Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗ» και...«ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ» ΠΛΟΥΣΙΩΝ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ Γ.ΝΤΑΒΛΑ, Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ...!!!

ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ και «IMAG MAKER» Ο...ΝΤΑΒΛΑΣ...!!!

Πολιτικός και κυρίως... κοινωνικός ξεπεσμός...!!!
Αποδεικνύεται γιά μία ακόμη φορά ότι όσα λεφτά και να έχεις, όταν είσαι απο γεννησιμιού «κιτσαριό», αριστοκράτης και κοσμοπολίτης δεν γίνεσαι ποτέ.. 
Να, η Γιάννα γιά να επιβεβαιώσει την ανεκπλήρωτη πολιτική της υστερία ότι «ήρθε γιά να μείνει», ξέπεσε στην κυριολεξία  στά παρτυ πού διοργανώνει ο γνωστός
και μη εξαιρετέος εκ της προδικασίας, γνωστός οργανωτής των κοσμικών εκδηλώσεων Γιώργος Ντάβλας, ό οποίος  είχε προσκαλέσει προς χάριν της, γυναίκες δημοσιογράφους σε ένα event προώθησης του βιβλίου της.
***********************
Αυτό το πάρτι του Ντάβλα έδωσε την αφορμή να γράψουν σήμερα “Τα Νέα” στη στήλη «Στίγμα» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κατεβάσει υποψήφια δήμαρχο Αθηναίων την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου!  
***********************
Βέβαια από πλευράς Συριζα και Γιάννας όπως συνηθίζεται διαψευσθηκαν, αλλά το ζητούμενο είναι άλλο.
***********************

Η πολιτική και κοινωνική κατάντια της Γιάννας, ότι βρήκε καταφύγιο ή ορμητήριο για να επαναφέρει  τη μωροφιλοδοξίας της σε ένα  "τσάτσο" της... παρακοσμικης και παρακμιακής Αθήνας ...
        ------------------------

1 σχόλιο:

  1. Τη Γιάννα, όταν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη, την είχαν γνωρίζει ιδιαιτέρως πολλοί άνδρες φοιτητές και μη.
    Εποχή που σπούδαζαν στη Νομική Θεσσαλονίκης Λοβέρδος,Θέμος Αναστασιάδης, Νικολολιτσόπουλος Άναγνωστάκης, Βενιζέλος κι΄άλλα φιντάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή