Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο ΝΙΚ--«ΗΤΑΣ» ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ και ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ ΗΤΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ...!!!

ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΑΛΛΑ και ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ... «ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ»...!!!

Γράφει το «Έθνος».
Δεν είδε...
Βιάστηκε ο Ν. Κακλαμάνης να καταγγείλει τους υπουργούς ότι απουσίαζαν από τη Βουλή χθες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια. 
Ο πρώην δήμαρχος δεν είδε, ή δεν ήθελε να δει, ότι ο Γ. Στουρνάρας ήταν για έξι ώρες στην αίθουσα
 και άκουγε προσεκτικά όλους τους ομιλητές. 
***********************
Εκτός πια κι αν για αμιγώς επικοινωνιακούς λόγους ο Ν. Κακλαμάνης περίμενε να λείψει για λίγο από την αίθουσα ο υπ. Οικονομικών προκειμένου να κάνει ακόμη ένα τηλεοπτικό σόου...
-------------------------------------
Ποιός ο Νικήτας, πού έχασε από τον Καμίνη και τον αποδοκίμασαν κυρίως οι Νεοδημοκράτες, γιά την άθλια θητεία του στον Δήμο της Αθήνας.
***********************
Ποιός ο Νικήτας, πού έχασε παταγωδώς απο τον Καμίνη, αυτός πού τα «κάστρα» της Ν.Δ. στην Αθήνα , Κολωνακι κ.τ.λ. τον καταψήφισαν και γιά τις φανερές πλέον προσωπικές του επιλογές και.. προτιμήσεις...!!!
***********************
 Ποιός ο Νικήτας, πού μετά την αποτυχία του στον Δήμο της Αθήνας, θέλησε να «σώσει»  και την Ν.Δ. καί έθεσε υποψηφιότηατα για Γραμματέας του κόμματος και επίσης έχασε παταγωδώς από τον Κεφαλογιάννη.
***********************
Έ, αυτός, πού περίμενε πως και πώς να τον κάνει Υπουργό ο Σαμαράς, πλήν όμως ματαίως, έ, αυτός σαν  «στριμμένη --στριβωνιάρα --απογοητευμένη--πικραμένη και εγκαταλελειμμένη κόρη» ο βγάζει τη χολή του σε κάθε ευκαιρία κατά της Κυβέρνησης και παραδίδει και μαθήματα δημοκρατικής... δεοντολογίας...!!!
                 -----------------------------------------------

3 σχόλια:

  1. 3 χρονια αυτο γινεται, τωρα τι ηθελε να μας πει ο Νικητας Κακλαμανης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.......
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"........ΤΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΝΔ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ
    ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...

    http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/615452/Stoyrnaras-se-Kammeno-O-Karamanlis-ftaiei-ga-to-elleimma.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή