Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ--ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ και ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ--DNA, ΓIA THN... KATAΓΩΓΗ ΤΟΥ...!!!

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΦΥΛΗ και Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΚΟΜΗ και ΑΠΟ...ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ...!!!

«Είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, λευκός Ευρωπαίος».;;; 
Αυτή την ερώτηση απευθύνει στα μέλη του το διαδικτυακό εθνικιστικό-νεοναζιστικό φόρουμ με την ονομασία «Κοινότητα Λευκών Εθνικιστών - stormfront.org». 
Το σάιτ δημοσίευσε φωτογραφίες του χρυσαυγίτη βουλευτή με το παραπάνω ερώτημα και η πλειοψηφία των αναγνωστών δηλώνει πως ο Κασιδιάρης δεν είναι λευκός Ευρωπαίος,
και ότι πρέπει να «κάνει τεστ DNA για να είναι σίγουρος για την ελληνική-ευρωπαϊκή καταγωγή του».
***********************
Ο Ηλ. Κασιδιάρης γίνεται αποδέκτης των ίδιων ρατσιστικών σχολίων που έχει κι αυτός εξαπολύσει πολλές φορές εναντίον άλλων, και μάλιστα από ομοϊδεάτες του, οι οποίοι υπερασπίζονται τη «φυλετική καθαρότητα και ανωτερότητα», την εθνικιστική ιδεολογία, όπως και ο ίδιος. 
***********************
Με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που συναντάμε στη Χρυσή Αυγή, οι νεοναζιστές-εθνικιστές του εξωτερικού επιτίθενται στον «δικό» τους Κασιδιάρη. 
Η φυλή και η καταγωγή του χρυσαυγίτη αμφισβητούνται, ενώ ο ίδιος χλευάζεται από άτομα της ίδιας ρατσιστικής-εθνικιστικής ιδεολογίας.
***********************
Μερικά απ' αυτά που έγραψαν οι ομοϊδεάτες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής είναι: 
      ----------------------------------------
*-- «Μάλλον έχει αφρικανικές ρίζες. 
*-- Μοιάζει με Αιγύπτιο. 
*-- Μοιάζει με Βέρβερο. 
*-- Μοιάζει με Βραζιλιάνο μουλάτο, δεν είναι λευκός. 
*-- Φαίνεται σαν να έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον συμπεριλάμβανα στους λευκούς. 
*-- Δεν έχει νέγρικο αίμα, αλλά θα μπορούσε να έχει αίμα από Ρομά, από Τούρκους. 
*-- Αν τον έβλεπα στον δρόμο μάλλον θα υπέθετα πως δεν είναι Ελληνας. 
*-- Τα χείλη του είναι μεγάλα, θυμίζουν Αφρικανό. 
*-- Τον συμπαθώ πολύ τον τύπο, αλλά δεν θα συμφωνούσα να παντρευτεί καμία γυναίκα από την οικογένειά μου».
***********************
Ο ρατσισμός της Χρυσής Αυγής γύρισε μπούμερανγκ και χτύπησε τον Κασιδιάρη, ο οποίος σίγουρα δεν θα ένιωσε πολύ ωραία όταν κατάλαβε ότι ομοϊδεάτες του τον κορόιδευαν βλέποντας τις φωτογραφίες του, αποκαλώντας τον Αιγύπτιο.
***********************
Πιθανολογούμε ότι έγινε έξαλλος και διαμαρτυρήθηκε στους διαχειριστές του φόρουμ. 
***********************
Κι αυτό γιατί αρχικά η ψηφοφορία ήταν ανοιχτή στο κοινό, αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος έκλεισε.
       ----------------------------------------
Ιδρυτής της ιστοσελίδας stormfront.org είναι ο εθνικιστής-νεοναζιστής και πρώην μέλος της Κου Κλουξ Κλαν, Ντον Μπλακ. Την ξεκίνησε το 1990 για να καλύπτει την εθνικιστική του δράση. 
***********************
Τα μέλη της εκφράζουν αντισημιτικές, νεοναζιστικές και εθνικιστικές απόψεις, ενώ το σύμβολό τους είναι ο κέλτικος σταυρός που είχε χρησιμοποιηθεί από τους ναζί και μότο τους είναι το «Λευκή Περηφάνια-White Pride». 
Αρνούνται το Ολοκαύτωμα και αναφέρονται στα εγκλήματα αλλοδαπών. 
***********************
Με άλλα λόγια είναι η Χρυσή Αυγή των ΗΠΑ. 
***********************
Αναρωτιόμαστε πώς θα αντιδρούσαν τα μέλη της ιστοσελίδας αν έβλεπαν φωτογραφία, με τη φάτσα  του... Μιχαλολιάκου...!!!
        -----------------------------------
Εθνος

121 σχόλια:

  1. Ρε αρχιλαμόγια, πόσο φτηνιάρηδες τελικά είστε, έχετε αρχίδια ρε, ή φοράτε φούστα?
    Αυτό είναι το πρόβλημα μας στην Ελλάδα? Ότι είναι μελαχρινό ένα παλικάρι?
    Τελικά αποδείχτηκε ότι το blog είναι αναρχικών και στάλθηκε από την Ελλάδα, βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΗ, ΕΤΣΙ ΡΕ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...? ΑΝ ΤΣΙΜΠΑΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΡΟΦΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΕΘΝΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μελη του ιδιου του site εβγαλαν ανακοινωση οτι στηριζουν τους Ελληνες στον δυσκολο αγωνα εναντια στην νεα ταξη πραγματων και οτι οποιος βριζει την Χρυση Αυγη ειναι σαν να βριζει αυτους τους ιδιους.
    Το συγκεκριμενο θεμα διαγραφηκε απο τον ιδιοκτητη της σελιδας γιατι ειπε οτι ειναι προπαγανδα το θεμα το εκαναν οι ιδιοι Ελληνες αριστεροι και μετα το εκαναν ειδηση στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά μόνο η μούρη του Κασιδιάρη είναι Αφρικανική;
    Το επιθετό του σημαίνει τη συμφορά της "κασίδας" στο κεφάλι. Για αυτό πήρε και το αποκρουστικό επώνυμο Κασιδιάρης.! Τα Λακωνικά και Μανιάτικα ονόματα λήγουν σε άκος και έας το Κασιδιάρης είναι η απόλυτη "συμφορά" της... κασίδας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζαχλέ μην τσιτώνεις επειδη η Ελλαδα των Ελληνων σου κανει την μαύρη υπηρετρια στους άριους του εξωτερικού. Για τόσο σας έχουν, βλήματα.Τι κι αν το «παλικαρι» θα χορευει εξωτικους χορους για την απολαυση τους, με κοντη φουστίτσα; Και λοιπον; Αυτός πάντα θα εχει το ΔΝΑ, ρε, το ανωτερο ελληνικο, ρε. Και θα χορευει καλύτερα και πιο αρχαιοελληνικα από όλους. Και μια μέρα θα έρθει, ρε, και απο τον Σείριο διαστημόπλοιο να βάλει τα πραγματα στην θεση τους. Τους Ελληνες της Χρυσης Αυγης κυβερνητες του Κοσμου. Και τότε ο Κασι θα βγάλει την φούστα του και θα φορεσει παντελονια. Και με την υπερασπίδα του γεματη συμβολα «Ε» και «Λ» και το φωτοακοντιο του θα παρει σβάρνα τα κομμούνια και τσι αναρχικοι. Και όταν ο Διας φύγει θα τον αφήσει Αρχηγο στην θεση του Μιχαλολιάκου. Αυτός θα πάρει την κόρη του γυναίκα, άλλο εξαιρετικό δείγμα αριας καταγωγης, για να ξεκινησουν μαζι το 1ο Ελ-Ραιχ. Θα κάνουν και ενα παιδι τον «ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ», ο οποίος συμφωνα με την προφητεία του Μαντείου θα φέρει ισοροπία ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και στους εθνικιστές του εξωτερικού. Εως τότε χόρευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άπλυτοι από Ελλάδα, νόθευσαν την ιστοσελίδα των αμερικανών και εδώ όλες οι κατίνες ξεχύθηκαν στα σοκάκια ξεφωνίζοντας σαν δαρμένες ιερόδουλες! Και ξαφνικά, οι αντιρατσιστές έγιναν ρατσιστές και κράζουν το μελαχρινό παλικάρι που δίνει ψυχή και σώματι για την πατρίδα μας την Ελλάδα.
      Από τα επιχειρήματα σου (εδώ γελάμε) καταλαβαίνω ότι είσαι ζούλα μπινεκλα και ανθελληνικό τσόκαρο.
      Καλά ρε φτινιαρη, τόσα κόμπλεξ κουβαλάς επάνω σου, αυτό βρήκες για να κρίνεις ένα κίνημα? Το ότι είναι μελαχρινός και λέγεται Κασιδιάρης? Υπάρχουν πολλοί με παράξενα επίθετα και φάτσες παράξενες, τι θα έλεγες λοιπόν κατινίτσα για τον k. ”Κόρακα” του κκε, που είναι μαύρος σαν τον κόρακα και ανθέλληνας μέχρι ψόφο? Ου να χαθείς παιχνιδιάρη!

      Διαγραφή
    2. Εισαι και βλαξ. Αλλού για αλλού απαντας. Εδω, ρε κοπανε, απαντας για το φωτοακοντιο και τον εξωτικο χορό. Αλλού για τα επώνυμα. Το αρχαιοελληνικο σου δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ χανει πληροφοριες. Αν δεν έχεις να μας πεις κάτι για τις προφητείες και τα λοιπα σε παρακαλώ μην ξαναενοχλήσεις.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ παιχνιδιάρη, δεν ξέρω από προφητείες, αυτό να το ρωτήσεις στον παπά της ενορίας σου, όπου προσεύχεσαι τας κυριακάς μετά φόβου γιαχβέ, σε κάθε περίπτωση, σου υπόσχομαι να σου δώσω δώρο μια πίπα, αν κόψεις το τσιγάρο.

      Διαγραφή
    4. Πω-πω ανδριλικι. Κύναιδος και χρυσαυγιτης; Αδιανοητο! Κατι παει λαθος εδω. Δεν είσαι Έλληνας εσύ ρε καθαρος. Ρε μιαρο σκουλικι. Ενας ελληνας αληθινος ποτε δεν θα τον εδινε πιπα σε ακαθαρτο. Μονο σε ίδιον Ελλην. Νροπή σου ρε, τουρκαλβανε, ανδρολάγνε οθωμανε, φτου σου. Τι θα πουν τα συντροφια ρε; Δεν την αξίζεις την μαυρη μπλούζα, ούτε την μενεξελί φουστιτσα, ρε, και τα γοβάκια Βερμαχτ. Ούτε για αδερφη δεν εισαι σοβαρος...

      Διαγραφή
    5. ...και κράζουν το μελαχρινό παλικάρι που δίνει ψυχή και σώματι...

      Ζaglos, ο ερωτας έτσι είναι. Δεν έχει σημασια το χρωμα του άλλου. Αρκει να τον αγαπας και να τον φροντιζεις. Καλά στέφανα.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Zaglo, να το παρεις το παλικαρι και μην κανεις τον πεισματαρη.

      Διαγραφή
    8. Αμα αγαπάει κανεις κανει και λαθη, όμως. Ότι πει η καρδούλα του....

      Διαγραφή
    9. Μην πιεζετε τον ανθρωπο ρε. Την απόφαση αυτη πρεπει να την παρει μοναχός του. Zaglo, μαζί σου ρε φίλε. Να σε δούμε σύντομα νυφούλα.

      Διαγραφή
    10. Εχεις μουτρα ακομα και εμφανίζεσαι;

      Διαγραφή
  7. Αμαν, ωραία περίπτωση είσαι συ. Ρε, όταν τον άλλο μήνα γίνει πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης, θα πρέπει να σε κάνει υπουργό παιδείας ή πολιτισμού. Σιγά μη έχει καλύτερο από σένα. και φρόντισε μη χαθούμε, να μας ξαναγράψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα γίνει πρωθυπουργός, αλλα δήμαρχος Αθηναίων σίγουρα και θα σφίξουν οι κώλοι τον λαθραίων και λαθρολάγνων, για μερικούς σαν του λόγου σου, θα στεγνώσει το αιδοίο τους!

      Διαγραφή
  8. Ρε παιδιά μη τους παρεξηγείτε, οι χρυσαυγίτες έτσι είναι, δεν έχουν αυτογνωσία. Δε θυμόσαστε ότι με αφορμή τη βράβευση Αντετοκούμπο, ο Μιαχαλολιάκος είπε περί "χιμπατζήδων" και μετά όταν έριχνες μια ματιά στις φωτογραφίες Αντετοκούμπο και Μιχαλολιάκου, "χιμπαντής" στη μούρη ήταν ο... Μιχαλολιάκος; της πλάκας είναι οι άνθρωποι ή καλύτερα γιά λύπηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στους άπλυτους φίλους το blog και λοιπές πασοκονοδουλες, αφιερώνω το κάτωθι άσμα.

    http://www.youtube.com/watch?v=Xs61fbKO7UM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λάθος, ο Κασιδιάρης δεν μοιάζει με Αφρικανοαιγύπτιο, σκέτος "γύφτος" είναι. τους "γύφτους" λενε...Κασιδιάρηδες γιατί αυτοί έχουν τη "κασίδα".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι μπράβο, να τα λέμε με επιχειρήματα, όχι μαkακίες ναούμ!

      Διαγραφή
    2. Zaglo, μην κρυβεσαι πάνω απο το δαχτυλό σου. Ομολογησέ το. Γουσταρεις αλλαξοκωλιες. Φωναξέ το δυνατα: ειμαι μια εθνικιστρια και θελω Καυλιδιαρη... Τι επιχειρηματα και μαλακιες ναουμ...

      Διαγραφή
  11. Η Κου κλουξ κλαν είναι άλλη μία εβραική κομπίνα η οποία έχει μοναδικό σκοπό την θυματοποιήση του αφρικανο-πίθηκου ώστε να εφαρμόσει τον Παν-Αφρικανισμό με στόχο την εξαφάνιση της λευκής φυλής.

    Ο Ελληνικός εθνικισμός είναι ο θανατηφόρος εχθρός του διεθνιστή παιδόφιλου μασωνο-ταλμουδο-μπολσεβίκο-πίθηκου.

    Ο Έλληνας δεν ανήκει στην λευκή φυλή, η λευκή φυλή ανήκει στον Έλληνα.

    Ο Έλληνας είναι αυτοκράτορας και έχει πλήθος διαφορετικών φαινοτύπων που έχει μοιράσει σχεδόν ανά την υφήλιο.

    Βγάλτε διαβατήρια ο τόπος πλέον δεν σας σηκώνει. Το παιχνίδι σας τελείωσε.

    Bon voyage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στον Πόλεμο των Άστρων ο Νταρθ Βειντερ ειχε κατι τετοιες αποψεις. Αλλα ηταν ολα τελικα επιστημονικη φαντασία.

      Διαγραφή
    2. Στην περιπτωση αυτη, ούτεν καν επιστημονική.

      Διαγραφή
  12. :) ..... Ακριβώς.

    Είναι η απόλυτη αλήθεια που τρομάζει το κάθε
    υποπροϊόν της φύσεως σαν εσένα και τους αλβανούς, πακιστανούς, ζουλού εραστές σου και τα περιτομημένα περιττώματα τα αφεντικά σου...

    Καλή διαμονή στη σομαλία μέχρι να σε φάνε ... Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι εύρος διανοητικό, τι ύφος. Μένω έκθαμβος, Ω!, φίλτατέ μου μαιτρ, με την ευφράδια, το στυλ, τον καινοτόμο τολμηρό σας Λόγο. Και το γελάκι στο τέλος... Αγαπητέ μου, αριστούργημα. Σας ικετεύω, εγώ και ο μικρός κύκλος των θαυμαστών σας, που δημιουργήθηκε αμέσως μετά τη δημοσίευση του υπέροχου σχολίου σας, να συνεχίσετε να δημοσιεύετε. Μην σταματάτε, φίλε μου, όχι εσείς. Οι έχοντες πόσθην σας υποστηρίζουν με φλογερό πάθος και ακλόνητη πίστη. Όρθιοι και σκληροί, ενα ακατανίκητο τοίχος εναντίον αυτών που η περιτομή τους ξεχωρίζει και τους τροποποιεί από την ανθρώπινη φύση σε τέρατα με κολάσιμες διαθέσεις. Κάτω η περιτομή, ζήτω η αρχαιοελληνική πόσθη. Ζήτω (τρις)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανοιχτέ τα γκαβά σας και μάθετε την ιστορία σας ρε ακανθόχοιροι

    http://mikromeseos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7383.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε, ιστορία από τους αγράμματους χρυσυαγίτες πού ανηκουν στη φυλή των "Μογγολογυφτοκασιδιαραίων" θα μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε ρε βλάκα, και έλα μετά να σε χύσω ένα ποτήρι γάλα στη μάπα να ασπρίσεις, ασβέ.

      Διαγραφή
    2. Τι να διαβάσω ρε ηλίθιε, μαλακίες λέει ο γκόμενός σου. Πήρε κατι από εδώ, κάτι τί από εκεί, σαν τους μαλάκες μυστικιστές ναζί και πουλαει φούμαρα. Η αληθεια δεν κρύβεται πίσω απο την πετσοκομμένη ιστορία που πουλάει η χορεύτρια, προβάλλει μπροστά της, ρε, φως αληθινό, ούτε απολλώνειο, ούτε θεϊκό, ούτε ναζιστικό, ρε μαλάκα και τον απογυμνώνει. Η σβάστικα είναι ναζιστικό σύμβολο όταν την χρησιμοποεί μία νεοναζί και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Eρωτα, γιατι;... Το αγορι υποφερει, το αδικουν οι αναρχοπουστιτσες και το κοροϊδευουν και εκεινος λείπει. Ειναι με αλλη. Η μοναξια ειναι βαρια, αλλα θα την αντεξει. Αχ τρελό αγορι σκουροχρωμο, μπρουτζινε γοη που εισαι με το υπεροχο τατού στα μπρατσα; Πηνελόπη ειναι ο Zaglos και περιμένει τον Οδυσσέα του. Το νυφικό στην άκρη καθαρο, σιδερωμένο. Το παλικαρι όμως αλλού... Κουράγιο...

      Διαγραφή
  16. Ρε Ζάγκλο, χρυσαυγίτισα αδελφούλα είσαι και φοράς στο μπρατσάκι σου τατουάζ και γίνεσαι Κασιδιάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Zaglos, η νοητική υστέρηση σε όλο της το μεγαλείο.
    Καλό ψόφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα στους Έλληνες και σε όλες τις κατίνες του blog.
    Λόγω επαγγέλματος ταξιδεύω συχνά σε πολλές χώρες και με αρέσει να μαθαίνω γενικά για άλλες κολτουρες, ε λοιπόν αυτό το χάλι της Ελλάδας, δεν υπάρχει πουθενά!
    Ακόμη και οι τούρκοι είναι πολλή περισσότερο ευγενείς από τους Έλληνες, αν βεβαια μπορούμε να πούμε ότι εσείς με τα επιχειρήματα του κώλου και της τσαπούς λογιεσθε σαν Έλληνες!
    Η ανωνυμία του blog μας δίνει (και εμενα) το πάτημα να βγάζουμε τα απωθημένα μας, ε λοιπόν να το πω, ένας εμφύλιος πόλεμος είναι απαραίτητος στην Ελλάδα για να καθαρίσει ο σίτος από τα παράσιτα.
    Θάνατος στους ανθέλληνες άναρχοκομμουνιστές, φυλακή στα λαμόγια της πασoκονοδουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εργάζεσαι; Κο(υ)λτούρες; Ανωνυμία;
      XA XA XA XA XA XA.....

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΑΣ!!!
      Καλησπερα φιλε ΕΛΛΗΝΑ Zaglo δεν χρειαζεται να καθεσαι να προσπαθεις να βαλεις μυαλο σε ανοητους ανθρωπους γονεις εχουν να κατσουν να τους πουν δυο σωστες κουβεντες αλλα που τους εχει φαει το μυαλο τα κομμωτηρια κ τα καφενεια . Χαλας το σαλιο σου κ την ωρα σου , να πω οτι εστω κ ενας ηταν ανοιχτομυαλος κ καταλαβαινε εστω κ λιγο απο αυτα που λες να πω ενταξει αλλα εδω μεσα εχουν ολοι IQ μπιφτεκιου (δεν θα πω ραδικιου γιατι το ραδικι εστω κ λιγο αναπτυσετε).

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ συναγωνιστή.
      Αν είσαι πιστός χριστιανός, σου ζητω συγγνώμη για το τελευταίο υβριστικό σχόλιο μου στα σεβάσματα σου, ήταν απάντηση στον χυδαίο άναρχοσυμμορίτη που χυδαιολογεί κατά τα σεβάσματα των προγόνων μας.

      Διαγραφή
    4. ΕΛΛΑΣ!!!
      Μην αγχωνεσαι συναγωνιστη Zaglo τα πιστευω μου δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που μας πλασαρει η εκκλησια. πιστευω αυτα που θελω εγω κ αυτα που θεωρω οτι ειναι σωστα. τωρα αν δεν μπορουν τα ορνια που ειναι εδω μεσα να καταλαβουν την αξια κ το πνευμα των αρχαιων μας ειναι αξιοι της μοιρας τους. Παντως σου βγαζω το καπελο γιατι απ'οτι εχω καταλαβει εισαι μονος σου εδω μεσα κ τους εχεις κανει ολους τσιμπουκι. δεν εχουν επιχειρηματα να σε αποστομωσουν κ πεταει ο καθενας οτι μαλακια θες.

      Διαγραφή
    5. Zαγλος @ Ζαγλος. Ο ναρκισσιμός δεν κρύβεται σε ανθρωπους με ψυχικες διαταραχες τετοιου ειδους. Η εικόνα του εαυτου τους ως ανωτερους αποδεικνύει και το μεγεθος της ηθικής διαστροφης τους. Πιθανοτατα οι περισσότεροι ατομα με χαμηλο δεικτη νοημοσύνης ή μικροφαλια προσπαθουν να μας επιβληθούν με βρισιες και απειλές. Μιλούν για επιχειρηματα όταν η οποια συλλογιστική τους τα απαγορευει. Μονο συνθηματα έχουν, και αυτα ελεεινα γιατι τόσα μπορουν να συγκρατήσουν. Η ιστορια αλλαζει συμφωνα με οσα νομιζετε οτι γνωριζετε. Δεν ειναι όμως ετσι. Συντομα θα βαρεσετε τοιχο. Ατομα σαν και εσας θα επρεπε να τους στηνουν στις πλατείες και να τους φτύνουν.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ, μεγάλωσα και ζω σε μια βόρειοευρωπαϊκή χώρα, λόγω εργασίας ταξιδεύω πολύ και γνωρίζω αρκετά καλά πολλούς λαούς και τον πολιτισμό τους, είμαι υπερήφανος Έλληνας αλλά αυτό το χάλι που βλέπω στον νεοέλληνα, το συναντάς μονο στην Αφρική, σε καμια χωρα της Ευρώπης, τραγικό!
      Οι Σουηδοί λένε, ”Det måste bli värre innan det bli bra” Πρέπει να γίνει χειρότερα, για να γίνει καλύτερα.
      Αυτό μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις.

      Διαγραφή
    7. Μην κοπτεσαι. Κανε μας την χαρη και μεινε στην χωρα σου. Εδω στην Ελλαδα εχουμε και αλλους σαν και εσενα. Τρισχειροτερους. Θα τα βγαλουμε περα και χωρις την συνδρομη σου. Ξενο δακτυλο δεν θέλουμε. Μας φτανουν τα δικά μας.

      Διαγραφή
    8. Aντε παλι. Συνθηματα. Συνθηματα. Συνθηματα που προειδοποιουν θυματα. Συνθηματα και θυματα. Εκφοβισμός. Ανοιχτες ερμηνειες απο κλειστα μυαλα, εικαζουν φιλοσοφικης αναλυσης δηθεν. Μας κρατα στο μυστηριο της ερμηνειας ο Χρυσαυγιτης, δεν μας διαφωτιζει. Μονο μας μιλα για χειροτερα ο χρυσαυγιτης. Τα καλύτερα θα έρθουν λεει και εννοει τον εαυτο του και τους ομοιους του. Τα σκατα να επιπλεουν με τους φελλους και να θριαμβολογουν περι της αοριστου νικης τους. Οι Ηττημενοι για τη Νικη. Κρατα χρυσαυγιτη μου τον δαυλο της Αληθειας σου με το Απολλωνειο Φως και δυνατα μπηξτο στον κώλο σου, ρομαντικε μου εσυ. Μονο ετσι νικατε εσεις ανασκολοπισμενοι και φωνασκουντες απο δυσβασταχτους πρωκτικους πονους.

      Διαγραφή
    9. Αναλύοντας το λεξιλόγιο σας που πυκνά συχνά αναφέρεστε στην τσαπού και στον πρωκτό, είναι προφανές ότι ή ζούλα το πνίγεται το λαγουδάκι, ή έχετε ανεπάρκεια ανδρικού μορίου.
      Όπως και να'ναι, επειδή κατά βάθος είστε ανέραστα παιδάρια με έλξη προς τους "παντεληδες", θα σας δώσω μια πίπα, για να κόψετε το τσιγάρο!

      Διαγραφή
    10. Σιγα αντρακλα, θα μας λερώσεις. Εσενα περιμεναμε να προσδιοριστουμε σεξουαλικά. Αλλη μια προσφορα της Χρυσης Αυγης. Σας λεει με τι τη βρισκετε. Να ναι καλα τα παλικαρια τα μελαχρινα, κατι θα ξερουν σα πιο εμπειροι.

      Διαγραφή
  19. Ζήτω οι αγράμματες, βρώμικες, μελαψές και άσκημες Αφρικανοαιγύπτιες αδελφάρες της "χρυσής αυγούλας" με τα τατουαζ στο χέρι. Σκασμός συμπεθεράκια των Τσιπροσυριζαίων πού ανήκετε στην ίδια φυλή με τους... γενίτσαρους του έθνους.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανασακη πες αλευρι ο Σεπτεμβριος σε περιμενει

      Διαγραφή
  20. EDO RE MOUNARES EINE ELLADA,
    GEMATI ME SYKIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΘΝΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝ! ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΕΥΚΟΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΕΘΝΙΚΗ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΒΙΚΙΝΓΚΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Zaglos, παντρευτήκατε ή ακόμα;

      Διαγραφή
    3. Η λευκη Ελληνικη φυλή περιλαμβανει και τον Κασιδιαρη;

      Διαγραφή
    4. Τελικά είσαι κρυφoρατσίστρια, γουστάρω!

      Διαγραφή
    5. Η λευκη Ελληνικη φυλή περιλαμβανει και τον Κασιδιαρη;

      Διαγραφή
    6. Μην τρολαρετε τον μαλακα ρε. Αφηστε τον στην καταντια του.

      Διαγραφή
    7. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΖΑΓΚΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ! ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΜΕΣΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ! ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΖΟΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!

      Διαγραφή
    8. Είσαι άδικος και κοντόφθαλμος, το ότι ο προηγούμενος βρίζει την Θεά Αθηνά και τον Θεό Απόλλωνα, δεν σε ενόχλησε, η εξ ίσου απάντηση μου σε ενόχλησε, υποκριτή!

      Πρέπει να βρείς το θάρρος κάποτε να ψάξεις την αλήθεια, Ελληνισμός και ιουδαιοχριστιανισμός είναι δυο εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες, χριστιανισμός σημαίνει σιωνισμός.

      Αν πιστεύεις ότι ο γιαχβέ έπλασε το σύμπαν, αν πιστεύεις ότι η γη είναι επίπεδη και τα άστρα καρφωμένα στον ουρανό όπως έκραζαν οι πρωτοχριστιανοί, δεν μπορείς να λέγεσαι Έλληνας.

      Η’ Έλληνας ή χριστιανός, ή άνθρωπος ή αριστερός, η άνδρας ή κατίνα, διάλεξε και άσε το κουκλοθέατρο.

      Το να αμφισβητήσεις 1000 χρονών εμφυτευμένη προπαγάνδα, το να τολμήσεις να ερευνήσεις και να δεις την αλήθεια για το αποτρόπαιο έγκλημα του χριστιανισμού κατά της Ελλάδας και της ανθρωπότητας, θέλει αδένες και μελέτη, το πανίβλακας στο επιστρέφω σε πάει αγαπητέ συναγωνιστή.

      Διαγραφή
    9. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΔΙΚΩ ΡΕ ΖΑΓΚΛΟ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΙΚΡΟΒΙΑΣΜΕΝΟ, ΧΑΙΒΑΝΙ, ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ''ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ'' ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ? ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ?

      Διαγραφή
    10. Κατά αρχήν βάλε ένα όνομα κατά πως σε ταιριάζει, ναι, σε παρεξήγησα γιατί το συντακτικό σου είναι σαν τα εβραϊκά ευαγγέλια, ακαταλαβίστικα.
      Δεν χρειάζεται να με βρίζεις, πες ευγενικά την γνώμη σου, γιατί αν με βρίσεις θα εισπράξεις την απάντηση εις διπλούν.
      Χαίρομαι που δέχεσαι την πρόκληση για ερευνα (αν εννοείς αυτό) στα μαύρα χρονια της κατοχής του βυζαντίου και του εβραιοχριστιανισμού, αν θέλεις ένα καλο blog για μελέτη όλης της ιστορίας μας από υπεύθυνο άτομο και όχι από μαυροφορεμένες αδελφές, μπες εδώ και μελέτησε συστηματικά.
      http://epic-atheist.blogspot.se/

      Διαγραφή
    11. Oυστ απο δω αδερφάρες και οι δυο. Ακου συναγωνιστριες... O Zaglos ειναι και απανταει στον εαυτό του. Κανει δήθεν οτι τσιτωνει τους συναγωνιστες αλλα στην συνεχεια φερνει συμπνοια με τα ιδεωδη του κώλου του Απολλωνα και του μουνακιου της Αθηνας. Ετσι ολοι ευχαριστημενοι και ο μικροτσουτσουνος Ζάνγκλος πρωτη μουρη. Και αυτός ο Απολλωνας... Τι κωλαρακι φοβερο.

      Διαγραφή
    12. Ο που χυδαιολογεί κατά των Ολύμπιων προγόνων μας, να βγάλει καρκίνο στην κωλοτρυπίδα!

      Διαγραφή
    13. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΑΛΑΚΑ...
      Ο εκ των Ζάνγκλων αυνανιστης ινα γαμευθεί τον πρωκτον του Απολλωνος του Υψίστου και ινα ξεροχύσειν εις το μουσι του Διος

      Διαγραφή
    14. Γαμω τον Δια μεσα. Η Παναγια και ο Χριστος να μας φυλανε απο τον Ζανγκλο και το συναφι του.

      Διαγραφή
    15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    16. Κι άλλο, κι αλλο, κι αλλο... Ξερεις οτι ο Απόλλωνας ηταν παλιοπουστα, γαμούσε αγορακια λένε...

      Διαγραφή
    17. O Kασιδιάρης είανι Χριστιανός Ορθόδοξος.

      Διαγραφή
    18. Χύσε το μελαχρινό παληκάρι.

      Διαγραφή
    19. Zάγκλο γουσταρεις μελαχρινο κωλαρακι ε . Μωρη παλιαδερφη μας επρηξες αλλα τελικα ιδου η αποκαλυψη. Να δω τι θα πουν τωρα οι φίλοι σου για τον Κασιδιάρη. Πω, πω! σε γαμησαν και σε ξευτιλισαν με τα ιδια σου τα λογια. Μπραβο μαλακα. Ευγε τρισαθλιε. Αντε γαμισου βουλωσε το τωρα.

      Διαγραφή
    20. ΖΑΓΚΛΟ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥΣΤΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΑΙΤ! Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΙΣΛΑΜΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

      Διαγραφή
    21. Ο ιδιος παντα. Τι φοβασαι Ζανγλο μου, μην φανει το ονοματακι σου; Ετσι ομως κρυφαδερφη οπως παντα...

      Διαγραφή
    22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    28. Αγαπητέ και πάλι θα αναφερθώ στο πολιτικο χάος που βρίσκεται η χωρα μας, κλεφτες και τρομοκράτες σε ένα αγώνα επίδειξης θράσους και ανθελληνισμού. 3 εκτ λαθρομετανάστες και ο σύριζα μαζί με το τσούρμο ανθελλήνων και αρπαχτικών, λέει φέρτε και άλλους, θα πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου ότι το μονο κόμμα που νοιάζεται για το Έθνος μας είναι η Χρυσή Αυγή.
      Και εγώ δεν το πιστεύω ότι η αριστερά ζητα την ρεβάνς, γιατί ξέρει θα φάει δυνατή σφαλιάρα, αλλά τα συμμοριτοπουλα στις γραμμές της προκαλούν, καίνε σημαίες, βρίζουν την Ελλάδα και γενικά φέρονται σαν μαζοxοπουτάνες.

      Διαγραφή
    29. Καλο βράδυ σε όλους τους Έλληνες με Ελληνική συνείδηση

      Διαγραφή
    30. Ρε μαλάκα Ζάγκλο καλυνύχτα γαμω τον Δία σου γαμώ. Και θα τα πουμε στο δρόμο. Εκει να δεις καλη νύχτα που θα εχεις.... Θα σε γαμανε και θα ναι μερα μεσημερι!!!

      Διαγραφή
    31. O Xριστός και η Παναγία ειναι διπλα στην Χρυση Αυγη. Με την ευλογια τους θα πατάξουμε τα ανρχοκομμουνια. Και όχι με τους δωδεκαθἐους και τα παγανιστικά. Ελλάς -Θρησκέια - Ορθοδοξία!

      Διαγραφή
  22. Ποιον ταφο, ρε μαλάκα. Γαμω τον Χιτλερ σου παραβιασμενη μαιμού. Κατάμαυρη χρυσαβγίτισα, σκυλογαμημενη κρυφαδερφαρα. Θα σας γαμαμε χρονια ρε μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Right, βγάλε τώρα το πλαστικό παπάρι από το φινιστρίνι σου, σκούπισε τα σάλια σου και στήσου στα τέσσερα μωρή άπλυτη μουνάρα, ανθελληνικό γουρούνι, όπως παλιά, έτσι και τώρα θα σας θάψουμε, χολέρες της Ελλάδας. Εθνικιστής ρε μουναρες σημαίνει να αγαπάς το Έθνος σου, εσείς σκυλιά μαγαρισμένα από το μίσος των συμμοριτών γονιών σας, δεν έχετε Έθνος και πατρίδα, παρα μονο ένα βόθρο στο κεφάλι και στην ψυχή.

      Διαγραφή
    2. Βλέπω έχεις καυμό μεσα σου. Σε γαμουσαν απο παιδι αναμφίβολα. Καυμενη υπαρξη, σε λυπάμαι. Εθνικιστης, νεοναζι και δωδεκαθειστης, ενας αχταρμας μαλακιες. Φατες μονος σου ρε μαλακα. Αλλα μην δινεις ταυτοτητα σε κατι που δεν μπορεις. Δεν εκπροσωπεις τους Ελληνες εσυ και το υποειδος σου. Βουλωσε λοιπον την κωλοτρυπα που εχεις για μυαλο., τσουλα.

      Διαγραφή
    3. Χα..χα..χα.. έλα μην συγχύζεσαι έτσι πολύ και κακοπάθεις, ”..Εθνικιστης, νεοναζι και δωδεκαθειστης,..” λάθος, μόνο Εθνικιστής, αλλά για πες μου τις δικες σου αρχές αν έχεις ποίες είναι, εκτος από το να βρίζεις σαν δαρμένη ιερόδουλη? Αλλα να ξέρεις ότι οι αρχές και ανθρώπινες αρετές πηγάζουν και οικοδομούνται σε αρχές δικαίου και αγάπης, όχι στο μίσος συμμοριτών και πιθήκων!

      Διαγραφή
    4. Ο Xριστός και η Παναγία, η μαρτυρια και η διδασκαλία τους είναι οι βασικές αρχές στις ανθρώπινες αρετές που πηγάζουν και οικοδομούνται σε αρχές δικαίου και αγάπης. Αλλα που να το ξέρεις εσυ αυτό. Χειρότερος Αθεος και απο κομμουνιστης. Αισχος!

      Διαγραφή
  23. «Η ταυτότητα είτε ενός ανθρώπου είτε ενός λαου σημαίνει η ταύτισή του με κάποιο ιδεώδη χαρακτήρα, για μένα είναι η προσέγγιση με τους ένδοξους προγόνους μου».

    Και τότε τι δουλια εχεις στην Ελλάδα; Στην Αφρική έχει μαϊμούδες. Τραβα κάτω με τον Ταρζάν να πηδάτε τα κλαριά της φυλετικής σας καθαροτητας παρεα με την Τσιτα και τους φίλους της, ντυμενοι ναζί. Τραβα στην Γερμανία στους φίλους σου να τους πεις τι μας λες εμας να δούμε σε τι συσκευασία θα σε στείλουν πίσω. Στην Ελλάδα δεν χωράτε. Και τον εμφυλιο που ονειρευεσαι, μωρη καριολα Κασιδιαρα ψυχή, πρωτοι θα τρεχετε, θρασυδειλοι, μην και φατε καμια. Δεν έχουμε οι ελληνες αναγκη εσας και του είδους σας. Στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενοχλεί που αναφέρομαι στους ένδοξους πρόγονος μου?
      Μα και εσύ έχεις το δικαίωμα να είσαι υπερήφανος για τον συμμορίτη πατέρα σου!
      Και πούσαι μικρέ, αναφέρεσαι σε άνδρα με το A χονδρο και κεφαλαιο!
      Και να σου πω κάτι ακόμα για να με μισείς περισσότερο?
      Έχω φίλους Γερμανούς που συμπαθούν τους Ναζιστές και μισούν τους τούρκους.
      OK υμνητή του παρανοϊκού δολοφόνου stalin?
      Remember, Στο Βίτσι και στον Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο.

      Διαγραφή
    2. Σώπα καυμενη που εισαι αντρας εσυ. Καταρχήν ειστε κοτες, αδερφες, ρουφιανοι, εμποροι σαπιων ιδεωδων που μόνοι εκλεκτοι στην κατανοηση ειστε εσεις οι εθνικιστες. Σκατα. Ειμαι περισσότερο Ελληνας απο εσενα. Δεν το κανω ζητημα. Ο κατακερματισμός και η απομονωση ειναι η μονη σας κατευθυνση. Θυμησου με, θα φατε τεραστια ηττα όταν αντιληφθήτε ότι ειστε το υποπροιον μιας συγκυριας, όπως ακριβως οι κατσαριδες ευδοκιμουν στο σκατο. Μετα όμως τρεχα πουστη ξεκωλιαρη να μην σε πατήσουν. Εξολοθρευση...

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Zaglo den eimaste oloi idioi oi anonimoi. Min psaronis ta sintrofia gia na deis ti xeroun. Tha erthei kai i seira soy.

      Διαγραφή
    5. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, θα έρθει και η σειρά μου? Ποια σειρά μου? Με απειλείς? Χε..χε.. Ο Zaglos είναι σκληρός κούκλε μου, λάθος κατάλαβες και αν θέλεις να μάθεις κάτι για μένα, ρώτα με! Καθαρός καταγάλανος ουρανός!

      Διαγραφή
    6. Ο κώλος του Απόλλωνα και το μουνί της Αθηνας μέσα...

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    8. Μούλος ελληνιστής, ημιαιμος. Καθαροτης αμφιβολη. Νοθευμένοι ελληνιστες δεν παιζουν Ζαγκλο. Ουτε αντιχριστοι εχουν θεση στη μεγαλη Ελλαδα μας.

      Διαγραφή
    9. Eτσι ειστε οι χρυσαυγιτες. Να τα βλέπουν αυτοι που σας ψηφίζουν.

      Διαγραφή
    10. Ο σχολιαστής 10:16 δεν σε ενόχλησε ε? Προσκυνημένη μουσιστσα!

      Διαγραφή
    11. @ 2013 - 11:12 π.μ.

      Ελληνισμός και χριστιανισμός δυο έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες, δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος μέσα στην εβραϊκή κατοχή του ιουδαιοχριστιανισμού.

      Διαγραφή
    12. Eνω θα γινουμε κρατος κατω απο την μποτα του Φυρερ... Τραβα να κοιταχθεις σε κανα ψυχιατρο, ανθρωπακι.

      Διαγραφή
  24. Ειδες που σου λέω. Θρασυδειλος. Αν ειναι η φωτο στο blogger δική σου ουτε για νδρας φαινεσαι και βλεπω υποψιεσ τριπλοστομαχου. Κατι σαν κακοποιημενη τραβεστι φαινεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απάντηση 2013 - 11:12
    Την μεγάλη Ελλάδα μας την έθαψε ο χριστιανισμός, γκρεμίζοντας όλα τα μνημεία, πυρπολώντας ανεκτίμητα έργα φιλοσόφων, πυρπολώντας βιβλιοθήκες, σφάζοντας εκατομμύρια Έλληνες γιατί δεν ήθελαν να προσκυνήσουν έναν εκδικητικό ασιάτη θεό με την βία, ακόμη και το όνομα Έλλην, Ελληνισμός, απαγορεύθηκε διά ποινής θανάτου!
    Αλλά, ο Ελληνισμός είναι αθάνατος και δεν τα κατάφεραν οι εβραίοι να μας εξαφανίσουν, σήμερα ξαναγεννιόμαστε και προσκαλούμε τα αδέλφια μας Έλληνες, να αμφισβητήσουν και να ερευνήσουν το παρελθόν, η αλήθεια υπάρχει παντού, αυτό που χρειάζεται είναι θάρρος και αγάπη για την Αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mούλος ψευτοεθνικαρας. Τον εχουν πεταξει εξω απ όλα τα σχολια. Ουτε οι δικοι του δεν τον γουστάρουν. Τέτοιος μαλακας.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  26. Zaglos, γιατι εσβησες τα σχολια σου ρε φιλε; Επαθες κατι, μηπως σε βαλαν κωλοδαχτυλακι; Για φοβασαι μην σε κανουν μήνυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασύρθηκα σε χυδαιολογίες που μπορεί να πληγώσουν άλλους συναγωνιστές, αυτό κατινίτσα, OK?

      Διαγραφή
    2. Σε τι συναγωνιστές; Nα τους πληγώσεις; Πολύ δραμα για μια παναγια ρε Ζαγκλο. Αλικη Βουγιουκλακη μου εσύ. Αχ, σαν την Μαρια της Σιωπής καταντησες. Δεν εισαι ο αντρας που ησουν οταν ξεκινησε η κουβεντα. Αλλα σε καταλαβαινω, ο ερωτας ετσι είναι. Κουράγιο μωρη τσούλα... Θα εχεις χαπι εντ.

      Διαγραφή
  27. Και για να μάθετε μερικές βασικές ψυχικές αναλύσεις, ο ασθενής, άνθρωπος, αναφέρεται συνήθως σε άλλους ενώ βασικά μιλά για τον δικό του κόσμο. Ένας άνδρας ΔΕΝ δαιμονολογεί την ομοφυλοφιλία, την αποδέχεται σαν διαχρονική ανωμαλία της φύσης, ένας σκεπτόμενος με X intelligence, αποδέχεται τον λιγότερο έξυπνο, άλλωστε αυτοί είναι και η πλειψηφία!
    Ο ορθά σκεπτόμενος πολιτικός άνδρας, κατανοεί ότι ο Εθνικισμός και ο Φασισμός είναι πολιτικές διακυβέρνησης που με επιτυχία κυβέρνησαν τις χώρες τους (πριν πολέμου), γενικά εσείς που χυδαιολογείτε, έχετε προβλήματα κοινωνικά, ψυχοσωματικά και βασικά είστε ανώριμες κατίνες!
    Χα..χα..χα.., εγώ ο Zaglos, σας γράφω στην κομπολόγα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγία μου βοηθησε τον Ζανγκλο να ισιωσει...

      Διαγραφή
  28. Ελα Ζαγλο, σε τρωει... Το μουνακι της Αθηνουλας; Οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος! Eγώ ο Ζαγλος!
    Ποιὀς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχω αρχίσει πλέον να πιστεύω στον θεό!
    Κάθε καινούργια γκόμενα μόλις βλέπει τον παντελή, σε πλήρη κατάνυξη φωνάζει, Oh my god! Τι παραπάνω είναι δηλαδης ο εβραίος Γιαχβέ από τον παντελή μου, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα αγγλικα στο λενε ρε μεγαλε; Στα σουηδικά τιποτα; Εστω στα αρχαια ελληνικά κανας συναγωνιστης; Και τι παραξενο ονομα για κωλοτρυπιδα... Παντελής... Ακου τωρα πραγματα!

      Διαγραφή
  31. Δεν μπορεις μωρη πουστιτσα να απεχεις. Καυλωνεις με το βρισιδι, Ξετρελαινεσαι. Βιτσιοζα σκύλα. Ελα πες κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να προτείνω στο site που μας φιλοξενει να κανει και ενα αρθρο για τον Ζανγκλο και την περιπτωση του. Το θεμα του Κασιδιαρη εξαφανιστηκε στα σχολια με τον Ζαγκλο να επικρατει. Ειναι πιο διασημος και απο τον Μιχαλολιακο, καθως το ονομα του εμφανιζεται μονο μια φορα, ενω του Ζανγκλου συνεχόμενα. Ειναι σαν το ανεκδοτο με τον Λακη και τον Παπα (ποιος ειναι αυτος διπλα στον Λακη;). Λειτουργεί προβοκατορικα και εναντιον του Κινηματος αφου στρεφει την προσοχη μας αλλού. Μήπως μόμως υπάρχει υστεροβουλία και συμφερον απο την μερια του Ζαγκλου να μας παριστανει τον εκπροσωπο της Χ.Α.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλτε ένα όνομα ρε κορίτσια και πέστε μου,
      πόσο γέρνετε όταν τον παίρνετε?

      Διαγραφή
  33. Κατίνες μπάτε στην σειρά,
    Τα αρχίδια μου κουνιούνται!

    Παραμάσχαλα τον παντελή
    και φύγαμε για τρέλες θερινές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σήμερα είμαι λιγάκι απασχολημένος, τα λέμε το βραδάκι, ως τότε, καλές πίπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mη Ζανγλο, μη... Πληγωνεις τα μελαχρινα αγορια της Χ.Α.... Δεν πρεπει, δεν ειναι σωστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απασχολημενος με τι; Nα σε βοηθησουμε, με την ευχη του Θεούκαι της Παναγίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή