Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

O KΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ «ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ» ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ... «ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ» ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α., ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ «ΔΙΠΛΟ» ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...!!!

Ποιός Σόλωνας, ποιός Ιουστινιανός, ποιός Αριστόβουλος Μάνεσης...!!!
Μέγας νομοθέτης αναδεικνύεται ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο  «ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ» και Βουλευτής του Συριζα  Δ.Παπαδημούλης...
Τό είπε ο διακεκριμένος και σεμνός Συνταγματολόγος στη Βουλή:

«Στο σενάριο παραίτησης των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει τις εκλογές σε... διπλό δημοψήφισμα και κατά της Χρυσής Αυγής και κατά του Μνημονίου».
***********
Βέβαια δεν είπε βάσει ποιάς Συνταγματικής διάταξης θα συμβεί,  δεδομένου ότι δεν είχε συνεργασθεί ακόμη με τον έτερο «ακαταμάχητο» Συνταγματολόγο και συναδελφό του Βουλευτή Ν.Βούτση (πού είχε γνωματεύσει ότι η ληστεία του γιού του σε τράπεζα, ήταν...απαλλοτρίωση) και δεν είχε επικοινωνήσει ακόμη με το «αγλάϊσμα» της διανόησης τον Π. Σκουρλέτη ότι (όσα βρήκαν οι Αστυνομικές Αρχές σε επιχείρηση κατά του παραεμπορίου στην ΑΣΟΕΕ, λοστάρια και εκρηκτικοί μηχανισμοί ήσαν απλώς...«οικιακά σκεύη...!!!»)
***********
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη έχει κληθεί να συμμετάσχει και 
η «μακρυά χείρ» του Χατζηνικολάου, ό αναμφιβόλου ηθικής υποστάσεως Γ.Τράγκας, ο οποίος με το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο (δίπλωμα κτηθέν, απο τα κοτόπουλα ΒΟΚΤΑΣ), απεφάνθη ραδιοφωνικά ότι:
 ***********
«Ούτε λίγο ούτε πολύ, με συμφωνία Σαμαρά--Μιχαλολιάκου έγινε η δολοφονία του Φύσσα και δέχθηκε ο Μιχαλολιάκος να "θυσιαστεί" ο δολοφόνος  Ρουπακιάς, όπως επίσης και η απειλή της Χ.Α., γιά παραίτηση Βουλευτών της και προκήρυξη εκλογών, γίνεται, γιά να δώσει  την δυνατότητα στον Σαμαρά να βάλει γκολ στις εκλογές σε... άδειο τέρμα»...!!! 
***********
Ολα αυτά δέ, διότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνουν, με τίποτα οι δημοσκοπήσεις και η ανατροπή της Κυβέρνησης από τους εκπαιδευτικούς πού πολλά «πόνταραν» οι Τσιπροσυριζαίοι...
                --------------------------------

21 σχόλια:

  1. Και καθηγητης στο Εφετειο στον Αγιο Παντελεημονα δια δε το Ευρωπαικο κοινοβουλιο ψυφησε ο ΑΘΛΙΟΣ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Σαμαροβενιζελοι δεν ειναιλιγοτερο καθαρματα απο τους τσιπροστρατουληδοπαπαδημουληδες.
    Ο Σκουρλετης διατεινεται εις πασαν ευκαιρια οτι τα ρεμαλια της συμμοριας ΣΥΡΙΖΑ ανηκουν στο συνταγματικο κλεπτοκρατικο τοξο μαζι με τους πρωταθλητες της διαφθορας και διαπλοκης Πασοκ και Νδουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καθάρματα πάνε φυλακή, εσύ δεν έμαθες γιά τις συλλήψεις; Ακόμα κοιμάσαι ρε; Ούτε για.. πυρηνάρχης δε κάνεις!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε, των 8:46 π.μ., γιατί δεν πάς στη ΓΑΔΑ να διαμαρτυρηθείς γιά τη σύλληψη του "αρχηγού"; Άντε μόνο 300 έχουν πάει εσύ φοβάσαι ή κρύφτηκες στο τηλέφωνο και δε σε βρήκε ο..πυρηνάρχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Και να δείτε που θα τους γυρίσει μπουμεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζαγκλο μου, που είσαι; Σου τα ελεγα και δεν με ακουγες. Εγκληματικη οργανωση η Χρυση Αυγη! Και δεν το λεω εγω ο ανaρχοαπλυτος μονο. Το λεει και ο φιλος σας ο Σαμαρας! Σκεψου πραγματα. Τελικα επιβεβαιώνομαι. Είμεθα έθνος ανάδελφον. Αλλα ασε εμενα. Τι θα κανεις εσυ τωρα; Θα σε βαλουν φυλακη. Εκλεισε και η τοπικη στην Θεσσαλονίκη... Καμια της Ν.Δ υπαρχει εκει κοντα; Τρεχα Ζαγκλο, τρεχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα κούκλα μου, να σου πω, ο νους μου τρέχει στον Αδόλφο που από 8% πριν την φυλάκιση του, ανέβηκε στο 38% μετά!
    Το ίδιο και με το ερτογάν και άλλους, οι ιδέες κούκλα μου δεν πολεμούνται με αστυνομικά μετρα!
    Αυτό το ξέρεις σαν άναρχοάπλυτη που είσαι!
    Πιστεύω αύριο θα βγούν έξω, ελπίζω να παραιτηθούν από την βουλή και να γίνουν νέες εκλογές και εκεί να δεις δάκρυ κορόμηλο, αλλά μη νοιάζεσαι, εσύ έχεις τον Zaglo να σε παρηγόρησε με κάνα δυο άγριες ντουφεκιές στον μαυριδερό πισινό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε Ζαγκλο τις μαλακιες. Σας εθαψε ο παπαρας ο Σαμαρας. Δεν το βρισκατε καλυτερα απο τον Καρατζαφερη; Ποιο σοβαρο θα ακουγοταν. Το φυσατε και δεν κρυωνει. Καυτο αγγουρι. Στον πατο σας με τις υγειες σας. Αχ, Ζαγκλο μου...

      Διαγραφή
  8. Πουτνιτσα του Μουρουτη των 10,25--12,41--1,21 παρε μετρα απο το νεκροθαφτη σου και τα εξοδα της κηδειας προσφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, κυριε, πόσο γλυκα ομιλείτε. Ξερετε να χαιδευετε τα αυτια μιας δεσποινιδως, πιστης ακροατριας σας. Ομως βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση να μην δυναμαι της ευχαριστησης να ικανοποιησω τα πικαντικα και ολως διολου ελαφρα αιτηματα σας. Εν ολιγoις, σας αρνουμαι το εντελως απαραδεκτο, αν και εξοχως ενδεικτικο για τα γουστα σας, αιτημα σας να επικοινωνησω με Γραφειο Τελετων. Είναι τρε προγκρεσιφ για τα γούστα μιας ευπρεπους κυριας, αν οχι και ολιγον τι διαστροφικον για αυτα ενος κυριου, εστω και χρυσαυγιτου. Οσο για τα εξοδα κυριε, ΙΕΧΟΜΕ ΛΕΠΙΤΑ δια την κηδεια μας.

      Διαγραφή
  9. Μαρία, τρελιάρα νέγρα με τις χειλάρες τύπου βεντούζας, άκου.
    Ο σαμαράς και το πασοκ νοιάζονται περισσότερο από όλους να κλείσουν το στόμα της Χρυσής Αυγής, γιατί θα πάνε φυλακή για τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαου και το ξέρουν!

    Τώρα κάτι κουνελιδες, τσίμπλες κλπ ανθελληνικοί τενεκέδες, τους ξέρουμε από χρονια, μια ζωή άναρχο αλήτες!

    Ένα είναι βέβαιο κούκλα μου, η αλήθεια είναι σαν το λάδι! Και δεν εννοώ σαν διευκολυντικό για να μπαίνει ο παναής, κατάλαβες?
    Η σουηδοί λένε "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια", θα ξεφτιλιστούνε να το θυμάσαι, γιατί έχουν πει τόσες μαλακίες και προβοκάτσιες, που θα τους κάτσει στο λαιμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σου τα λεω και απο πριν... Δεν ακους. Παπας να γινεις, εκει το λαδακι το χρησιμοποιουν καλυτερα απο οτι φανταζεσαι, δουλε του Θεου Ζαγκλο.
      VAE VICTIS γαμωτο μου.
      Επιτελους, παλιοκουραδες.
      ΦΥΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ.
      VAE VIKTIS.


      Τhe end

      Διαγραφή
    2. VAE SFIKTIS
      του κωλου εννοω...

      Διαγραφή
  10. Ρε μαρία, ε όλα τα δέχομαι να μου πεις, φασίστα, αδελφή κλπ, αλλα όχι ρε γαμώτο μου και χριστιανό! Έλληνας είμαι και δεν δύναμαι να λέγομαι χριστιανός!
    Και έλα να σου πω, το ματς μόλις άρχισε, μη ξεσαλονεσαι ότι θα πάρετε τον αγώνα, αυτό στο προσυπογράφω δεν θα γίνει ποτέ τον ποτόν ίσων κουκουδοια ταναπουδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aκου Ζαγκλο μου
    και ακου το καλα
    σας ξεφτιλισε το συστημα
    για αλλη μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κούκλα μου, το original σλόγκαν που χιλιάδες νέοι ζητωκραύγαζαν είναι:
    Άκου αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα ακόμη μια φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαμια εκατοστη ηταν και με το ζορι. Ελα τωρα, τοσες καμερες... Για να μην σου πω τι κοροϊδια εχει πεσει απο Πρετεντερη και Τζημα για το 14%. Καλα ρε συ, πως ξεπεσατε τοσο, να σας καυλαντιζει ο Πρετεντερης και το συναφι του; Nα σας γλεντανε οι κοκονες του συστηματος και να σας ριχνουν αυτες κωλοσκαμπιλα και να σας φωναζουν «μπιζουδακια» πριν σας πηδηξουν; Τηλεορασεις δεν εχετε στην Θεσσαλονικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μωρό μου Στοκχόλμη είμαι εδώ μεγάλωσα, είχα εκείνο το κώλοκάναλο το ερτ και το έκοψαν και καλά το έκαναν.
    Βρίσκω στο internet κάτι κανάλια, αλλά τους σιχαίνομαι όλους γιατί μιλάνε σαν τους άραβες και εβραίους όλοι μαζί! Μπλάχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζαγκλο πινεις; Τωρα τελευταια στα σχολια σου εχεις γινει πολυ τρυφερος. «Κουκλα μου» πριν, «Μωρό μου» πιο πάνω, τι γινεται; Σαν ερωτευμενη κοτα. Και παρατηρησα και μια πιο σοβαρη αντιμετωπιση σημερα γενικα. Σαν να εχουν πεσει λιγο τα ηθικα. Σε εχει λυγισει η τραγωδια της οργανωσης, δεν εξηγείται αλλιώς, κουραγιο... Η φυλακη ειναι για τα παλικαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χα..χα.. να σου πω αγαπητέ ανώνυμε, δεν ξέρω αν οι αρχές μου, ή η συνείδηση μου άρχισε αυτό το κοσκίνισμα, αλλα έχω καταλήξει εδώ και πολλά χρόνια να κάνω μια πολύ σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό μου!
    Αυτό που μου λες δεν το σκέφτηκα, αλλά πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο! Who cares?

    Πίνω? Ναι ασφαλώς, καλά κρασιά σε πρώτη φάση, χασισάκι τα σαββατοκύριακα, αλλά δεν είμαι τρυφερός, πλάκα κάνω, είμαι καλός με τους καλούς και σαδιστής με τους κακούς.

    Τα ηθικά? Αχ αυτή η ηθική, μακάρι να μην υπήρχε!
    Ναι, είναι αλήθεια ότι αυτή η φασιστική δικτατορία του κεφαλαίου που κατασκευάζει κατηγορητήριο και ενεργεί κατά παράβαση του νόμου και της λογικής, άσχετα αν είναι η X.A. σήμερα θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν (και έπρεπε να ήταν) ο σύριζα με τους αναρχικούς του, πάλι έτσι θα ενεργούσα, δηλαδή θα με έπιανε κατάθλιψη για το χάλι μας!

    Ξέρω ότι ο αντίπαλος του Εθνικισμού, δηλαδή η αγάπη του πολίτη ενός κράτους για το Έθνος του, δεν είναι ο βλάκας σαμαράς ούτε ο ανώριμος τσίπρας, είναι το εβραϊκό κεφάλαιο, σαμαράς και βενιζέλος εκτελούν διαταγές του εβραϊκού λόμπι και αυτό με ταράσσει την ψυχική μου ηρεμία!

    Εσύ, άθελα σου και εν αγνοία σου, συντάσσεσαι με τους εχθρούς του Έθνους.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή