Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΙΜ ΤΩΝ ...50 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ...!!!

ΝΕΑ ΤΑΣΗ και ΡΕΥΜΑ, ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Τί σόϊ ομοιογενές και ενιαιο κόμμα είναι ο Συριζα, όταν μετά την ολοκλήρωση τού Ιδρυτικού  του Συνεδρίου πού έγινε με αποκλειστικό σκοπό να αποκτήσει ομοιογένεια και να διαλυθούν οι συνιστώσες-- πού σημειωτέον δεν διαλύθηκαν ποτέ, αλλά πήραν αναβολή να διαλυθουν...εν ευθέτω χρόνω--σήμερα ανακοινώνεται ότι δημιουργείται  νέα τάση και ρεύμα από Πασοκογενείς δυνάμεις...;;;
 Εκπληρώνει αυτό το συνοθύλευμα των αντικρουόμεων τάσεων και ρευμάτων τις προυποθέσεις του νόμου σε περίπτωση (λέμε άν) έρθει πρώτο στις εκλογές να πάρει τη πριμοδότηση των 50 βουλευτών...;;;
Διαβάζουμε στο Εθνος:
***********************
Τάση... ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ!
Περίοδο... υψηλών τάσεων διανύει ο ΣΥΡΙΖΑ! 
***********************
Πρώτοι θα ανακοινώσουν την τάση που δημιουργούν εντός του κόμματος οι πασοκογενείς, οι οποίοι μετά την αποτυχία τους να εξασφαλίσουν μια σημαντική παρουσία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (μόνο τρία στελέχη τους κατάφεραν να εκλεγούν) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αφήνοντας πίσω τις αντιθέσεις και τις έριδες. 
***********************
Την ερχόμενη Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι Αλ. Μητρόπουλος, Τ. Κουρουμπλής, Αντ. Κοτσακάς, Κ. Χρυσόγονος κ.ά. θα ανακοινώσουν τη δημιουργία της Σοσιαλιστικής Τάσης ή του Σοσιαλιστικού Ρεύματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα παρουσιάσουν το καταστατικό της νέας κομματικής συλλογικότητας αλλά και τις διαφωνίες τους με το πρόγραμμα του κόμματος, έτσι όπως προβλέπεται και από τις αποφάσεις του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
***********************
Επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Τάσης αναμένεται να αναλάβει ο Αλ. Μητρόπουλος, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που έχει εκλεγεί στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. 
***********************
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αρκετοί συνδικαλιστές που ανήκαν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Θ. Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο Π. Καλφαγιάννης της ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κ. Τσικρικάς με τον νυν πρόεδρο Οδ. Ντριβαλά. 
***********************
Στον χώρο των συνδικαλιστών, όπου η νέα τάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος, συντονιστικό ρόλο έχει αναλάβει η πρώην ΠΑΣΚίτισσα και τέως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας Στ. Σαλουφάκου.

      -------------------------------------------

13 σχόλια:

  1. Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα μπορούσε να υπάρχει αυτό το μόρφωμα τον 1% ανθελλήνων και 1.5% δυσαρεστημένων αριστερών, αλλά, ο λαός έχει φρύξει με την διαφθορά πασοκ και νοδουλας και ψάχνει απεγνωσμένα εναλλακτικές, αλλά η τσίμπλα του Ελληνικού αμόρφωτου λαου, εμποδίζει να δουν τι κόμμα είναι ο σύριζα, είναι ο προστάτης λαθραίων και αναρχικών, υπέρ σκοπιανών και διαμελισμού Θράκης και Αιγαίου, ανθελληνισμός, δηλαδή, άναρχοπασοκισμός!

    Για το μόνο Εθνικό κόμμα, Χρυσή Αυγή, που θα έπρεπε ο Ελληνισμός να το αγκαλιάσει (και κατά κάποιο τρόπο το αγκαλιάζει) έχει κινηθεί όλος ο κόσμος USA, Ισραήλ, Τουρκια κλπ, και τα κέντρα σκοταδισμού και παραπληροφόρησης οργιάζουν!

    Η πλάκα και το absurd της ιστορίας, είναι οι Έλληνες αριστεροί πατριώτες (υπάρχουν και αυτοί) που ενώ διαφωνούν με σύριζα και κκε, την ψόφο τους πάλι εκεί την ρίχνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Zaglo, που αυτοδιαφημίζεσαι για "επιτυχημένος" επιχειρηματίας, εσυ δεν δικοιολογιόσουνα σε προηγούμενο σχολιό σου ότι δεν είσαι χρυσαυγίτης αλλά...εθνικοσοσιαλιστής; Τωρα ρε, παροτρύνεις με τη δύναμη της γραφής σου, πού βγαίνει απο τη δύναμη των άπειρων γνωσεών σου να ψηφίσει ο κοσμάκης γιά να σωθεί τους χρυσασυγίτες; Πας καλά ρε; Άντε ρε παραλία με κανά γκομενάκι να κάνεις κανά μπάνιο να συνέλθεις, και πού ξέρεις άμα ξελαμπυκάρεις μπορεί να αλλάξεις και... κόμμα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλάρα, το χρυσαυγίτης είναι παράταξη, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι ιδεολογία!
      Πάντως η ιδέα σου για παραλιες με γκομενάκια, πολύ καλή!
      Το αυτοδιαφημίζομαι είναι κακιά και λάθος κουβέντα, απλώς μερικές φορές λέω ποιος είμαι.
      I like women and wine!

      Διαγραφή
  3. Πω-πω μόρφωση ο Zagloς και ξένες γλώσσες.! Το καλύτερο γιά τον εαυτόν του, το: "I like women and wine!" Μακάρι να είναι έτσι και να διαφέρεις από τους άλλους Χρυσαυγίτες...Εσύ τουλάχιστον από τη γραφή σου, δεν φαινεται να έχεις κοινωνικό μίσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι άνθρωποι αγαπητέ μου, καθώς και τα ζώα, έχουν τα ίδια δικαιώματα κάτω από τον ίδιο Ήλιο, αλλά, (πάντα υπάρχει ένα αλλα!) Στην Ελλάδα οι Έλληνες καταπιέζονται από ανθέλληνες άναρχοκουκουέδες και διεφθαρμένες πασoκονοδουλες! Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο ιερός τούτος τόπος που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ζάγκλο με τη Χρυση Αυγή θα ΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος, αυτοί ρε Ζάγκλο παριστάνουν τους Έλληνες πατριώτες και δεν ξέρουν να μιλάνε Ελληνικά, αυτοί ρε Ζάγκλο μιλάνε για Ελληνική φυλή και μοιάζουν με Μογγολοαφρικανούς, αυτοί ρε Ζάγκλο θα σώσουν τον τόπο; Έλα ρε Ζάγκλο εσυ είσαι σοβαρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαρτάται, άλλοτε σοβαρός, άλλοτε τρελός, αλλά εσύ ρε φίλε αυτά που γράφεις, ο τρόπος που κρίνεις κόμματα και ανθρώπους, δεν είναι σοβαρός, είναι της πλάκας!

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΑΣ!!!
      Μικρε αλλο τι με τι μοιαζει κ αλλο τι ειναι. Ειδαμε κ τις ελληνοφατσες τι κανανε για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Σας βαζουν στο τρυπακι που θελουν για να εχουν το πανω χερι σας ενοχλει που δηθεν ο Ηλιας δεν μοιαζει με Ελληνα σε πληροφορω οτι δεν εχει καμια σχεση με την φωτο που εχουν αναρτησει σε προηγουμενη "ειδηση" οι πραξεις μετρανε ξερεις τι πραξεις εχουμε κανει χωρις να το διαφημιζουμε πουθενα απλα κ μονο γιατι πιστευουμε οτι πρεπει να αλληλοβοηθηθουμε σαν χωρα κ οχι να τρωγομαστε σαν τα σκυλια κ 2ον για ψαξε λιγακι κ στα υπολοιπα κομματα τους βουλευτες ολοι τους εχουν κ απο εναν (μη σου πω κ παραπανω) που δεν ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ.
      Ξαφνικα ο Ηλιας δεν μοιαζει με ΕΛΛΗΝΑ πω πω τι κακο κομμα που ειναι η Χρυση Αυγη μας κοροιδευε τοσο καιρο θα ψηφισω Τσιπρα. Αν ξαναπω Χρυση Αυγη να μου βαλετε πιπερι. ααα πα πα ντροπης πραματα.
      ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ.....

      Διαγραφή
  6. Ολο το ΠΑΣΟΚ εχει παει στη ΝΔ, δεν το πηρατε χαμπαρι, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο το blog πραγματικα στην κοσμαρα του, εδω οι Ελληνες χανουν τα σπιτια τους , του κοβουν το ρευμα, αυτοκτονιες και εσυ πολιτικοσαφαρι το γλειψιμο σου παντος αυτος ησουν απο την εποχη που ησουν και στον κολοτουμπα τον Καραγκιοφερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε ρε γυφταριό να μπείς σε καμία ανακύκλωση λυμάτων να ξεπλυθείς ή κάνε τον σταυρό σου στον Δία να σου δώσει μυαλό, πού είσαι εσύ σε θέση να κάνεις κριτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε θανασακη μια ζωη ενα λιγουρι ησουν τωρα θα σε μαθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γυφταριό, το βρήκες ρε...
    "Είπε ο γάϊδαρος το πετεινό κεφάλα".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή