Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

«ΧΟΝΤΡΟΙ» ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ...!!!

«ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ--ΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ-- ΣΤΟΝ...ΚΑΙΑΔΑ»...!!!

Ένα άκρως καυστικό αφιέρωμα στους «Έλληνες νεοναζί», όπως τους χαρακτηρίζει, που έλαβαν μέρος στην «Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης», που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στις αρχές του Αυγούστου, φιλοξενεί το Αμερικανικό περιοδικό Vice.
Οι φωτογραφίες των ιδρωμένων ημίγυμνων χρυσαυγιτών,

που ακήθηκαν στην πάλη, το ακόντιο και τη διελκυστίνδα, με φόντο μία όμορφη παραλία της Κρήτης, δεν άφησαν «ασυγκίνητο» το εμβληματικό περιοδικό, που εκδίδεται σε 24 χώρες και κυκλοφορεί σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα.
***********************
Στο άρθρο, με τίτλο «Ελληνικό beach πάρτι των Νεοναζί», το περιοδικό καυτηριάζει την ιδεολογία του ακροδεξιού κόμματος, και ειρωνεύεται τα μέλη της Χρυσής Αυγής που «παριστάνουν τους Σπαρτιάτες» και μάλιστα...στην Κρήτη. 
«Λίγο περίεργο αλλά... 
***********************
Ο ιστορικός αναχρονισμός είναι κάτι που δεν μπορούν καν να συλλαβίσουν, πόσο μάλλον να το αποφύγουν», σχολιάζει ο συντάκτης του κειμένου και προσθέτει: 
***********************
«Η βασική ιδέα, είναι απλά να ενισχύσουν τους δεσμούς τους, να εξαφανίσουν τους Εβραίους και να εκφράσουν τα... ανδρικά τους αισθήματα ο ένας στον άλλον»...!!!


***********************
Δυστυχώς, παρά τον μόχθο τους να είναι ακριβείς στην ιστορική αναπαράσταση, κανείς ακόμη δεν τους είπε, ότι οι Σπαρτιάτες – που πετούσαν από τον Καιάδα τα ανάπηρα παιδιά προκειμένου να προστατεύσουν το γένος τους – πιθανότατα θα... ξεφορτώνονταν μεγάλο ποσοστό και αυτών των ανθρώπων...!!!
          -----------------------
Προτο θεμα

45 σχόλια:

  1. Πόσο, μα πόσο διεστραμμένοι είστε?
    Αν ήταν τίποτα άπλυτοι χίπηδες μαστουρωμένοι κάνοντας όργια, θα γράφατε κολακευτικά για τα νέα παιδιά!
    Η Χρυσή Αυγή που αθλείται και αναβιώνει παραδόσεις, μοιράζει τρόφιμα, δίνει αίμα, προστατεύει τους Έλληνες, μάχεται για τα Εθνικά μας συμφέροντα, σας τσούζει!
    Άντε ρε από κει ρεμπεσκέδες, ξεφτιλιστήκατε παντελώς!

    Γράψανε οι αμερικανοι και εσείς το ανά μανά μεταδίδεται με τις σχετικές σάλτσες και λάσπη.
    Η πορνεία και τα ναρκωτικά, η διαφθορά και τα εγκλήματα κατά των γερόντων μας δεν σας συγκινούν, ο αθλητισμός των Εθνικών Ελλήνων σας ενόχλησε, δεν ντρέπεστε παιχνιδιάρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε και στους Ολυμπιακούς του Βερολίνου. Μην βρεθει μονο καμια μαϊμού σαν τον Jesse Owens και σας ξεφτιλίσει και μείνετε με τα χερια σηκωμενα.

      Διαγραφή
    2. Θέλεις να πεις με την τσαπού στα χέρια?
      Μην ανησυχείς, αυτό που μετράει είναι η θέληση, η συμμετοχη και η προσπάθεια (αγώνας), άστο το αγαλματάκι να το πάρει η μαϊμού!
      Εκτος βεβαια και αν μας αντιπροσωπεύσουν οι άπλυτες, αλλα, πρώτα πλύσιμο να φύγει η μπόχα, κούρεμα να φαίνεται το πρόσωπο και αντικείμενα σε απόκρυφα μέρη να απομακρυνθουν!

      Διαγραφή
    3. Tις φωτογραφίες τις ειδες πριν κανεις το σχολιο σου περι απλυτων;

      Διαγραφή
    4. Οι φωτογραφίες είναι σίγουρα επιλεγμένες ειδικά για δυσφήμηση, σε όλη την Ευρώπη όπως και στην Ελλάδα, οι Εθνικιστές είναι πρότυπα ενδύσεως, συμπεριφοράς και πατριωτισμού, οι άναρχοαριστεροί είναι οι πραγματικές σκατόφατσες.
      Τα παιδιά στη φωτό είναι λιγάκι χοντρούληδες, αλλά έτσι είναι οι περισσότεροι Έλληνες

      Διαγραφή
    5. Ωραια ιδεα εχεις για μας τους Ελληνες, ξενοφερτε ελληνιστη. Εγω και ολοι οι φιλοι μου ειμαστε σαν αρχαιοι αριοι πολεμιστες. Εσεις πως γινατε ετσι. Δεν ειναι μονο τα σουβλακια, αλλα και ο κοπανιστος αερας που σας πουλανε...

      Διαγραφή
    6. Έκανα διακοπές στην Χαλκιδική και φρικίασα με τα υπέρβαρα παιδιά, δεν μπορούσαν να σηκώσουν τον κώλο τους, κορίτσια και αγόρια.
      Xαίρομαι που είσαι σαν αρχαίος πολεμιστής, αλλα γενικά μιλάς παπαριές, άκου ξενόφερτε ελληνιστή! Ελληνόφωνε kουραμπιέ!

      Διαγραφή
    7. Εγω ειμαι ελληνικοτερος του ψευτοελληνος Ζαγκλου. Ειναι σουηδος πρακτορας και γυρευει την απαξιωσιν του εθνους μας και δηλητηριαζει την νεολαια μας με αρχαιοελληνικες παγανιστικες βρωμιες... Αισχος. Και στην Χαλκιδικη τι γυρευε; Πρακτορας των εβραιοκομμουνιστων μονο θα ελεγε ότι ειμεθα υπερβαροι ως Ε.λληνες.

      Διαγραφή
  2. Φίλε Ζάγκλο μη διαμαρτύρεσε, το ίδιο είσαστε με τους χίπιδες και τους μαστουρωμένους άπλυτους τους αναρχοαριστερούς. όποιος σας συναντήσει στο δρόμο δε μπορεί να σας ξεχωρίσει, όπως δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα Αφρικανοαιγύπτιο με τον... Κασιδιάρη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι άτομο νεαρό, θα έλεγα νεογνό, χωρίς απολύτως καμια πολιτική ανάλυση, παρά γεννήθηκες δεξιός!
    Ο μπαμπά σου δε, πιστεύω ότι είναι (ήταν τουλάχιστον), βασιλικός!
    Απαξιώ να σε απαντήσω απάνω στην πλάνη σου.
    Αυτούς που κατακρίνεις όμως, τους άναρχοσυριζαιους, είναι 100% οι επόμενοι συνεταίροι την νοδουλας, γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι αντιπολίτευση στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zaglo, εισαι κατι σαν τους αρχαίους μαντες; Που τα ξερεις ολα αυτα που τον λες τον κακομοιρη; Ποιο απολλωνειο φως εχει λουσει τα μαλλια σου, ποιο στεφανι φωτεινο λαμπει στα ματια σαν την φωτια του Δια, ποιο χρησμό μας δινεις φωτοδοτη Δασκαλε Ηλιε; O Ζaglos ειναι η ιέρια σου, Απεξαμενδιε,. Το Δελφικο Εψιλον στο κορμι σου χαραγμένο με φως, η ελια το κορμι σου και το γλυκο κρασι το αιμα σου Πρωτογονε.

      Διαγραφή
    2. Όχι αγαπητέ, δεν είμαι μάντης, ούτε καν βοηθός φακίρη, αλλά λίγο πολύ ζυμώθηκα στη ζωή και έχω μια κάποια ανθρωπογνωσία! Γκέκε?

      Τώρα κάτι άλλο, είναι ευχάριστο να συνομιλώ μαζί σου- σας, αλλα πρέπει να βρείτε ένα nick name που σας ταιριάζει για να μπορούμε να συνομιλούμε, τι διάολο όλες ανώνυμες αδελφές-οι είστε?

      Διαγραφή
    3. Mε λενε Θεοφάνη.

      Διαγραφή
    4. Χάρηκα, να γράφεις πάντα το όνομα σου, by the way, ευτυχώς που δεν σε λένε θεόδουλο! :)

      Διαγραφή
    5. Γιατι, τι εχει το ονομα Θεοδουλος. Κατι αντιχριστιανικο μου μυριζεται εδω...

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ εμείς οι Έλληνες και στους Θεούς ορθοί μιλάμε, οι ασιάτες προσκυνάνε και οι εβραιοχριστιανοί αποκαλούν τους προσκυνημένους, ο δούλος του θεού νυμφεύεται ή βαπτίζεται, εγώ ΔΕΝ είμαι δούλος, παρά ελεύθερος σκεπτόμενος Έλληνας.

      Διαγραφή
  4. Zaglos, εδω είμαστε και εμεις. Θα σε ακολουθουμε όπως η σίφυλη τις κοινες γυναικες των αριστοκρατών του ρωμαϊκου ιμπεριουμ. Με λιγα λογια, γεια σου Zaglos. Tι εγινε, αφησες τον Κασιδιαρη και τις τσιτσιδες και μου ηρθες τωρα στους χοντρους απλυτους συναγωνιστες; Βίτσι(ο);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Σοπεν στελνει χαιρετισμους. Ρε Zaglo κανονικα εσυ τωρα δεν θα επρεπε να ακους Βαγκνερ και να κανεις ασκησεις με τα χοντροσυντροφια σου; Τις είδες τις φωτογραφιες καθολου; Mολόγα, ρε, δεν ειναι ψιλογελιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zaglo, επειδή μας παριστάνεις το χοντρομορφωμένο,
    πάρε μία φωτογραφία με τον Χρυσαυγίτη πού παριστάνει τον Σπαρτιάτη και τρώει..σουβλάκι και άκου Βαγκνερ πού σου αρέσει για το απολαύσεις. Αυτό ρε είναι πολιτισμός και ομορφιά...Χρυσαυγίτκη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Σοπέν ευχαριστώ και ανταποδίδω τους χαιρετισμούς με το δεξί χέρι απλωμένο και με την παλάμη κλειστή, έτσι όπως χαιρετούσαν και οι πρόγονοι μου Δωριείς.

    Να σου πω, ανάλογα τα γούστα και τις ώρες ακούω διαφορετική μουσική, με αρέσει η δημοτική, όχι βεβαια τα μοιρολόγια της Ηπείρου, καμιά φορά λαϊκά αν έχουν καλό στίχο, με αρέσει ο μελωδικός Vivaldi αλλά όταν έχω νεύρα και θέλω σκοτώσω καμια δεκαριά άκου Rahmaninov!

    Ομολόγησε ότι δεν είσαι ειλικρινείς στην κριτική σου για τα κιλά των παλαιστών!
    Δεν είναι βεβαια γυμνασμένοι Σπαρτιάτες, αλλά νεοέλληνες με τα κοψίδια τους και τέτοια τους, αλλα οπωσδήποτε καλύτεροι από κάθε ανθέλληνα άναρχοκομμουνιστή που μισεί και σαμποτάρει την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rachmaninoff, παρακαλώ. Τα χεις κανει μπαχαλο ολα στο σπυρι που εχεις για μυαλο. Απο που ψωνιζεις μεσα; Ρε τον συντροφο Sergei θα μας τον αλλαξεις ονομα; Σε στρατοπεδο της Χρυσης Αυγης μορφωθηκες;

      Διαγραφή
    2. Αίντε πάλι μια από τα ίδια.

      Сергей Васильевич Рахманинов,
      Sergej Vasil’evič Rahmaninov
      OK?

      Που το είδες το Φ?

      Διαγραφή
    3. Ρε, απο το Σουδαν ειμαι...

      Διαγραφή
  8. Ζαγκλο σχεδον σε αγαπαω. Τρολλαρεις καλυτερα απο ολους μας τα τρελα αγορια συναγωνιστες. Κοψίδια; Πεθαίνω στα γελια, ΤΩΡΑ. Υποφερω, κραταω τα πλευρα μου απο τα γελια. ΑΞΙΟΣ, μας εσβησες.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Γέλα κούκλε μου, κάνει καλό, αν έχεις κοιλιακούς σπασμούς από τα γέλια, κράτα τα αρχίδια σου ή τα βυζιά σου (ανάλογα τι έχεις) να μη τραντάζονται!

      Διαγραφή
  9. «Δεν είναι βεβαια γυμνασμένοι Σπαρτιάτες...»

    Mην το λες Zaglo ετσι. Θα τα στεναχωρησεις τα παιδια, αστα να παιξουν. Ακομα στην αναπτυξη ειναι. Εσυ κατασκηνωση τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βάλτε ονόματα, αλλιώς δεν παίζω μπάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Zaglo πες μας ρε, εκεί στη κατασκήνωση πως τη "βγάζουν" οι μπρατσωμένοι Χρυσαυγίτες; Εντάξει την ημέρα "παλαίβουν" με τα γυμνά και άσκημα κορμιά τους, το βράδυ κοιμώνται όλοι μαζί στη σκηνή; Σας καταλάβαμε ρεεεεεεε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γυρνάτε από δω το γυρνάτε από κει, πάλι στο σεξιστικό πέφτετε! Μα τι διάλο πρόβλημα είναι αυτό, τι σας ενοχλεί τι κάνουν οι άλλοι? Εγώ πιστεύω ότι δεν έχετε ξεκαθαρίσει το φύλο σας και κράζετε τις αδελφές γιατί κατά βάθος φοβάστε μη σας πουν μπινεκλες, έτσι δεν είναι? Αχ ποσα ξέρεις εσύ πονηρουλικο, θα στο βγάλω το αφτάκι!

      Διαγραφή
  12. kakos onomazete to blogs politiko safari eprepe na legete galazio safari i stroyfosafari kali diafimisi kanete sti xrisi aygi tora gelate to bradi ton eklogon omos ta klete me mayro dakri..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eιναι κομμουνισται, κιναιδοι και φαρα αθλιων εκεινοι που μεμφονται. Η Χρυση Αυγη με το υψηλοτατο ηθος και την εντυπωσιακη εμφανιση των αγωνιστων της ήδη εκερδισε και άλλες ποσοστιες μοναδες εις το συνολικο αθροισμα του εκλογικου σωματος της. Θριαμβος, που θα αναδειξει τους αγωνιστας μας σε υποδειγματα ελληνικης ρομης και ομορφιας, προτυπα ευφυιας και νοητικης ανελιξης, ινδαλματα δια την πρεπουσα συμπεριφορα και τα χρηστα μας ηθη.

      Διαγραφή
    2. Έτσι συναγωνιστή,
      ήθος, και πατριωτικός αγώνας!

      Διαγραφή
    3. Ζαγκλο, με πιστεψες; Πλακα εκανα, ρε...

      Διαγραφή
    4. Χμμ, νομίζω λιγάκι τα εννοούσες στο υποσυνείδητό σου, συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο.

      Διαγραφή
    5. Zagklo, εισαι τελικα βλακας!

      Διαγραφή
    6. Xμμμμ, τα αρχίδια μου κουνιούνται μικρέ.

      Διαγραφή
  13. Ρε, εκεί πού γράφεις ότι οι Χρυσαυγίτες είναι "υποδειγματα ελληνικης ρομης και ομορφιας" πρόσθεσε καi...πουστιάς, μη ξεχνάς το μπρατσωμένο βουλευτή σου το Λαγό με το τεκνό του, και εκεί πού γράφεις ότι είναι "προτυπα ευφυιας και νοητικης ανελιξης", μη κουράζεσε να το αποδείξεις, μας έχει μαγέψει το αγράμματο βουλευταριό σας με τις αγορεύσεις του στη βουλή, πού αποτελείται από μπράβους, παρκαδόρους και πορτιέρηδες. να χαίρεσε το μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oχι κυριε πολιτσμαν, με παρεξηγησατε. Να σας εξηγησω, μιλα και συ ρε Θαναση. Εγω, εδω πιο πανω εκανα μια πλακιτσα στον Ζαγλο, μιλα ρε Θαναση, ε, μας βγηκε κομματακι ρεαλιστική. Ε, τον δουλευουμε λιγακι κυριε πολιτσμαν γιατι ειναι χαζός, αλλα, προς Θεού οχι κυριε πολιτσμαν σας ορκιζομαι, μιλα και συ ρε Θαναση...

      Διαγραφή
  14. Παρακαλούνται οι ιδιοκτητες του blog να ανεβάσουν άρθρο με τον άγιο παστίτσιο, ή κάτι σχετικό να γελάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην φωτο ο Ζαγκλος ειναι ο μουσατος ή το σουβλακι;

      Διαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΖΑΝΤΑ.ΚΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.ΑΝ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητω το Εθνος και η Χρυση Αυγη. καταρα στους ληστοσυμμοριτες και τα κωλοπαιδα του πολυτεχνειου. Αυτοι τι ειναι ρε; Μορφωμενοι; Τους ειδαμε, κατεστρεψαν ολη την ελλαδα. Τσιφλικι των λαθρο και των παιδιων τους την εχουν κανει. Αλλα ετσι, παπουτσης, παπανδρεου και σαμαρας σας χρειαζονται. Οταν συνελθετε μιλαμε γομαρια.

      Διαγραφή
  16. Ολοι οι μαλάκες αντιχρυσαυγίτες -νεοδημοκράτες, τουρκο(γλου)φιλοι και συριζαιοδημαρορεπουσοσυφιλιάρηδες και φίλοι των κωλομπαράδων-, όλοι σε αυτό το σάϊτ συνασπίστηκατε για να γράφετε κατά της ΧΑ;
    Τσούζει η δημοσκοπική άνοδος της ΧΑ, εεεε μαλάαακες;
    Αντε όλοι εσείς οι αντιχρυσαυγίτες και "επαγγελματίες αντιφασίστες" (της... μάσας), συνεχίστε να περιμένετε τη "σωτηρία" σας από τους πολιτικούς θαμώνες της αμερικάνικης πρεσβείας και από τα αμερικάνικα mainstream μέσα "ενημέρωσης" (όταν σχολιάζουν τους "χοντρούς"χρυσαυγίτες στην παραλία....).
    Αυτό το κουτόχορτο ταίζουν οι ξένοι βοδινοκτηνοτρόφοι και επί χρόνια παχαίνουν καλά από εκλογική άποψη τα (πασοκονεοδημοκρατοσυριζαίϊκα) ελληνικά βόδια!
    "Κλώνος" δε του χίτλερ είναι ο σαμαράς και ο ¨"αντιπρόεδρος" τούρκογλού σας, ρε τσουτσεκάκια, ψευτοδημοκρατάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή