Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ» --ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΙ ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ-- Ο...ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...!!!

«ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΣΕ 35Χρονο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ»...!!!

Ο πολυδιαφημισμένος έρωτας του Κασιδιάρη με την ξανθιά και σέξι Μις Τουρισμός Ελενα Κωνσταντινίδου, κράτησε μόνο τους μήνες του καλοκαιριού.
Ο Κασιδιάρης πού λανσαριζόταν μαζί της και φωτογραφιζόταν με μαγιό στη παραλία της Ραφήνας, είναι πλέον... παρελθόν...!!!
Μάλιστα δε,  η Έλενα Κωνσταντινίδου βρήκε τον μεγάλο έρωτα στο 35χρονο επιχειρηματία Γιώργο...

Ο ίδιος ο Ηλίας βρίσκεται σε ασχημη ψυχολογική κατάσταση και ως μόνη διέξοδο-καταφύγιο,  θα προσφύγει --ως συνήθως--,  σε επίδειξη...ανδρισμού...!!!
**********
Σύμφωνα πάλι με την Newsbomb η Ελενα Κωνσταντινίδου δηλώνει για τον χωρισμό της:
**********
«Με τον Ηλία χωρισαμε εδώ και 20 ημέρες. Οι λόγοι δεν αφορούν κανέναν άλλο παρά μόνο εμάς. 
Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ είναι ότι είμαι ευτυχισμένη και καλύτερα από... ποτέ»...!!!
**********
Το ζευγάρι συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, το βράδυ της Κυριακής και όσοι τους είδαν κάνουν λόγο για «μεγάλο έρωτα». 
             -----------------------    

7 σχόλια:

  1. Πόσο λινάτσες θα γίνετε ακόμα ρε κουτσομπόλες κυρακατίνες; Βάζοντας παραπλανητικούς τίτλους "Μάπα το καρπούζι" και άλλες τέτοιες παπαριές ,νομίζετε οτι υποβιβάζετε τον Κασιδιάρη ,ενώ στην ουσία φωνάζετε πόσο φτηνοί και σκατόψυχοι είστε !Άι στο διάολο γαμημένα κωλόπαιδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Re. Malaka. Kai. Esy. Kai. O. Kasidiarakis. Allos. Paparies. Agapate. Ton. Xitler. Pou. Ekanen. Tosa. Kaka. Ton. 2. Pangosmion. Polemon. Katesfaxen. Ouk. Oligous. Ellines. Papara

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΚΟΛΟΓΡΙΕΣ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ;ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί πονάτε ρε "κάδρα την ηλιθίων", επειδή είσαστε και εσείς κλαρινογαμπροί και Κασιδιάρηδες, και επειδή δεν σας "εγέρθητω" πουλάτε ανέξοδο αντριλίκι; ούτε ένα σκυλί
    της νύχτας δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως το μωρο το πηγαινα καροτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7.37 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΕΡΘΗΤΩ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ,ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΓΕΛΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΣΟ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ .ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αδειάζουν αυτές τον Κασιδιάρη, ο Κασιδιάρης τις διώχνει. Με την Κωνσταντινίδου τα είχε φτιάξει όταν όλοι μας νομίζαμε ότι τα είχε ακόμη με την Παπαχρήστου. Άστο ρε Θανάση. Γράψε καλύτερα για καμμιά δήθεν υποτιθέμενη "κατάκτηση" της Μπριζίτ Μπαρντώ απο το Σαμαρά(!) να γελάσουμε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή