Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ....!!!

«Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και Ο ΤΣΙΠΡΑΣ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΗΣ... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ»...!!!

«Ναι, θα πρότεινα στον Καρατζαφέρη την επιστροφή του στη ΝΔ… 
Είναι απώλεια για τον κοινοβουλευτισμό να μην έχει τον Καρατζαφέρη», δήλωσε η Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλλα, μιλώντας στο Zougla TV. 
Η κα Τζαβέλλα, με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,

στα εγκαίνια της 78ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, δήλωσε: 
«Εμένα μου άρεσε η ομιλία του Σαμαρά… 
****************
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει υιοθετήσει τον ρόλο ενός “πατερούλη”, που μιλάει αληθινά κατανοητά στο κόσμο και είναι καλό αυτό», συμπλήρωσε. 
Γιά τον Τσίπρα δήλωσε:
****************
«Ο Τσίπρας είναι "πατερούλης" της...καταστροφής»
****************
Η Τζαβέλα βέβαια από ευγνωμοσύνη προς τον Καρατζαφέρη, μιά και φημολογείται η δική επάνοδος στην ΝΔ, προσπαθεί να του «χρυσώσει το χάπι»  και του προτείνει να διαλύσει το τηλεπτώμα του και να γυρίσει στην ΝΔ ως την μόνη λύση για να διασωθεί κοινοβουλευτικά.
****************
 Η  ίδια ΓΝΩΡΊΖΕΙ  καλύτερα από τον καθένα  ότι το όνομα «Καρατζαφέρης» προκαλούσε και προκαλεί πνιγηρή δυσοσμία προερχόμενη από κοπριά, σε όλα τα κλιμάκια της ΝΔ και κυρίως στο Μαξίμου, με αποτέλεσμα κάθε συζήτηση γιά επάνοδό του να είναι... απαγορευτική...!!!
****************
Άλλωστε πρό δύο μηνών απέρριψε ο Σαμαράς σχετικές εισηγήσεις όταν καλοθελητές και μεσολαβητές ήσαν Μπόμπλας και Αβραμόπουλος....
        ------------------------------
Εδώ:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UVeCAo11nY8#t=

15 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ηταν πραγματικα πατριωτες στην Ν.Δ θα μπορουσαν σε 1 χρονο να εχουν μειωσει την ανεργια κατα 50% τουλαχιστον με ενα πολυ απλο τροπο.Θα εκαναν ενα νομο που θα τιμωρουσε με οριστικο λουκετο και 5 χρονια φυλακη (χωρις αναστολη) οσους απασχολουν λαθρομεταναστες.Τετοιοι νομοι υπαρχουν σε ολες τις πολιτισμενες χωρες του πλανητη.

    Σε επιχειρησεις , μαγαζια , εστιατορια , ξενοδοχεια , τουριστικες επιχειρησεις , βενζιναδικα , βιοτεχνιες , καφετεριες ,εργοστασια , κατασκευαστικες εταιρειες , εταιρειες παροχης υπηρεσιων , παντου δουλευουν λαθρομεταναστες.Αν τους κανει ποτε μια εφοδο η επιθεωρηση εργασιας( πιθανοτητα 1 φορα στα 20 χρονια) , το πολυ πολυ να τους ριξουν ενα προστιμο 500 ευρω.
    Αν υπηρχε ομως τετοιος νομος δεν θα τολμουσε κανεις να προσλαβει καποιον λαθροεποικο.Ετσι θα απελευθερωνονταν εκατονταδες χιλιαδες θεσεις εργασιας και δεν θα ειχαν παραλληλα προβλημα και τα ασφαλιστικα ταμεια.Ασε που αν δεν θα εβρισκαν δουλεια οι λαθροεισβολεις θα ηταν αναγκασμενοι να εγκαταλειψουν την Ελλαδα.Δηλαδη και θα εβρισκαν δουλεια εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες και θα γλυτωναμε και απο τους λαθρομεταναστες.

    Θα μου πειτε τωρα γιατι δεν κανουν αυτο το απλο πραγμα.Μα γιατι ειναι προδοτες και στην πραγματικοτητα δεν θελουν να διωξουν τους λαθροεισβολεις.

    Αντε Καρατζαφερη κι εσυ στο μαντρι τωρα μαζι με τα αλλα λαμογια....δεν αξιζεις για τιποτα καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε χρυσαυγητη του δημοτικου εχεις ενα χρονο μπαινεις σε ολα τα σαιτ και λες την αρλουμπα που σας εμαθαν οι νοναζιστες μπραβοι..ελεος αγορι μου αφου δεν μπορεις να σκεφτεις στη ζωη σου να βαλεις λιγη γνωση στο μυαλο σου τραβα να δουλεψεις να δεις πως βγαινει το ψωμι που τρωτε ολοι εσεις οι πατριωτες της φακης με τα ετοιμα και μοιραζετε πιστοποιητικα πατριωτισμου...ελεος δηλ ο ενας πιο αγραμματος απο τον αλλον ειστε εσεις οι νεοναζιστες..

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΡΙΜΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

    Ε!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ..

    ΓΙΑ...ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!ΕΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ
    ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ 2011 ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛάΟΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΛάΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-SIEMENS Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η light ακροδεξια γραφικη φιγουρα Καρατζαφερης γυρευει σπιτι. Μετα την συγκυβερνηση του για να σωθει η Ελλαδα του ΠΑΣΟΚ χτυπαει το κονάκι της ΝΔ, αλλα χωρις ποσοστο. Αυριο-μεθαυριο τα ιδια και ο Βενιζελος και οι συν αυτω ισοβιοι υπουργοποιημενοι (βλ. Χρυσοχοϊδης κ.λπ.). Σε λιγακι θα βλεπουμε τραγικες εικονες, αλα Χουντα να χορευουν Αδωνις και Φωφη Γεννηματα τσαμικο καθως ο Βοριδης θα ριχνει μπαλωθιές για να αναβει το γλεντι και στην ακρη τα παλικαρια της Χρυσης Αυγης να τριβουν τα χερια απο ικανοποιηση, αφου αθροιζουν τα ποσοστα τους με την νεα ακροδεξια παραταξη που τους κανει δωρο ο Σαμαρας. Αντε και αυριο Κυβερνηση.
    Toσα μνημονια μετα με τοση λιγη μνήμη... Αν μπορουσαμε να τα ξεχασουμε και εντελως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε κουφιοκεφαλάκηδες της χρυσαυγούλας, σας γράφει το άρθρο πουθενά οτι επειδή θέλει ο καρατζαφέρης επιστροφη στην ΝΔ τον θέλει ο Σαμαράς;
    Τόση αγραμματοσύνη και βλακεία; τίποτα μα τίποτα δεν καταλαβαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aσε ρε που δεν τον θέλει, επειδη δεν το γραφει το αρθριδιο. Πηρε ολο το Κώμα Καρατζαφερη και θα αφησει απεξω τον αρχηγισκο. Και το πανελλαδικης εμβελειας ΑΡΤ τι ειναι; Δωρακι απο τον Σαμαραβλακα για να τον δελεασει. Και αντε συμφωνω, δεν τον γουσταρει -και οι δυο ειναι εμετικοι εκ των πραγματων- αλλα τον θελει. Και αν χρειαστει θα τον κρεβατωθει κιολας. Ο ένας αποστατης τον αλλον.

      Διαγραφή
  8. Τα αγράμματα και ελαττωματικά παιδάκια της Χρυσαυγούλας,έχουν ανησυχία και μίσος επειδή ο Σαμαράς δεν εξάγγειλε στη ΔΕΘ, ότι θα τα περιλαμβάνει στα "ατομα με ειδικές ανάγκες", γιά να παίρνουν επίδομα.! Συγχωρέστε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΘ


    ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ?
    ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΤ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΙΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ 2004-2009 ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥΣ
    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρυσαυγουλα, μη πονάτε θα πάρετε επίδομα, έδωσε ο Σαμαράς εντολή να σας περιλάβουν στά επιδοτούμενα "άτομα με ειδικές ανάγκες".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οσο και να φωναζετε εμεις στο ΠΑΣΟΚ θα σας κυβερναμε για παντα, ακομα και αν στις επομενες εκλογες δεν μας βαλετε στη βουλη ο φιλος μας ο Σαμαρας θα μας δινει Υπουργεια, ενα μεγαλο ευχαριστω στον Σαμαρα και στους ψηφοφορους της ΝΔ για τις ευγενικες τους χορηγιες, εμεις στο ΠΑΣΟΚ θελουμε να ψηφιζετε ΝΔ να βγαινει παντα πρωτη και παντα να μας δινει Υπουργεια και διοικησεις δημοσιων οργανισμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H κυρία αυτή ίσως δεν σκέπτεται μόνο να μη μείνει η βουλή χωρίς καρατζαφέρη αλλά μη μείνει η ίδια χωρίς έδρα και ρόλο ... με το ΛΑΟΣ εντός ΝΔ αποκτά ελπίδες και η ίδια, αλλά πολλοί και από την ΝΔ θα μείνουν χωρίς έδρα, τα ψωμιά των μνημονιακών είναι μετρημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή