Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΡΟΪΚΑ (ΟΧΙ) ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, «ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΟΥΝ» και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ...ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ-- ΝΤΟΡΑ--ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ--ΚΟΥΒΕΛΗΣ--και ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΟΙ ΝΤΟΠΙΕΣ «ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ» ΤΩΝ... ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ...!!!

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τόσο στις τελευταίες του συνεντέυξεις, όσο κυρίως στην ΔΕΘ ξεκαθάρισε, στέλνοντας «πρωτίστως» μήνυμα στούς δανειστές και την τρόϊκα ότι:
 «Δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα ΟΧΙ σε νέο μνημόνιο και 70% από το περίσσευμα του πρωτογενούς πλεονάσματος για αποκατάσταση αδικιών σε ευπαθείς ομάδες, συνταξιούχους-αξιωματικούς κ.τ.λ.»
 Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι το Μαξίμου άφησε επίτηδες το Τσίπρα  τις τελευταίες ημέρες να διακινεί στο κόσμο  ότι «έρχονται το νέο Μνημόνιο και τα νέα μέτρα», ώστε να διαψευστεί στην πράξη, να το δεί και να το καταλάβει ο κόσμος να περάσει στην αντεπίθεση και να τον... ξεφτιλίσει...!!!
****************
Απο την άλλη είναι σαφές ότι το «τέλος τα μνημόνια το 2014», πού αναγγέλει ο Σαμαράς, δεν αρέσει καθόλου στους δανειστές, οι οποίοι επιχειρηματολογούν και επι πλέον φοβούνται ότι με την αποχώρηση της τρόϊκας, η Ελλάδα θα επανέλθει στη πρωτέρα κατάσταση των παροχών, με τις δυμενείς σημερινές οικονομικές συνέπειες. 
****************
Έτσι απεργάζονται σενάρια αλλαγής.... Πρωθυπουργού...!!! 
****************
*-- Πρώτος ο  Φώτης Κουβέλης στη συνέντευξή του στην Real News εμμένει  ότι: 
****************
«Η Χώρα δεν χρειάζεται εκλογές και μπορεί να υπάρξει νέα Κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή και ότι αυτό μπορεί να γίνει με αλλαγή... Πρωθυπουργού»...!!!
****************
*-- «Σπιούνος» των δανειστών ο αποτυχημένος Δημαρχος  Νικήτας Κακλαμάνης, πού  έχασε παταγωδώς από τον άσημο Καμίνη επειδή οι δεξιοί τον καταψήφισαν και φοβήθηκαν ότι με την παρουσία και του Ψινάκη στο Δημαρχείο θα μετατρεπόταν ο Δήμος σε...«κολάδικο»...!!! 
****************
Ο Νικήτας έχει κάθε λόγο να αντιπολιτεύεται τον Σαμαρά, αφού επίσης έχασε παταγωδώς και την υποψηφιότητα του γιά Γραμματέας της Ν.Δ., με αποτέλεσμα να περιφέρεται ανα τας οδούς και ρύμας της πόλεως των Αθηνών πρός άγραν νέων και παλαιών «δραστηριοτήτων»
****************
*-- Στο παιχνίδι ασφαλώς και δεν απουσιάζει το Μητσοτακέϊκο, αφού «αναβιώνει» ο παλαιός αρραβώνας Ντόρας--Βενιζέλου για συγκυβέρνηση, αφού και οι δύο παίζουν το τελαυταίο τους χαρτί γιά πολιτική επιβίωση...
****************
Βέβαια δεν υπολογίζουν ( φάνηκε από την ομιλία του στην ΔΕΘ) ότι ο Σαμαράς δεν πρόκειται να υποκύψει στίς απαιτήσεις της... τρόϊκας...!!! 
      ---------------------------------

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΜΑΡΑ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ερωτηση προς τον αρθρογραφο:
    με ποιον ηταν υποψηφιος ο Νικητας Κακλαμανης το 1994 στις ευρωεκλογες? με ΠΟΛ.ΑΝ. ή Ν.Δ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XA!!!XAAA!!!

    ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΥΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ????


    Ο ΚΑΡΝΕ--ΙΣΟΝ---ΠΕΘΑΝΕ.

    Γ@ΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥ-ΧΙΑ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλων δέν υπολογίζουν τήν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πού οταν βγή αυτοί ολοι είναι να εξαφανίζονται από τήν ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή