Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΜΕ «ΧΑΡΤΙ» ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΕ ΡΗΞΗ ΣΑΜΑΡΑΣ--ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...!!!

ΜΕ «ΧΑΡΤΙ» ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ... ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!

Το μπρα ντε φερ μεταξύ Κυβέρνησης και Τρόικας θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου και θα είναι σκληρό. 
Το «κρυφό χαρτί» της Ελληνικής πλευράς είναι η αξιοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος στο τέλος του 2013, ώστε, αν χρειαστεί,
να παγώσουν οι πληρωμές τόκων και χρεολυσίων για να αποφευχθεί ένα τρίτο «πακέτο» που θα περιλαμβάνει νέο δάνειο και νέο Μνημόνιο.
***********************
Οι πιστωτές, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤτΚ», ζητούν επιτακτικά να ψηφιστούν άμεσα μέτρα ύψους 4 δισ. ευρώ για τα έτη 2015-2016 και δεν δεσμεύονται για μια γενναία ρύθμιση προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
***********************
Η κυβέρνηση αντιτείνει ότι αρκούν μέτρα 2,5 δισ. ευρώ, όπως προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που ψηφίστηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο, και διεκδικεί οριστική λύση για το ελληνικό χρέος προκειμένου να καταστεί εφικτή μια εγγυημένη έξοδος στις αγορές. 
***********************
 Η ελληνική πλευρά ζητά γενναία απομείωση του ελληνικού χρέους, ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις επιστροφής στις αγορές για δανεισμό με την εγγύηση της ΕΚΤ και άλλων ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών ότι θα επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα. 
***********************
Η κυβέρνηση πιστεύει ότι η εκπλήρωση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί διαβατήριο για την έξοδο στις αγορές εφόσον εταίροι και πιστωτές διανύσουν την απόσταση που τους αναλογεί και προσφέρουν ουσιαστική στήριξη.
***********************
«Νέο Μνημόνιο δεν περνάει από αυτή τη Βουλή, ας αναλάβει η τρόικα την ευθύνη για τις πρόωρες εκλογές», σημειώνει υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχει πρόθεση ακόμη και για ρήξη αν δεν διανύσει η άλλη πλευρά, αυτή των πιστωτών, την απόσταση που της αναλογεί.
              --------------------------------
ΔΝΤ και Γερμανία σε τροχιά... μετωπικής σύγκρουσης...!!!
***********************
Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. 
***********************
Σε συνεδρίαση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας θα δοθεί το σύνθημα της αναμέτρησης με το Βερολίνο, που επιμένει σε μια ήπια λύση, παρότι ισχυρά μέλη του Ταμείου, όπως η Βραζιλία, έχουν αμφισβητήσει ευθέως την αποτελεσματικότητα της ακολουθούμενης συνταγής.
***********************
Η διοίκηση του Μπαράκ Ομπάμα εισηγείται επίσης ένα συνδυασμό γερού κουρέματος και επεκτατικών πολιτικών.
***********************
Η ελληνική κυβέρνηση συντάσσεται με τη λογική του ΔΝΤ. 
***********************
Ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να συναντηθεί με την επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ. 
***********************
Εκεί θα κριθούν όλα...!!!
---------------------

Τυπος της Κυριακής

17 σχόλια:

  1. Η Ελληνική οικονομία είναι σαν τον ανίατο ασθενή όπου γιατροί και παπατζήδες με γιατροσόφια προσπαθούν να την κρατήσουν στην ζωή, όχι βεβαια από συμπόνια, αλλά για να αρμέγουν την περιουσία της και να την κληρονομήσουν μετά θάνατο που δεν αποφάσισαν ακόμη, πότε θα τον επιβάλουν!
    Χρυσή Αυγή, άρνηση του χρέους και δραχμή είναι η συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ποιο αχρηστη κυβερνηση που περσαε ποτε απο την μεταπολιτευση και μετα επεσε σε ολα εξω, υπευθυνος της καταστροφης ο Σαμαρας, εχει την ιστορικη ευθυνη και απο το 1993 οταν εριξε την κυβερνηση Μητσοτακη η οποια εδιινε μαχη για να κανει μια Ελλαδα ισχυρη που δεν θα εξαρταται απο τα δανεικα, βρεθηκε ομως ο Σαμαρας ριχνει την κυβερνηση και φερνει στην εξουσια για αλλα 11 χρονια τους λωποδυτες και κλεφταραδες του πασοκ με τα γνωστα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ δεν φταίει μόνον ο σαμαράς, όλοι φταίνε γιατί κάνουν έναν αγώνα κομματικό και όχι Eθνικό.
      Εξ'ίσου φταίει και το πασοκ αν όχι περισσότερο και ακόμη περισσότερο τα αριστερά κόμματα με το μίσος τους και σαμποτάζ κατά της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα.

      Διαγραφή
    2. Ο Σαμαρας φταιει γιατι εριξε τον Μητσοτακη και μας φορτωσε το Πασοκ για τα επομενα 12 χρονια και σε αυτη την περιοδο 93-04 συντελέστηκε κατα μεγαλο βαθμο η χρεωκοπια της χωρας.
      Ο Μητσοτακης ηταν ο ποιο ειλικρινης πρωθυπουργος και αν οι Ελληνες τον ακουγαν απο εκεινη την περιοδο τοτε σημερα δεν θα ημασταν στο Δ.Ν.Τ.

      Διαγραφή
    3. Καλούτσικος ο βρυκόλακας δε λέω, αλλά έπινε αίμα, η κόρη του δε, η ντόρα, έχει ακουστεί ότι πίνει αίμα με το καλαμάκι!
      Βέβαια αν είχε προκριθεί σαν πρόεδρος της νδ, σήμερα τα Εθνικά μας προβλήματα με σκόπια, Θράκη, Αιγαίο, πετρέλαια κλπ, όλα θα είχαν λυθεί, όχι βεβαια προς το συμφέρον μας, αλλά όπως είπε και ο μπαμπάς βρυκόλακας, σε δέκα χρόνια θα τα έχουμε ξεχάσει!

      Διαγραφή
    4. Ο Μητσοτακης να μην ξεχναμε οτι δεν πουλησε ποτε κανενα εθνικο θεμα, στο θεμα της Μακεδονιας μας ηταν ανυποχορητος και τα δεκα χρονια το ειπε για διαφορους ψευτοπατριωτες-προδοτες του πασοκ και της πολιτικης ανοιξης

      Διαγραφή
  3. Άντε ντε ξεβρακωθείτε και δείξτε τις κυλότες σας γενίτσαροι της Χρυσαυγούλας. Έτσι γιά να δικαιολογηθεί και η υπηρετική υπόκλιση αηδίας του Μιχαλολιάκου στη Ντόρα. Τώρα κάνατε και τον Μητσοτάκη... εθνικό πατριωτη.! Άντε απυπόληπτα γυφτάκια, ούτε ο... Μανούσος δεν τον δοξάζει έτσι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σαμαρας που ξεπουλησε το ονομα της Μακεδονια μας και εφτιαξε μουσειο για το σφαγεα Κεμαλ στη Θεσσαλονικη μας τι ειναι? Ο πατριωτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα πλεον το μηνυμα ειναι ψηφιστε Σαμαρα για να κυβερνα το ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μήνυμα είναι ένα και σαφές:
    Ψηφίστε Χρυσή αυγή γιά να μη βγεί ο Σαμαράς και να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Αυτός είναι ο νέος ρόλος των "αδελφών" πατριωτών.! Αυτοί είναι οι Ρομά (γύφτοι) της ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψηφιστε Σαμαρα για να γινει τσοντα του ΣΥΡΙΖΑ στη νεα συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
    καθε ψηφος στο Σαμαρα ειναι ψηφος στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δραγασακης - Μειμαρακης διπλα διπλα στο προεδρειο της βουλης εστειλαν νεο μηνυμα για την νεα συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, ο Τατσοπουλος το τονιζει σε καθε συνεντευξη οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστει με την ΝΔ το θελει μαλιστα και πριν τις εκλογες, το ιδιο τονισε και ο Δραγασακης σε προσφατη συνεντευξη στο καθεστωτικο "Βημα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλεφτες και ανθέλληνες σε συμμαχία ενάντια στην Εθνική επανάσταση, μας φοβούνται και αυτό με δίνει κουράγιο να ελπίζω!
    Εμπρός Έλληνες να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγιος ο Θεος Γιαχβε. Προστατεψε τον δούλο σου Ζαγκλο να ειναι καλά και να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  10. Ρε Μογολοαιγύπτιοι της Χ.Α. εσείς έχετε το ίδιο πρόγραμμα και πιστεύετε ακριβώς τα ίδια με τούς Συριζαίους τα συμπεθέρια σας. Όύτε αυτό δεν διαβάσατε και δεν... καταλάβατε; Δεν σας αφήνει προφανώς το κοινωνικό μίσος με το οποίο έχετε τραφεί, όπως και οι Συριζαίοι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψηφιζουμε Σαμαρα για μια νεα συγκυβερνηση Συριζα-Σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψηφιζουμε Σαμαρα για μια νεα συγκυβερνηση Συριζα-Σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή