Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑ-ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Γ.ΚΑΤΙΔΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ... ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ...!!!

ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ... ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»...!!!

Θα θυμάσθε τον Γ.Κατίδη, πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, πού σε αγώνα με την Βέροια χαιρέτησε ναζιστικά και μετά δικαιολογήθηκε ότι δεν ήξερε ότι αυτός ο χαιρετισμός είναι φασιστικός...   
Ε, αυτό το εικοσάχρονο παιδάκι  πού «παιζει» σε μία ομάδα ονόματι Νοβάρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, θέλησε να «παίξει» και στο Twitter, στελνοντας τις ευχές του γιά τις Άγιες ημέρες,

και τι έγραψε --κατά λάθος--, το... φουκαριάρικο...!!!
*********
«Χρόνια πολλά σε όλους. 
Εύχομαι οικογενειακές... τραγικές στιγμές σε όλους σας με πολύ αγάπη»...!!!
**********
Βέβαια κάποιος του είπε ότι η ευχή με «τραγικές στιγμές και πολυ αγάπη», μόνο στο άρρωστο μυαλό του ταιριάζουν και το διόρθωσε...
***********
 Συνδυασμός υπέρμετρης βλακείας και αγραμματοσύνης, πού παραπέμπουν και στα... πολιτικά του φρονήματα...!!!  
             ----------------------------

27 σχόλια:

  1. ...ενω τα δικα σου πολιτικα φρονηματα μυλωνοπουλε...ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις είδαν τις λέξεις βλακεία- αγραμματοσύνη και ναζισμός, αμέσως τα παιδάκια της "πινακοθήκης των ηλιθίων" της χ.α. αναγνώρισαν τον... εαυτόν τους.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ27 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:18 μ.μ.

      ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ, ΠΟΣΟ??????????????????????

      Διαγραφή
  3. Το ότι χαιρέτησε Ναζιστικά, ή Δωρικά, είναι προς τιμή του, το ότι ζήτησε συγγνώμη (σε ποιον) έδειξε ότι ήταν απλός χαζούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ.ΕΞΑΛΟΥ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΔΕΝ ΠΕΥΤΕΙ ΕΞΩ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καλυτερη παντως ευχη ειναι''Καλη λευτερια απ τους προδοτες της πατριδας μας και υπομονη μεχρι το Μαιο οπου θα τους στειλουμε στον αγυριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν αυτοί πάνε στον αγύριστο δεν μας λες ποιοί θάρθουν να μας σώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O xαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός, απλώς τον υιοθέτησε το πατριωτικό ιταλικό κίνημα και εν συνεχεία το αντίστοιχο γερμανικό. Η γαλλική ολυμπιακή ομάδα με αυτόν τον χαιρετισμό παρελαύνει στους Ολυμπιακούς του 1936 στο Βερολίνο.
    Στις Δελφικές Εορτές, που διοργάνωσε ο Άγγελος Σικελιανός το 1927, έτσι χαιρετούσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοιες μαλακίες πού είναι ομολογίες γιά τη καταδίκη των αρχηγών σας γράφετε και τους στέλνετε μόνοι σας στο Κορυδαλό. Γίνανε και οι άνεργοι μπράβοι του υποκόσμου της χ.α. "ιστορικοί" και δίνουν και ιστορικές εξηγήσεις. Άντεστε ρε, στα υπαίθρια παγκάκια στο Ζάππειο να βρείτε συνομιλητές και ακροατήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε να έχεις νοδούλα.

      http://toliontaritoupirea.blogspot.se/2013/12/blog-post_28.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/VugZy+(%CE%A4%CE%9F+%CE%9B%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A1%CE%99+%CE%A4%CE%9F%CE%A5+%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%91)

      Διαγραφή
  9. Εκει-εκει στο Ζάππειο, που είναι μαζωμένοι όλοι οι γραφικοί, οι πνευματικά ανάπηροι και διανοητικά καθυστερημένοι νεοπαγανιστές με επικεφαλής την Αλβανή, Νικόλ Μπενέκι φίλη του βουλευτή Λαγού και ιδεολογική καθοδηγήτρια της Χρυσής Αυγής των...Πακιστανών!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στο Ζάππειο ο γκαβός διοργάνωνε ημερίδες για να μας ανακοινώσει την σωτηρία μας από το έρεβος των Μνημονίων, των οποίων ήταν πρωτεργάτης.
      Αθ.Μ μαζί τα φάγατε και τα τρώτε. Το σφάγανο των κολοκοτρωνέων θα αποδόσει την δικαιαοσύνη...

      Διαγραφή
  10. Eκει στο Ζάππειο θα βρείτε οπαδούς και πολλούς υποψήφιους πρωθυπουργούς (στραβοί, κουτσοί, ανάπηροι, παντός ειδους παλαβοί, Ναπολέοντες, Κολοκοτρώνηδες, μετα Χριστόν σωτήρες.κτ.λ.) πάρτε και τα κορίτσια, την Ουρανίτσα και την Αλβανή Νικολ Μπενέκι, για πολιτική καθοδήγηση, θα εισπράξετε πολλά χειροκροτήματα και μετά περάστε και από Κορυδαλό και χαιρετίσματα στον αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρε φιλε, από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι όταν τον παίρνεις
      γέρνεις από δεξιά!

      Διαγραφή
    3. Χρυσαυγίτικη αντίληψη πού τα "πιάνει" με τη... πρώτη!. Zaglos μπράβο κάνε εντατικά μαθήματα κοντά στην Ουρανίτσα και την Αλβανή τη Νικόλ Μπενέκι, θα μάθεις πολύ περισσότερα και θα απαντάς ακόμη καλύτερα. και να ρε Zaglos, δώσε και χαιρετισμούς στον Δία τον νεφεληγερέτη...

      Διαγραφή
    4. Αν είσαι 15 χρονών σου ζητω συγγνώμη, αν είσαι 25 λάβε υπ όψιν σου ότι είσαι καθυστερημένος, αν είσαι δε 35, τότες λυπάμαι αλλά δεν βλέπω γιατρειά για την περίπτωση σου.

      Τι νικόλ και ουρανιτσες αραδιάζεις ρε ανώριμε?
      Και χαιρετισμούς στον Δία?
      Χε..χε..τέλος πάντων, νομίζω ότι έχεις πρόβλημα και πάω πάσο!

      Διαγραφή
  11. Ποιοι θα μας σωσουν τελικα;Ποιοι μας εσωσαν επι τουρκοκρατιας και επι γερμανικης κατοχης;Κανενας πολιτικος,κανενας ηγετης.Ο λαος και μονο ο λαος.Η Ελληνικη ψυχη μιλησε εκεινη την δυσκολη στιγμη και πατησε τον εχθρο φερνοντας την λευτερια του εθνους μας,για να ερθουν σημερα προδοτες και να υποδουλωσουν τους Ελληνες και ολοκληρη την πατριδα μας.ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΑΜΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΟΣ,-- ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ 1940-- ΘΑ ΜΑΣ... ΣΩΣΕΙΣ!. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ -ΟΧΙ ΟΥΡΩΝ-, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΗΤΑΝΕ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 1940,ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ;Ο ΜΕΤΑΞΑΣ Η Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ;ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΟΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ.ΣΚΛΑΒΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντα στην μακραίωνη ιστορία μας μαλώναμε μεταξύ μας και σπάγαμε τα κεφάλια μας, αλλά όταν ήταν εξωτερικός εχθρός πάντα αδελφωνόμασταν!

    Σήμερα ο κομμουνισμός έχει διαβρώσει έννοιες όπως πατρίδα, Έθνος, τα κόμματα της διαφθοράς δε νδ πασοκ, ελέγχοντας επί δεκαετίες εναλλάξ τους κρατικούς μηχανισμούς, έχουν στήσει μηχανές λάσπης και παραπληροφόρησης στον λαό!

    Νιώθοντας δε ότι πλησιάζει η ώρα να λογοδοτήσουν, δεν διστάζουν να παραβιάσουν και το σύνταγμα αποκλείοντας ένα νόμιμο Εθνικό κόμμα με ένα εκτ ψηφοφόρους!

    Δεν θα περάσει ο Κόκκινος φασισμός, ούτε η πρασινομπλέ διαφθορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπρέ Zaglos, φαντάσματα βλέπεις στον ύπνο σου;
    Μπρέ Zaglos, ακόμα βλέπεις κομμουνιστικό κίνδυνο;
    Μπρέ Zaglos, δεν βλέπεις ότι το ΚΚΕ, δεν φτάνει ούτε το 5%;
    Μπρέ Zaglos, ο κίνδυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και εσυ δεν λες κουβέντα.
    Μπρέ Zaglos, ξέρεις γιάτι δεν λές;
    Μπρέ Zaglos,δεν λες γιατί η Χρυσή Αυγή και η συμμορία της, είσαστε "δεκανίκι" του Τσίπρα!
    Μπρέ Zaglos, ο ρόλος της Χ.Α., είναι να πάρει ψήφους από τον Σαμαρά γιά να επωφεληθεί ο Τσίπρας.
    Μπρέ Zaglos, εσας τους γενίτσαρους της Χ.Α. έτσι σας έχουν ποτίσει, με μίσος κατά Σαμαρά.
    Μπρέ Zaglos, αυτόν έχετε εχθρό σας και οχι τον Τσίπρα.
    Μπρέ Zaglos, στο δίλημμα Σαμαράς ή Τσίπρας εσεις απαντάτε Τσίπρας!
    Μπρέ Zaglos, αυτός είναι ο ρόλος σας με το μανδύα του πατριωτισμού για να κοροιδέψετε τους βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σύριζα Μπρέ πατριώτ, είναι 1,5% κκε, 1,5% αναρχικά απόβλητα και τώρα έσκασαν και τα λαμόγια του πασοκ και έγιναν 20%!

      Άρα έχουμε μια σούπα από κουκουέδες και πράσινα σκουλήκια, κατάλαβες?
      Για τάφτω δεν μιλώ για σύριζα, δεν υπάρχει κόμμα σύριζα παρά μια σύμπραξη πράσινων σκουληκιών και ανθελλήνων κουκουέδων!

      Όσο για το δεκανίκι του σύρριζα η Χρυσή Αυγή Μπρέ πατριώτ, είναι 100% σίγουρο (όχι 99%), ότι μετά τις εκλογές όπου ο σύριζα θα λάβει 21% και η νοδουλα 13%, θα κάνουν την αλλαξοκωλιά και θα την ονομάσουν για το καλό της πατρίδος, ξέρεις εσύ από μπαλκονάτες κορώνες!

      Αλλα τότε Μπρέ πατριώτ, τι τούν μπούτσουμ θα λες?

      Διαγραφή
  16. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ,ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ,ΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SORRY ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΩ ΤΑ ΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΕΞΑΝΤΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπρε "πατριώτες" της χρυσαυγούλας με πείσατε είσαστε δε τόσο πειστικοί και ελκυστικοί στα επιχειρηματά σας, πού έφθασα στο σημείο να ερωτευθώ ακόμη και την Ουρανίτσα. Άντε με το καλό να συμπεθεριάσουμε και.. πολιτικά!. Θα περνάμε πολύ... όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΕ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ, ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;ΦΥΓΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΣ.ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή