Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

«ΕΓΚΥΟΣ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΗ... ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ...!!!

«ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ» ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ...!!!

«Πηγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» ο Τσίπρας στο συνέδριο.
Νόμιζε ότι θα έκανε τον Συριζα ενιαίο κόμμα χωρίς συνιστώσες και με κυρίαρχο τον... ίδιο...!!!
Αυτός ήταν ο διακαής πόθος του και η κατ' εξοχήν πολιτική του επιδίωξη...
Όμως απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους στόχους και τις επιδιώξεις του.


1. Ζήτησε την διάλυση των συνιστωσών, «αν θες να διαλυθείς εσύ του απάντησε ο Γλέζος»  και πρό του κινδύνου της αποχώρησης έδωσε προθεσμία να διαλυθούν σε... λογικό χρόνο, δηλ. ΠΟΤΕ...
Σημειωτέον ότι ό ίδιος ο Τσίπρας είπε στο συνέδριο:
***********************
«Πως θα μας εμπιστευθεί ο κόσμος όταν είμαστε 14 συνιστώσες».;;;
***********************
Επίσης ο Ρούντι Ρινάλντι υπενθύμισε πως πριν από χρόνια, όταν σε αυτόν λειτουργούσαν στην πλήρη έκτασή τους οι συνιστώσες, τότε «η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν... “παιδική χαρά” στην οδό Βαλτετσίου»...!!!
***********************
2. Ζήτησε  να εκλεγεί από το συνέδριο η νέα Κεντρική Επιτροπή με ενιαία λίστα και να μην υπάρξουν χωριστές τάσεις.
Τον «έγραψαν» κανονικά και κατεβαίνουν...έξι
***********************
3. Η ξεφτίλα και ο πλήρης διασυρμός ότι τον αμφισβητούν για πρόεδρο  και θέτουν 
υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η υπεύθυνη φεμινιστικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Σίσσυ Βωβού και ο σύνεδρος Πάνος Ηλιόπουλος, πού πρόσκειται στον Γλέζο.
***********************
4. Καί επειδή μιλάμε γιά «δημοκρατία» και του φταίνε τα Προεδρικά Διατάγματα πού κυβερνάει ο Σαμαράς, γιατί ο Τσιπράκος δεν ζήτησε να εκλεγεί πρόεδρος «δημοκρατικά» από τον λαό και περιορίσθηκε στους συνέδρους.;;;
***********************
Μπάς και φοβήθηκε το πάθημα της Ντόρας.;;;
***********************
Όλες τις «μαλακοεξηγήσεις»  θα τις ακούσετε τη Δευτέρα το πρώϊ γύρω στις 11 από το Ραδιόφωνο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ (Real fm) του Χατζηνικολάου --όπως εύστοχα επισημαίνει το http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4057.html--,'οπου καλεσμένοι θα είναι τα πουλέν του, Παπαδημούλης ή Σκουρλέτης...αχ, αχ, μπορεί και ο Σταθάκης ή ο Τσακαλώτος πού είναι εξειδικευμένοι στις πολιτικές εγκυμοσύνες...

4 σχόλια:

  1. Δεν έχει πολιτικό ανάστημα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το σπουδαιότερο έχασε τη μάχη με τις συνιστώσες και έκανε..."μόκο".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι ότι βγήκε από συνέδριο και πήρε μόλις 74% και φοβήθηκε την απ' ευθείας εκλογή απο τον λαό, επειδή φοβήθηκε το "πάθημα" της Ντόρας όπως γράφετε και σείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αξελ -σαν εβραίος που είναι- είναι πολύ πονηρός: Ξέρει ότι το πρώτο βήμα μέσα στο απόκομμα των τρελλών, δηλαδή μέσα στο κόμμα των 17 συνιστωσών κάθε ανώμαλου αίσχους και κάθε ξεφτιλισμένης ματαιοπονίας, είναι η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ (των τρελλών και των βλαμμένων πάσης Ελλάδος!)
    Είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα που έχει γίνει ποτέ στο ΣΥΡΙΖΑ, από εποχής της διάσπασης του ΚΚΕ εσωτ. από τους καθαρόαιμους Κουκουέδες (1968). Ανάθεμά τους και αν ποτέ οι... "αναθεωρητές" του κόκκινου χάους ήξεραν τί ήθελαν: άθυρμα ιδεολογιών, συνοθύλευμα αναρχοπρακτικών του κώλου, στυλοβάτες του πολιτικαλικού ιδεώδους της κρατικής λαμογιάς και της μεταπολιτευτικής εδραιωμένης κλεψιάς, γλύφτες του αμερικανικού lifestyle, ανάμεικτου φυσικά με πολύ Τσε και λιγότερο Κάστρο και ηγετίσκους-πομφόλυγες των λατινοαμερικανικών μπανανιών!
    με τα δεδομένα αυτά η υπερψήφιση με ποσοστό 74% του πονηρού οβριού από ένα συνέδριο τρελλών, των αναρχοβλαβών και των ψυχανωμάλων, όπως αυτό των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, συνιστά αναμφίβολα επιτυχία του που πιστώνεται προσωπικά στον axel: γιατί είναι επιτυχία να ηγείσαι ηγετίσκων συνιστωσών, τρελλών, σεξουαλικά ανώμαλων, αναρχοβλαβών, προδοτών, ανθελλήνων, κομμουνιστών, ξεφτιλισμένων ευρωλιγούρηδων, κρατικά επιχορηγούμενων διανοουμένων, πασοκογενών άστεγων κλπκλπκλπ. Kαι όλων αυτών ηγείται πλέον ΕΝΑΣ, ο Cipra!!!Οποιος έχει δονιμάσει την δυσκολία του εγχειρήματος, πχ ένας εργαζόμενος στο Δαφνί, το ξέρει εξ ιδίας πείρας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δουμε τι θα γραφει για τον ΣΥΡΙΖΑ το politikosafari οταν θα κυβερνα με τσοντα την ΝΔ στην επομενη συγκυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή