Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ» και «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ» ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΡΧΗΓΟΣ...!!!

«ΒΡΗΚΕ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΞΙΑΣ και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ...ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ»...!!!

Ο «πόλεμος» έχει ξεσπάσει στα ανώτερα κλιμάκια της Χρυσής Αυγής αφού υπάρχει κάποιος που μιλά στις Αρχές, το «βαθύ λαρύγγι» της οργάνωσης, δίνει στοιχεία και θεωρείται πως επιχειρεί να πλήξει «συγκεκριμένο βουλευτή», ο οποίος επιχείρησε να εκμεταλλευθεί το... κενό εξουσίας και να αναρριχηθεί στην ηγεσία, μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου...!!!
 Το πιό σημαντικό είναι ότι οι Βουλευτές της Χ.Α., προσπάθησαν καί έσβησαν από τα αρχεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών όλα τα ενοχοποιητικά εις βάρος τους στοιχεία, από τους σκληρούς δίσκους, όμως μετά την «μπούκα» της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια τους, οι άνδρες της  υπηρεσίας πήραν τους υπολογιστές και με την βοήθεια  της σύχρονης εξέλιξης κατάφεραν να τα ανακτήσουν.
*********
Από εκεί λοιπόν προέρχονται τα νέα στοιχεία πού βρίσκονται στα χέρια των ανακριτριών και σύμφωνα με πληροφορίες  θα οδηγηθούν σε νέο κύκλο ποινικών διώξεων κατά προσώπων που δεν έχουν ώς σήμερα ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, αλλά κυρίως στην απαγγελία... πρόσθετων κατηγοριών και κατά βουλευτών της Χ.Α. που είναι ήδη «υπόδικοι» για διεύθυνση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς τα νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη θέση τους και αυξάνουν τον δείκτη της ποινικής τους εμπλοκής.
         ---------------------------------
(Πηγή: Καθημερινή, Έθνος)  

10 σχόλια:

  1. Έτσι, Ελληνικά και Δωρικά, κόντρα στην εβραϊκή και σταλινική γάγγραινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Right Zaglos, αφού είσαι και αγγλομαθής, εσύ έχεις δηλώσει ναζιστής και δωδεκαθειστης-αντιχριστος.
    εισαι υπερ των κηρυγμάτων μίσους και της στρατιωτικής ανατροπής του πολιτεύματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε θα σε απαντήσω μιας και δεν βρίζεις ως συνήθως οι άναρχοκουκουέδες, άρα είσαι νεοδημοκράτης.
    Ναι μιλώ αρκετές γλώσσες και σχετικά καλά τα Ελληνικά.
    Είμαι Εθνικοσοσιαλιστής, αγαπώ το Έθνος των Ελλήνων.
    Το Ναζιστής όπως ξέρεις, είναι τα αρχικά του NατιοναλσοZιαλισμους που είναι Γερμανικά.
    Οι άναρχοσυμμορίτες μη μπορώντας να επιχειρηματολογήσουν με πολιτικο λογικό λόγο, μας αποκαλούν Ναζιστές και μας φορτώνουν τα του πολεμου δεινα!
    Δεν μισω κανέναν, και δέχομαι τα πιστεύω του καθενός, όταν σέβεται την πατρίδα μας.
    Υπέρ της ανατροπής του πολιτεύματος είναι οι κομμουνιστές και θα έπρεπε να το γνωρίζεις.
    Ναι είμαι πεπεισμένος άθεος και μισώ τον εβραιοχριστιανισμό που κατέστρεψε τον πολιτισμό μας, που ακόμη και σήμερα στις εκκλησίες ψάλλονται αφορισμοί κατά της Ελλάδας!
    Δώδεκαθεϊστής δεν είμαι, με την έννοια ότι πιστεύω σε θεούς, αλλα σέβομαι τα σεβάσματα των προγόνων μας, όχι του avraam και του jacob!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε των 8:23, χαζός είσαι και ανοίγεις διάλογο με τα αποβράσματα και τα υπανθρωπάκια τούς χρυσαυγίτες; Χαζός εισαι, είναι δυνατόν αγράμματα υποκείμενα και απορίμματα να δώσουν απάντηση; Και αν την δώσουν ποιός θα τη καταλάβει; Ούτε οι ίδιοι δε καταλαβαίνουν. Άμα καταλάβαιναν χρυσαυγίτες θα ήσαντε; Δε βλέπεις τι ασυναρτησίες γράφει ο Ζάγκλος; Κατάλαβες τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 8:23 έχει το θάρρος να θέσει δυο ερωτήσεις, εσύ φοβάσαι τον διάλογο γιατί είσαι στείρος από επιχειρήματα και ιστορικές γνώσεις, κοινώς είσαι μια γίδα!
      Δεν είμαι απόβρασμα παρά ευτυχισμένος οικογενειάρχης και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Το ότι δεν καταλαβαίνεις το σύντομο σχόλιο μου, δείχνει και την διανοητική σου ανεπάρκεια.
      Αν δεν το γνωρίζεις, σε πληροφορώ ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χωρα (τρόπος του λέγειν) όπου οι πολίτες έχουν δικαίωμα να εκλέξουν ότι κόμμα επιθυμούν, εγώ για λόγους που εσύ δεν δύνασαι να κατανοήσεις, επέλεξα το λαϊκό Εθνικό κίνημα Χρυσή Αυγή.

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΖΑΓΚΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝ,ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 20 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο μπλογκ είστε ρε, πολύ αξιόπιστο.... Αναπαράγετε τις ειδήσεις κατά της ΧΑ απευθείας από το Μπομπολιστάν ("Εθνος"). Αντε και εις ανώτερα! "Σαμαράς και Μπόμπολας ενωμένοι, ποτέ η διαπλοκή νικημένη"! "Ολους εσάς, ενώνει ο μπεζαχτάς"...
    Μαζί με τις ανακρίτριες, θα καταλήξετε όλοι εσείς να ψάχνετε έξω από το σπίτι του Κασσιδιάρη τα σκουπίδια του, μπας και βρείτε κανένα σκατόχαρτο που θα αποδεικνύει ότι είναι χορτοφάγος, άρα αυταπόδεικτη ενοχή ότι είναι χιτλερικός (αφού ως γνωστόν και ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος...)!
    Θα καταλήξετε να κυνηγάτε φαντάσματα νεοδημοκρατικές μασσονάρες, ενώ ο μόνος εχθρός του ελληνικού λαού είναι οι εβραιομασωνικές στοές σας, αυτές που σας ορίζουν τι καταχθόνιο να κάνετε και πώς να το κάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΛΔ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ: ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΩ;

      Διαγραφή
  7. Μίσος, ζήλεια, φθόνος, κόμπλεξ γιά τον ανώτερο. Όπως και τα κουμούνια που έχουν ταξικό μίσος έτσι και οι εθνικοσοσιαλιστες της χ.α. Τά ιδια σκατά με άλλο χρώμα. Το ψωτιά και τσεκούρι έγινε σήμερα παραστρατιωτική ιδεολογία από ανίκανους, κατατρεγμένους και ελατωμματικούς πού προσπαθούν να κρυφτούν ή και να επιπλέυσουν από τη χ.α., πού είναι μαζεμένα όλα τα κατακάθια της κοινωνίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..σας πειραξε το ξεβρακωμα για το τραβελι,ε νδτες της σφαλιαρας; χαχαχαχ!! ερχονται και νεες συνταρακτικοτατες αποκαλυψεις για το μασωνικο μπουρδελο της συγγρου!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή