Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ «ΤΖΟΥΤΖΕ--ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΤΟ... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...!!!

ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο «ΓΚΡΑΝΤΕ ΚΛΟΟΥΝ» ΕΤΡΑΠΗ ΕΙΣ... ΑΤΑΚΤΟΝ ΦΥΓΗΝ...!!!

Ο Άδωνις το «θαύμα» του το έκανε και η υγεία των πολιτών σώθηκε...
Παραχώρησε την θέση του Υπουργού, στον «γκράντε κλόουν» παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γ.Παπαδάκη, προκειμένου να επιλύσει όλα τα θέματα της υγείας.
Ο Παπαδάκης, επονομαζόμενος και «περιπτεράς», αφού αυτό ήταν το επαγγελμά του και από εκεί διορίστηκε στην αμαρτωλή ΕΡΤ, (την εποχή πού τα κομματικά γραφεία διόριζαν κάθε καρυδιάς- καρύδι),

ως γνωστόν γιά να αποκτήσει ακροατήριο και απο τον φόβο της προσωπικής κριτικής γιά το παρελθόν του, ξεπλένεται καθημερινά στην «αντιμνημονιακή  κολυμβήθρα», με αντιμνημονιακές κορώνες...  
 ********
Στο «μπερντέ» της ενημέρωσης πού έχει στήσει στον ΑΝΤ1, παραδίδει αντιμνημονιακά μαθήματα στους καλεσμένους κυρίως της ΝΔ, όπου τα φοβισμένα κορόϊδα   απαντούν στον κλόουν...σοβαρά...!!!
*********
Οχι, όμως και ο Άδωνις  πού «δεν καταλαβαίνει τίποτα»...
********* 
Στις ερωτήσεις--υποδείξεις (κάνει και υποδείξεις ο περιπτεράς) , ο Άδωνις απάντησε:
********
«Έλα να γίνεις εσύ Υπουργός, σου παραχωρώ την θέση μου.
Αναθέτω σε σένα, στον Παπαδάκη, να βρει αυτές τις ωραίες λύσεις.
Πάμε μαζί στο Μέγαρο Μαξίμου και να πούμε στο Σαμαρά να πάρει  Υφυπουργό τον Σιωμόπουλο (βοηθός του στο μπερντέ), αντί για τον Μπέζα και μαζί οι δυο σας θα γεννήσετε λεφτά».
*********
Ο «χαριτόβρυτος» παρουσιαστής πού απειλεί σε θέαμα, λόγο και ομορφιά ακόμη και τον Άκη Παυλόπουλο,  «ώχετο απιών», έκοψε λάσπη κατά το κοινώς λεγόμενο για να εισπράξει την απάντηση από τον Άδωνι:
*********
«Οι Αρχαίοι λέγανε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»...!!!
       --------------------------------------
Δεστε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=rBM94tQsIjY#t=14

1 σχόλιο:

  1. O Παπαδάκης ήταν γνωστός τροτσκιστής όταν τον διορίσατε στην ΕΡΤ. Φίλος και συναγωνιστής μαζί με τον Νίκο Γιαννόπουλο στο κομμουνιστικό Ξεκίνημα, μαζί υμνούσαν τα κατορθώματα της 17 Νοέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή