Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ» ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ και ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...!!!

ΑΚΟΜΗ και Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΜΕΘΟΔΟΥ-- ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ», ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ...!!!

Γράφει ο Βηματοδότης:
Με τις αθλιότητες που εκστόμισε η κυρία Ελένη Ζαρούλια (σύζυγος του «Αρχηγού» Ν. Μιχαλολιάκου) διεκδικεί πλέον, ρόλο-μερίδιο εξουσίας στην ακροδεξιά οργάνωση της Χρυσής Αυγής. 
Ποιον όμως ρόλο; 
Αυτόν του... επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του εθνικιστικού μορφώματος...!!!
 Αυτή η έξαρση κατάπτυστων ύβρεων τελευταίως (και μάλιστα στη Βουλή) από την κυρία Ζαρούλια έχει στόχο την αναβάθμισή της στη συνείδηση των κομματικών στελεχών. 
***********************
Οσο πιο πολύ βρίζεις το σύστημα, νομίζουν, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνει κανείς στην ιεραρχία.
***********************
Αν τελικά η κυρία Ζαρούλια (ή «λοχίας Σουλτς», όπως την αποκαλούν στο κόμμα της) προωθηθεί προς την Ευρωβουλή, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη Βουλή για την κόρη του ζεύγους... Ουρανία, η οποία είναι «προσωπική και ιδιαίτερη φίλη» τού Βουλευτή τού  κόμματος ονόματι  Ματθαιόπουλου γιά χάρη του οποίου (ο έντιμος και κατά της οικογενειοκρατίας Αρχηγός) παραίτησε σε μιά νύχτα τον εκλεγέντα Βουλευτή Σερρών ονόματι Σιώπη  και όρισε αντικαταστάτη του στη Βουλευτική έδρα τον «εκλεκτό» της κόρης του, Ουρανίας... 
***********************
Ετσι σιγά-σιγά όλη η οικογένεια Μιχαλολιάκου αναμένεται να βολευτεί στη Βουλή, με... τέσσερις  μισθούς...!!!

16 σχόλια:

  1. Μπλα μπλα, αλλά τίποτα για την ταμπακιέρα! Ύβρεις, ποίες ύβρεις? Είπε το αναρχικό αλητάκι του δραγασάκη έμπορο όπλων και ηρωίνης? Μα είναι αλήθεια! Και πουστε, σταματήστε τις κλάψες και προμηθευτείτε βαζελίνη, θα σας ανακουφίσει από το τσούξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί; σε πείραξε που ρώτησε για την πρεζού αν βγήκε απο την μπουζού; Φαντάσου να ήταν κόρη του Μιχαλολιάκου τι θα λέγανε τα βοθροκάναλα ! Αν δέν το καταλάβατε ,η Χ.Α πάει ολοταχώς για πρώτο κόμμα ! Τότε θα ζήσετε ΟΛΑ τα βρωμερά ανθελληνικά σκουληκια τους χειρότερους εφιάλτες σας ! Απλά και μόνο τηρώντας το σύνταγμα και τους νόμους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαζελίνη, γιά το τσούξιμο να προμηθευτείτε εσείς και μάλιστα μπόλικη, γιά τον Βουλευτή σας τον Λαγό πού πάει διακοπές με το... τεκνό του.!
    Οί τελευταίοι στο κόσμο πού θα μιλάνε για βαζελίνη, είσαστε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιά τους τέσσερις μισθούς στην οικογένεια του "αρχηγού" και τον... γκόμενο της Ουρανίας, θά μιλήσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μισός μισθός όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, πάει σε ειδικό ταμείο για κοινωνικές συνεισφορές όπως τρόφιμα, ρούχα και αλλα αγαθά, κατάλαβες καθυστερημένο κουκούδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης καθυστερημένε μπεμπέ, όλοι οι νορμάλ άνθρωποι έχουν γκόμενους και γκόμενες, εσύ ξέρεις να χτυπάς μόνο την ομελέτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Ζαγκλε με τα μουνοπανα ασχολεισαι;
      Πηγαινε στην πουτανΟλυμπια να την βρης.




      Πατρικιος

      Διαγραφή
  7. Πλην των Χρυσαυγιτών που δεν τους "εγέρθητω" ποτέ, και ξεσπάνε στη...βία, όπως όλοι οι βιαστές και δράκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις τρυπες σας,μιασματα!Εκει ανηκετε,στα Ταρταρα της Ιστοριας,μισανθρωποι και αμεσοι απογονοι των δωσιλογων-ταγματασφαλιτων!Ουτε στα ονειρα σας δεν θα ξεγελασετε την κοινωνια!Οση υπνωση και αν εχει προκληθει,ο ρολος σας διακριτος,μια ζωη υπανθρωποι,κοπροσκυλα των εξουσιαστων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΔΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ

      http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/327178/oikonomikoi-dosilogoi-oikogeneia-aggelopoyloi

      Διαγραφή
  9. Η Χρυσαυγίτισα "βιζού με τα μπιζού" κατά της Τσιπροσυριζαίας "πρεζού πού βγήκε από την μπουζού".
    Τα αντιαισθητικά υποκείμενα τού υποκόσμου των "άκρων" με διάλογο και μόρφωση επιπέδου Ζαρούλια θα... σώσουν την Ελλάδα.!
    ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανένα πρόβλημα. Ευτυχώς υπάρχει ο κύριος "Ελα έξω να σε γ@μίσω ρε μΑλ@κα", ο Πρόεδρας ντε ο Μεϊμαράκης του "δημοκρατικού τόξου" που αποτελεί ακλόνητο προπύργιο του ήθους, του μέτρου που αποτελούν ως γνωστο αυτονόητα χαρακτηριστικά της Ελληνικής Δημοκρατίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε μυστική δημοσκόπηση που παρήγγειλε ο Σαμαράς τα αποτελέσματά της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν το 18% και εκτίμηση των δημοσκόπων είναι πως - λόγω κρυφής ψήφου - το πραγματικό μας ποσοστό είναι αρκετά μεγαλύτερο από 20%.
    Αυτός είναι και ο λόγος που ο ...ηθικός μεϊμαράκης σιγοντάρει τον άλλο ηθικό δραγασάκη, ετοιμάζουν τον λαό για συγκυβέρνηση νδ – σύριζα!
    Λαέ ξυπνα από τον λήθαργο, το τελευταίο μας ανάχωμα κατά της ολοκληρωτικής εξαφάνισης της Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή, συνταχθείτε στις γραμμές στης, είτε είστε ή όχι Εθνικιστές!
    Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε, η χρυσαυγίτησα "βυζού με τα μπιζού" έχει και υπηρέτρια...Κινέζα.!
    Για την... Ελλάδα ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΛΙΑΝΝΑ.

      ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥΛΑ ΑΛΛΟΥ

      Διαγραφή