Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ «ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ «ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ», ΤΙ ΘΑ... ΓΙΝΕΙ...;;;

ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ (ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ), ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ, ΜΟΛΟΤΩΦ-ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΡΟΠΑΛΑ...«ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΚΕΥΗ»...;;;

Η Κυβέρνηση, ως όφειλε, με ένα πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά εγχείρημα, κτύπησε στο κεφάλι το φίδι τού «μαύρου φασισμού», με την πολιτική βούληση να στοιχειοθετήσει --από το Aρχηγό μέχρι τα ηγετικά στελέχη του νεοναζιστικού μορφώματος της Χ.Α.--, το ατιμωτικό ποινικό αδίκημα της... «εγκληματικής οργάνωσης»...

Ο Σαμαράς όχι μόνο ως Πρωθυπουργός, αλλά και ως ηγέτης της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, αφού έβαλε πολιτική «ταφόπλακα» σε τρείς πολιτικές οικογένειες, πού επί μισό αιώνα κυβερνούσαν τον τόπο, δίνει οριστικό τέλος στην «αμαρτωλή» μεταπολιτευτική περίοδο.
************
Τού έτυχε να Κυβερνήσει την Ελλάδα στη πλέον δύσκολη μεταπολεμική περίοδο.
************
Φαίνεται ότι μέσα απο την οικονομική κρίση, πού προκάλεσε η Κυβέρνηση του Γιωργάκη με τα μνημόνια, ο Σαμαράς με τις οικονομικές θυσίες του λαού, βάζει τέλος στο φαύλο κύκλο της μεταπολίτευσης και οδεύει ολοταχώς στην Ελλάδα του αύριο.
************  
Απεναντί του τώρα έχει το ΣΥΡΙΖΑ, τη παράταξη πού εκπροσωπεί βασικά την Αριστερά και κυρίως την «άκρα», του Τσίπρα...!!!
************
Ο Τσίπρας με ότι κόμπλεξ τον διακατέχει απέναντι στην ΝΔ και προπάντων απέναντι στον Σαμαρά, ενεργώντας ως «πολιτικό βλαχάκι» και επειδή αφνιδιάστηκε απο την άνευ προηγουμένου επιτυχία της Κυβέρνησης-- πού με τίποτα δεν περίμενε--, δεν μπορεί να το...«χωνέψει»...!!
************
Σκουρλέτηδες--Βούτσηδες--Παπαδημούληδες-- ένας απίθανος ονόματι Μπαλάφας και όλο το «κακό συναπάντημα» των Τσιπροσυριζαίων αντι να επιχαίρουν από την εξέλιξη πού πήρε το μόρφωμα Χρυσή Αυγή, ξελαρυγγιάζονται και μυρικάζουν με μικρόψυχες, μισαλόδοξες και κομπλεξικές δηλώσεις του τύπου:
************
«Η κυβέρνηση καθυστέρησε».
************
Προφανώς τους ενοχλεί ότι δεν περίμεναν τέτοιο αιφνιδιασμό και ολοκληρωτική επιτυχία απο τη Κυβέρνηση και ασφαλώς το γεγονός ότι ο Σαμαράς δεν δέχθηκε το «Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών», γιά να μοιρασθούν τη δόξα.
************
Λές και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής γιά να βάλει την 21η Απριλίου φυλακή είχε προκαλέσει τη συγκλησή του.
************
Όμως και την 21η Απριλίου και την Χ.Α., η Ν.Δ. τις βάζει φυλακή...!!!
************
Αλήθεια αν αυτό πού πέτυχε ως Κυβέρνηση ο Σαμαράς, το επιχειρούσε απλώς,  η «άκρα αριστερά» του Συριζα, θα είχε αίσιο αποτέλεσμα ή μπορεί και εμφύλιο πόλεμο;;;
************
Όμως ο φασισμός πού εκτρέφεται από τη βία, είναι παντός καιρού, δεν έχει χρώμα μόνο μαύρο, έχει και... κόκκινο...!!!
************
Οι Τσιπροσυριζαίοι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν ως δικηγόροι και μάρτυρες υπεράσπισης τούς αναρχικούς και τρομοκράτες στα Δικαστήρια με τη κάλυψη του κόμματος.;;;
************
*-- Τολμούν, έστω και εκ των υστέρων να καταδικάσουν τους καταληψίες--μπαχαλάκηδες της «Βίλα Αμαλία».;;;
 -----------------
*-- Τολμούν, να καταδικάσουν τον Σκουρλέτη ότι τα λοστάρια και τα μαχαίρια  είναι... «οικιακά σκεύη»...;;;
-----------------
*-- Τολμούν, να καταδικάσουν τη δολοφονία των 3 υπαλλήλων της Μαρφίν και του αγέννητου μωρού της άτυχης κοπέλας...;;;
-----------------
*-- Τολμούν, να καταδικάσουν το λαμόγιο-Βουλευτή τους, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, πού είπε ότι:
-----------------
«Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», ενώ επισήμανε: 
-----------------
«Τι είναι ο αναρχικός; 
-----------------
Ένας άμεσα... δημοκράτης»...!!! 
************
Σχετικά δε, με τα όσα έγιναν το 2008, στην περίοδο εκτεταμένων επεισοδίων με εμπρησμούς, είπε: 
************
«Ότι το κάψιμο της Αθήνας από κουκουλοφόρους το 2008 ήταν... "εξέγερση και επανάσταση"»...!!! 
************
*-- Τολμούν, να καταδικάσουν τον Βούτση πού υπερασπιζόμενος στο Δικαστήριο τον γιό του για ληστεία Τράπεζας είπε το αμίμητο:
-----------------
«Εμείς στο χώρο μας τη ληστεία την λέμε...απαλλοτρίωση»...!!! 
-----------------
*-- Τολμούν τέλος, έστω και τώρα να βγάλουν ανακοίνωση ότι: 
-----------------
«Καταδικάζουν τη βία οπουδήποτε και αν προέρχεται».;;;
************
Ο φασισμός δεν έχει χρώμα, ούτε τα θύματα ούτε και οι... δολοφόνοι...!!! 
************
Άλλωστε τη ίδια τακτική, το ίδιο λεξιλόγιο, τις ίδιες μεθόδους και την ίδια...αισθητική παρουσία έχουν...!!!
Δεν διαφέρουν πουθενά.....

      --------------------------------------------------

14 σχόλια:

  1. Ποιος τα γραφει αυτα; Οι ραβινοι της οδου Μελιδωνη Ιακωβ Αραρ και Ισαακ Μιζαν. Ο προεδρος των εβραιων λαθρομεταναστων στην Πατριδα μας Βενιαμιν Αλμπαλα μαζι με τα επιλεκτα στελεχη της ιουδαικης μαφιας Αβρααμ Μωυση , Βικτορ Ελιεζερ, Μωυση Μαγριζο, Δαυιδ Σαλτιελ,Μαρδοχαι Σολομων, Μωυση Ελισαφ, πιστους στον προστατη τους Διαβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, βγάζω το κιλοτάκι μου και,,, έρχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To κιλοτακι; To κιλοτακι; XA XA XA XA XA XA
    Πετα και τις γοβιτσες και στρωσου.
    Θαναση μου, δεν ηξερα οτι εχεις χιουμορ...
    Ιδου λοιπον το θαυμα... Δοξα να χει ο Δενδιας και ο Σαμαρας. Οχι μονο επιασαν την χρυση αυγη αλλα μοιραζουν και γελιο. Η γαλαρια σας ευγνωμονει.

    Ζαγκλο, το γαντι χτυπησε μαγουλο εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχα, πολύ πάλι γέλασα με το άρθρο σου αυτό στο blog. Πόσο δουλεύεις τους αναγνώστες σου, ρε σαμαρικό blog; Eίναι δυνατόν οι εβραιομασσώνοι Δένδιας και Σαμαράς που απευθείας εκτελούν εντολές του ΚΙΣ Ελλάδας και προσφωνούν τους εβραίους ως... "αδελφούς των Ελλήνων" (!!), να κτυπήσουν τους αναρχοαυτόνομους, τον άδηλο δηλαδή στρατό του Σόρρος και των διεθνών (εβραιο)τραπεζοτοκογλύφων στην Ελλάδα; Tους τζάμπα "μάγκες" -σαν τη διαφήμηση του Media Markt- μόνο είναι ικανοί να κάνουν μόνο προς κάποιο ακροδεξιό κόμμα, συνταυτιζόμενοι απολύτως με τους πασοκοδημαροκουκουεσυριζαίους φίλους τους του λεγόμενου... "(ψευτο)συνταγματικού τόξου" και καταδιώκοντες συνεχώς και αδιαλείπτως από το 1974 χρι σήμερα μετους εθνικόφρονες ως "χουντικούς', "φασίστες", "συμμορίες" και τίποτε άλλο, πέραν αυτού! Βλ. Χαρά Νικοπούλου, ΧΑ, κλπκλπ
    Ετσι ήταν πάντα η ΝΔ και ο ψευδοεθνορχοκαραμανλισμός, έτσι είναι και έτσι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ: Θα δείχνει "ισχυρός" προς τους ανίσχυρους και θα είναι ψοφοδεής και υποτελής προς τα κομμούνια και τους πάσης φύσεως συνοδοιπόρους τους, είτε του εξωτερικού είτε του εσωτερικού, συνεχώς από το 1974! ! Καραμανλισμός = μετάλλαξη του παπανδρεϊσμού και αντίστροφα. Ο,τι τα σταλινοκομμουνάκια ζητάνε , αυτό θα πράττει. και μάλιστα με το πιο επαίσχυντο τρόπο, όπως άλλωστε έπραξε και με τη διαπόμπευση των εθνικιστών και των νέων της ΧΑ, χειρότερα και απ' ό,τι θα έπρατταν οι ίδιοι οι αυθεντικοί κομμουνιστές. Αλλωστε, εβραιομασσώνοι και κομμουνιστάκια χεράκι-χεράκι πορεύονται, από την ίδια ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΗΓΗ εκπορεύονται και τρέφονται. Ιδίως στις οικονομικά ελεγχόμενες κ-υ-νοβουλευτικές "δυτικές δημοκρατίες", τύπου Σαμαρά και (εβραιο)ευρώπης!
    Οπως είπε και ο Παναγιώταρος εύστοχα, "τώρα το βράδυ φάτε πάλι από την άδεια κατσαρόλα σας το μνημόνιο της πασοκικής νου-δου και του Στουρνάρα, και σκάστε"!!!!
    Τζάμπα μάγκες είστε και πάντα τέτοιοι θρασύδειλοι να κυνηγάτε κανένα .... "χουντικό" που έχει απομείνει θα είστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εθνικοσοσιαλισμός εδώ, Ναζισμός εκεί, Φασισμός παραπέρα, ας εξετάσουμε τελικά χωρίς ύβρεις και σάλια τι είναι τελικά ετούτο το φρούτο?

    Μέρος πρώτο
    ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    Το οικονομικό αυτό σύστημα επινοήθηκε θεωρητικά στα τέλη του 19ου αιώνα από Γερμανούς οικονομολόγους και κοινωνιολόγους, σαν εναλλακτική λύση έναντι του ανερχόμενου θεωρητικού Μαρξισμού, προκειμένου παράλληλα να καταπολεμηθεί ο άκρατος καπιταλισμός. Τελικά βρήκε πεδίο εφαρμογής μετά την εκλογική νίκη του Χίτλερ, το 1933 στη Γερμανία.
    Ο οικονομικός εθνικοσοσιαλισμός βασίζεται στον συνδυασμό κεφάλαιο-εργασία, με κρατικό έλεγχο, έχοντας σκοπό την ανάπτυξη της παραγωγής για την ευημερία της εργατικής και αγροτικής τάξης και κατά προέκταση του Έθνους. Το εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα δεν καταργεί την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ιδιοκτησία, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά επιτρέπει μόνο περιορισμένες κινήσεις στους κεφαλαιούχους. Επιτρέπει δηλαδή τη χρήση των ιδιωτικών κεφαλαίων μόνο για παραγωγικούς σκοπούς που εξυπηρετούν την οικονομική ανάπτυξη του κράτους και την ευημερία της εργατικής τάξης, θεσπίζοντας αυστηρούς κοινωνικούς όρους με συμμετοχή των εργατών και κρατικών λειτουργών στα διοικητικά συμβούλια των ιδιωτικών εταιρειών. Μέρος των κερδών υποχρεωτικά αναδιανέμεται από τους κεφαλαιούχους στους εργάτες.
    Με αυτό τον τρόπο ο εθνικοσοσιαλισμός εξασφαλίζει την πλήρη συνεργασία των τάξεων (κεφαλαιούχοι-εργάτες) και ουσιαστικά καταργεί την γνωστή μαρξιστική πάλη των τάξεων, που είναι συνήθως η αιτία της οικονομικής οπισθοδρόμησης του έθνους.
    Το εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα επιτρέπει μεν την χρήση των ιδιωτικών κεφαλαίων, για παραγωγικούς σκοπούς, αλλά απαγορεύει ρητά την κερδοσκοπία. Δηλαδή επιτρέπει την παραγωγή χρήματος με το συνδυασμό κεφάλαιο-εργασία (με την ανάλογη ωφέλεια της εργατικής τάξης), απαγορεύει όμως την παραγωγή χρήματος μέσω του συνδυασμού κεφάλαιο-τόκοι. Καταργούνται η τραπεζική τοκογλυφία, τα υπερκέρδη των χρηματιστηρίων, η κερδοσκοπία στις πρώτες ύλες κλπ, εφ’ όσον αυτά δεν ωφελούν την εργατική τάξη και την κρατική ευημερία, αλλά εξυπηρετούν μόνο τα υπερκέρδη των κεφαλαιούχων.
    Το εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα εφαρμόστηκε με πλήρη επιτυχία στην Γερμανία.
    Σε 5 μόνο χρόνια (1933-1938) η οικονομική ανάπτυξη υπήρξε ραγδαία, η παραγωγή δεκαπλασιάστηκε, τα εισοδήματα της εργατικής τάξης πενταπλασιάστηκαν και η ανεργία που μάστιζε την Γερμανία (25%) περιορίστηκε στο 2%, με την δημιουργία των γνωστών ταγμάτων εργασίας.
    Για να περιοριστεί όμως η δράση της κεφαλαιοκρατίας στη Γερμανία, έπρεπε να συνεργαστούν οι τοπικοί κεφαλαιούχοι. Οι περισσότεροι παραδοσιακοί Γερμανοί βιομήχανοι-κεφαλαιούχοι υπέκυψαν για το συμφέρον του Έθνους, οι σιωνιστές κεφαλαιούχοι όμως που κατείχαν μεγάλο μερίδιο της οικονομίας στη Γερμανία του μεσοπολέμου, εξ’ αρχής αρνήθηκαν να συνεργαστούν, εφ’ όσον δεν διέθεταν τα κεφάλαιά τους για παραγωγικούς σκοπούς, αλλά για τοκογλυφία ή κερδοσκοπία, εκμεταλλευόμενοι συνήθως τράπεζες ή χρηματιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέρος δεύτερο.
    Το Γερμανικό κράτος λοιπόν αναγκάστηκε να τους αφαιρέσει την οικονομική τους δύναμη μέσω κρατικοποιήσεων. Η τεράστια επιτυχία του εθνικοσοσιαλιστικού συστήματος με πλήρη λαϊκή ανταπόκριση και υποστήριξη σε συνδυασμό με τον περιορισμό της σιωνιστικής κεφαλαιοκρατικής ισχύος, δημιούργησε στο εξωτερικό της χώρας θανάσιμους εχθρούς. Από τη μία οι Αμερικανοί παγκόσμιοι κεφαλαιοκράτες (με επικεφαλής σιωνιστές) και από την άλλη η βολεμένη σοβιετική νομενκλατούρα (με πολλά εβραϊκά μέλη), εξαπέλυσαν ανηλεή πόλεμο στην ανθίζουσα εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία.
    Τον πρώτο καιρό ο πόλεμος ήταν οικονομικός με την μορφή του εμπορικού αποκλεισμού και μετά το 1940 έγινε στρατιωτικός όπου χρησιμοποιήθηκαν οι δύο μεγάλες πολεμικές μηχανές (Αμερική και Σοβιετική Ένωση) για να καταστραφεί η Γερμανία και να εξαφανιστεί για πάντα το πλέον επιτυχημένο οικονομικό σύστημα, εφ’ όσον είχε εξασφαλίσει το υπέρτατo κοινωνικό αγαθό: την ευημερία του λαού. Ο λόγος για τον οποίο οι κεφαλαιοκράτες αντέδρασαν τόσο βίαια και χρησιμοποίησαν όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις για να εξαφανίσουν τον εθνικοσοσιαλισμό, ήταν ότι έβλεπαν τη λαϊκή απήχηση που είχε το οικονομικό αυτό σύστημα στη Γερμανία. Φοβούμενοι λοιπόν την εξάπλωση του φαινομένου στις καπιταλιστικές χώρες του δυτικού κόσμου και γνωρίζοντας ότι ο εθνικοσοσιαλισμός μπορούσε να εφαρμοστεί, άρχισε να κινδυνεύει η οικονομική τους δύναμη.
    Οι οικονομικοί αναλυτές της εποχής, διέβλεπαν ότι το εθνικοσοσιαλιστικό οικονομικό σύστημα μπορούσε να εφαρμοσθεί και να επιτύχει σε βάθος χρόνου, ενώ ο υπαρκτός σοσιαλισμός είχε ημερομηνία λήξεως. Έτσι προτίμησαν να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον της Γερμανίας και να χρησιμοποιήσουν τους Σοβιετικούς σαν ανίερους συμμάχους, γνωρίζοντας ότι ούτος ή άλλως το σοβιετικό οικονομικό πρότυπο ήταν καταδικασμένο σε κατάρρευση, όπως και έγινε το 1989.
    Τον Μάιο του 1945 με την ήττα του Γ Ράιχ, χάθηκε η ελπίδα των λαών για ευημερία και η εργατική τάξη έγινε πάλι το αντικείμενο εκμετάλλευσης των παγκόσμιων κεφαλαιοκρατών. Σήμερα ο καπιταλισμός έχει πλέον επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη και μεσουρανούν η κερδοσκοπία, η τοκογλυφία και η εκμετάλλευση της εργατικής τάξης σε όλα τα πλάτη της Γής. Το αποτέλεσμα είναι οι κεφαλαιοκράτες να συγκεντρώνουν όλο και μεγαλύτερο πλούτο και να πτωχαίνει η παγκόσμια κοινότητα.
    Οι σημερινοί παγκοσμιοποιητές-κεφαλαιοκράτες, μετά τη λήξη του ΄Β παγκοσμίου πολέμου έχουν λάβει τα μέτρα τους ώστε να αποκλεισθεί κάθε πιθανότητα επανόδου του εθνικοσοσιαλιστικού συστήματος, διασύροντας τους πρωτεργάτες του, στην γνωστή δίκη-παρωδία της Νυρεμβέργης. Τα μεγάλα οικονομικά στελέχη του ΄Γ Ράιχ, όπως ο Walter Funk (πρόεδρος της Γερμανικής τράπεζας), ο Jalmar Schaht (υπουργός οικονομίας), ο Ernst Saukel (υπουργός εργασίας), ο Albert Speer (υπουργός βιομηχανίας και πολεμικών εξοπλισμών), που κατάφεραν να εφαρμόσουν με απόλυτη επιτυχία το εθνικοσοσιαλιστικό οικονομικό σύστημα, καταδικάσθηκαν αδίκως και το έργο τους λησμονήθηκε.
    Ακόμα και σήμερα οι κεφαλαιοκράτες μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ εξακολουθούν να δαιμονοποιούν το εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα αναμασώντας τα γνωστά ψεύδη περί ολοκαυτώματος, ναζιστικής δικτατορίας κτλ. Επειδή ακριβώς γνωρίζουν ότι αυτό είναι το μόνο οικονομικό σύστημα που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το απάνθρωπο κεφαλαιοκρατικό σύστημα, ώστε η ανθρωπότητα να εισέλθει σε μια πορεία οικονομικής και πολιτιστικής ευημερίας και να απαλλαγεί από την καπιταλιστική τυραννία που τρώει τις σάρκες των λαών του πλανήτη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Ζάγκλο μου εισαι και διανουμενος. Καλε τι λογος, τι υφος, ενας αληθινος ποιητης! Φανφαρας σκετος. Πες μου καλε και ενα ποιημα, κατιτις σαν τα «Μαυρα κοράκια» ενα πραγμα...

      Διαγραφή
    2. Έλα κούκλα μου, υποθέτω ότι τζενάβεις τα τζε,
      λοιπόν άκου, κρά ...κράα .... κράαα ....!

      Διαγραφή
  7. Ένας πανικόβλητος Σαμαράς από τα ποσοστά της ΧΑ, προέβει σε ενέργειες που θα είναι η ταφόπλακα του.
    Κρίμα.... Ειλικρινά δεν το περίμενα.
    Απεδείχθει ο χειρότερος όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδια πειτε οτι πειτε γιατι το σαϊτ κλεινει με εντολη Δενδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι να το κλεισει ο Δενδιας; Φιλοσιωνιστικο σαίτ δεν το κλείνουν αλλά το χρηματοδοτούν για να υβρίζει ο'τι ελληνικο.
    Καποιος φιλος αναφερει παραπανω ονόματα μελών της εβραϊκης μαφίας που λαθροβιεί στη Χώρα μας.
    Εχω να προσφέρω μερικα ονοματα από την μασωνική στοα μ΄πναι μ΄πριθ που είναι Μονο για Εβραίους.
    Ματαθιας Λεβη, Ηλιας Νεγρίν, Λεων Γαβιηλιδης, Ματαθιας Μπορμπολης, Σουλτανα Κοέν, Βικτωρ Μπατής, Ηλιας Μπορμπολης, Ριτα Γκαμπαϊ, Αλμπερτο Φερερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΧΑ?ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΦΙΔΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ

    Το Πρόγραμμα του ΚΚΕ

    ΠΡΟΛΟΓΟΣ
    Τ
    ο ΚΚΕ ιδρύθηκε το 1918, ως ώριμος καρπός της ανάπτυξης του εργατικού κινήματος στη χώρα μας, κάτω και από την επίδραση της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης του 1917 στη Ρωσία. Είναι το συνειδητό, οργανωμένο, πρωτοπόρο τμήμα της εργατικής τάξης που έχει στρατηγικό στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού
    Το ΚΚΕ, στην 95χρονη πορεία του, επέδειξε σταθερή προσήλωση σε θεμελιώδεις αρχές για ένα επαναστατικό εργατικό Κομμουνιστικό Κόμμα: Στην αναγνώριση του ηγετικού ρόλου της εργατικής τάξης στην κοινωνική εξέλιξη και στη μαρξιστική - λενινιστική ιδεολογία ως επαναστατική θεωρία για την επαναστατική πολιτική δράση. Δεν αποκήρυξε ποτέ την ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση, τη δικτατορία του προλεταριάτου.

    Το Καταστατικό του ΚΚΕ
    ΠΡΟΛΟΓΟΣ
    Το παρόν Καταστατικό ψηφίστηκε στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 14 Απρίλη του 2013.
    Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή