Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και ΠΡΟΒΛΕΨΗ» ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο... ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

ΤΩΡΑ  ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ και ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ  ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ  ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Το τι έλεγαν και τι διέδιδαν ως πληροφορία  τα δημοσιογραφικά «κόπρανα» των Τσιπροσυριζαίων και έκαναν αναπαραγωγή ως «αποκλειστικότητα» διάφοροι ιστότοποι --περισσότερο λόγω αφελείας και άγνοιας-- δεν περιγράφεται...
Προεξοφλούσαν ως «αποκλειστικότητα» τη πληροφορία και είδηση ότι το ΑΣΤΕΡΑ της Βουλιαγμένης θα τον έπαιρνε ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, --γιός  του αείμνηστου καπετάν Βασίλη του Costa Navarino,

πού πέρασε Γολγοθά και περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας γιά να πραγματοποιήσει την επένδυση των εκατοντάδων εκετομμυρίων και των χιλιάδων θέσεων εργασίας, -- μόνο και μόνο επειδή είναι φίλος του... Πρωθυπουργού...!!! 
**********
Όμως διαψέυστηκαν και ξεφτιλίστηκαν παταγωδώς: 
**********
 Ο Αστέρας Βουλιαγμένης και περνάει έναντι 400 εκατ. ευρώ σε κοινοπραξία με επικεφαλής τη σαουδαραβικών συμφερόντων AGC Equity Partners, στην οποία συμμετέχουν δύο κρατικά funds από το Αμπου Ντάμπι και το Κουβέιτ, επενδυτές από οικογένειες της Μέσης Ανατολής, καθώς και ο πανίσχυρος τουρκικός όμιλος Dogus.
 **********
Χθες αποσφραγίστηκαν οι προσφορές και το ένα από τα τρία σχήματα που είχαν περάσει στον τελικό, η Jermyn Street Real Estate Fund IV LP (θυγατρική της AGC), κατέθεσε τίμημα 400 εκατ. ευρώ, κατά 90 εκατ. ευρώ υψηλότερο από ό,τι το δεύτερο.
**********
H προσφορά της κοινοπραξίας της αμερικανικής Colony Capital και της ελληνικών συμφερόντων Dolphin Capital ανήλθε στα 310 εκατ. ευρώ, ενώ η κοινοπραξία της ΤΕΜΕΣ της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου και του σαουδαραβικού ομίλου Ολαγιάν προσέφερε 240 εκατ. ευρώ. 
***********
Δηλαδή, τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη προσφορά δεν ξεπέρασαν το κατώτατο όριο των 380 εκατ. ευρώ που είχαν ορίσει οι δύο πωλητές του Αστέρα, η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να το πουλήσουν.
               -------------------------------------

2 σχόλια: