Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ» ΤΗΣ ΖΩΗΣ (Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ--ΛΗΣΤΩΝ, ΤΩΝ ...Μr ΜΙΖΑΣ...!!!

«Η οικονομία της άμυνας» προέκυψε με την εμπειρία, την ωριμότητα και τα αποτελέσματα, είχε πει για το βιβλίο του Α. Κάντα ο Ακης Τσοχατζόπουλος, στην παρουσίαση του οποίου είχε βρεθεί και ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος και είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον συγγραφέα.
ΣΤΗ «ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ» και Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ...ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ...!!!

Στο κόμμα πού προεδρεύει το «πολιτικό βλαχάκι», πού σημειωτέον, κατά την επισκεψη στο Χωριό του τα Χριστούγεννα, έβγαλε και φωτογραφία σε ψησταριά κρατώντας... κοντοσούβλι, βγήκε ανακοίνωση, ότι θα ζητήσουν έρευνα δικαστική για τα  εξοπλιστικά προγράμματα...

Άμεση ήταν η απάντηση της Ν.Δ., --στον υπεύθυνο τομέα άμυνας Θ.Δρίτσα--, πού επισημαίνει:
********
«Και η υποκρισία έχει τα όριά της!
Ας ρωτήσει ο κ. Δρίτσας το γραφείο του κ. Τσίπρα να τον ενημερώσουν σε ποιες νευραλγικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πλέον όλοι οι στενοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου και του κ. Κάντα.
********
Επίσης ας ρωτήσει το ίδιο γραφείο για να μάθει ποιοι παρουσίαζαν το βιβλίο του Αντώνη Κάντα, εξυμνώντας το έργο του...»
********
Για να μη ξεχνάμε:
      -----------
Στις 22 Σεπτεμβρίου 2002,  ο Αντ. Κάντας είχε οργανώσει γκλαμουράτη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο για την παρουσίαση του Βιβλίου του με θέμα...«Αμυντική Οικονομία»...!!!  
********
 Παρών βέβαια το αφεντικό των εξοπλισμών και τότε Υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος
********
Ωστόσο, στην παρουσίαση του βιβλίου είχε βρεθεί και ο τότε Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον συγγραφέα που σήμερα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες. 
********
Την εποχή εκείνη οι Άκης και Νίκος, που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του  Κάντα, οραματίζονταν μια ευρύτερη συνεργασία της Αριστεράς, προφανώς μέσω του προγράμματος της μίζας από τους εξοπλισμούς.
********
Σημειώνουμε ότι ο μπαμπάς της Ζωής (γνωστός στούς πολιτικούς και νομικούς κύκλους ως... «μεγαλοπρεπης παπάρας») ήταν Εισαγγελέας στο Ειδικό Δικαστήριο, όταν δικαζόταν ό Ανδρέας γιά τις μίζες Κοσκωτά...
********
Στό «σκεπτικό» της αγορευσής του ήταν ένοχος ο Ανδρέας ενω στο «διάταύτα»...αθώος...!!!
********
Έτσι απέκτησε και το προσωνύμιο....«μεγαλοπρεπης παπάρας»... 
                 -------------------------

7 σχόλια:

  1. Μιλαμε με τις αναρτησεις που βαζετε η ΝΔ πρεπει να εχει κατω απο 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο το βρήκες, είσαι πολιτικό μυαλό, φοβερή διαπίστωση, σε έχει προικίσει ο Δίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..παλι πιωμενος σα την πιπιλη εισαι μυλωνοπουλε;

      Διαγραφή
  3. Ο Κωνσταντόπουλος γνήσιος δημοκράτης, εκλεκτός των ναταβατζήδων Αλαφούζων και Βαρδινογιανναίων.
    Πρὀεδρος της νεολαίας της Ενώσεως Κέντρου προ του επαναστατικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου φιλοδοξούσε να εκλεγεί βολευτής και επειδή ο Στρατός του χάλασε τα σχέδια άρχισε να τοποθετεί βόμβες, συμμετέχοντας στην δολοφονική συμμορία που είχαν ιδρύσει ο μαρξιστής καθηγητής του Παντείου Σάκης Καράγιωργας και ο απεχθής φαύλος Μαγκάκης.
    Δέκα χρονάκια έφαγε ο βομβιστής-τρομοκράτης
    Κωνσταντόπουλος , τώρα θεωρείται επικρατέστερος να τον διορίσουν πρόεδρο της Φαυλοκρατίας (λέγεται και δημοκρατία) οι Σαμαροβενιζέλοι και ο ...σιωνιστικός δάκτυλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα, δε το βλέπω να διορίσουν πρόεδρο της Φαυλοκρατίας (λέγεται και δημοκρατία) οι Σαμαροβενιζέλοι και ο ...σιωνιστικός δάκτυλος, τον Κωνσταντόπουλο. Θέλουν πιό αξιοπρεπή, μορφωμένο και διεθνούς ακτινοβολίας και θα πάνε στη λύση του Αρτέμη (ξέρεις του γκόμενου της Ουρανίτσας) γιά να δικάσει τους προδότες και να βγούμε απο το μνημόνιο. Με πρωθυπουργό το Μιχαλολιάκο και Υπουργό Δημόσιας Τάξης τον Λαγό (το τεκνό του ιδιαίτερο) και αναπληρωτή τον Σιώη.! Μόνο έτσι θα σωθούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσένα ρε φίλε-λη, διαβάζοντας τα σχόλια σου καταλαβαίνω ότι ή είσαι κατίνα ή ερμαφρόδιτος!

    Αν έχεις ίχνη ανδρισμού, δηλαδή τσουτσούνι, γιατί μπούτσο δεν έχεις, προσποιήσου ότι είσαι άνδρας και μίλα σαν άνδρας και άσε τις κώλοδιατριβές να τα λες με τις φιλενάδες σου, μωρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αμερόληπτοι blogger γιατί δεν δείχνετε και την φωτογραφία όπου ο Κάντας βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με τον Στουρνάρα;Να χαρώ αντικειμενική ενημέρωση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή