεύεται με τη ΝΔ ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο κ. Σαμαράς από το 9ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.
***********************
«Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απευθύνατε από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και εμφορούμενος από την αντίληψη ότι ηγείστε του αγώνα για μια ισχυρότερη πατρίδα, για την Αναγέννηση του Τόπου, για μια Νέα Ελλάδα, αισθάνομαι το καθήκον της συστράτευσης μου σ' αυτόν τον αγώνα και της ενίσχυσης της προσπάθεια που καταβάλλετε, από κάθε στέλεχος της παράταξης» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σολδάτος.
***********************
Σημειώνει μάλιστα ότι η μάχη που δίνουμε «είναι ακόμα πιο αποτελεσματική για τον καθένα από εμάς μέσα από τις γραμμές της ΝΔ».
-----------------------------------

4 σχόλια:

  1. ωραιος ο Μαρκοπουλος που ηταν αντιμνημονιακος το 2010 μαζι με τον Σαμαρα (ο Βαρδας οικ. συμβ. Σαμαρα ειχε πει οτι αν πηγαινε η ψηφιση με 180 τοτε φυσικα και θα το ψηφιζαμε)
    και ειδε οτι η κολοτουμπα Σαμαρα στο δευτερο και χειροτερο μνημονιο θα του στοιχιζε το βουλευιλικι ειπε να κανει και παλι τον δηθεν αντιμημονιακο με το αποκομμα του Καμμενου, τωρα εχοντας εξασφαλισει την εδρα γυριζει και παλι στη ΝΔ η οποια θα τον βαλει και στο επικρατειας που δεν θελει ψηφο για να βγει γιατι με τοσες κολοτουμπες ποιος να τον ψηφισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απιστευτο δουλεμα του Ελληνικου λαου απο τον Αντωνακη-Goldman Sachs.Mας το παιζει ακροδεξιος ενω στην πραγματικοτητα ακολουθει την ιδια αντεθνικη πολιτικη που ακολουθουσαν ολες οι εθνοπροδοτικες κυβερνησεις 40 χρονια τωρα.Και ας αφησουμε το προσκυνημα του στους εβραιους παγκοσμιους τοκογλυφους και ας δουμε την αντεθνικη του πολιτικη σε θεματα που δεν εχουν σχεση με τις διαταγες της τροικας και του μνημονιου.

    Αν ηταν πραγματικα πατριωτες στην Ν.Δ θα μπορουσαν σε 1 χρονο να εχουν μειωσει την ανεργια κατα 50% τουλαχιστον με ενα πολυ απλο τροπο.Θα εκαναν ενα νομο που θα τιμωρουσε με λουκετο και 5 χρονια φυλακη( χωρις αναστολη) οσους απασχολουν λαθρομεταναστες.Τετοιοι νομοι υπαρχουν σε ολες τις πολιτισμενες χωρες του χωρες του πλανητη.Σε επιχειρησεις , μαγαζια , εστιατορια , ξενοδοχεια , βενζιναδικα , βιοτεχνιες , καφετεριες , κατασκευαστικες εταιρειες , εταιρειες παροχης υπηρεσιων , παντου δουλευουν ανασφαλιστοι λαθρομεταναστες.Αν τους κανει ποτε μια εφοδο η επιθεωρηση εργασιας( πιθανοτητα 1 φορα στα 20 χρονια) , το πολυ πολυ να τους ριξουν ενα προστιμο 500 ευρω.
    Αν υπηρχε ομως τετοιος νομος δεν θα τολμουσε κανεις να προσλαβει καποιον λαθροεποικο.Ετσι θα απελευθερωνονταν εκατονταδες χιλιαδες θεσεις εργασιας και δεν θα ειχαν παραλληλα προβλημα και τα ασφαλιστικα ταμεια.Ασε που αν δεν θα εβρισκαν δουλεια οι λαθροεισβολεις θα ηταν αναγκασμενοι να εγκαταλειψουν την Ελλαδα.Δηλαδη και θα εβρισκαν δουλεια εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες και θα γλυτωναμε και απο τους λαθρομεταναστες.

    Θα μου πειτε τωρα γιατι δεν κανουν αυτο το απλο πραγμα.Μα γιατι ειναι προδοτες και στην πραγματικοτητα δεν θελουν να διωξουν τους λαθροεισβολεις.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΕ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή