Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ «ΘΗΛΥΚΟ--ΒΟΥΛΕΥΤΗ» ΕΤΩΝ (38) ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ, Η… ΜΑΜΑ ΤΗΣ...!!!

 «ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΛΙΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ… «ΤΣΕΠΩΝΕ» ΑΓΡΙΩΣ…!!!

Πως χρεοκόπησαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία επι ΠΑΣΟΚ και αριστερής συνδικαλιστικής δικτατορίας,  το γράφει η Real news, με «φωτεινό» παράδειγμα την μαμά της Τσιπροσυριζέας Βουλευτού Λίνας Αλεξίου τ. συζύγου του «μεγαλοπρεπούς» φούσκα Ν.Κωνσταντόπουλου.
Η «μαμά» της Ζωής επι 18 χρόνια εξαπατούσε το ταμείο και το έκλεβε παίρνοντας επίδομα ανηλίκου και για την άλλη κόρη του «αγέρωχου και έντιμου δημοκράταρου» Ν.Κωνσταντόπουλου την Βασιλική—Ιωάννα ετων… (31)…!!!

Στην αποκάλυψη η «μαμά» Λίνα, δεν απαντάει επι της ουσίας του δημοσιεύματος, αν δηλ. «τα έπαιρνε η όχι», αλλά  δικαιολογείται ότι τα «’επαιρναν» και άλλες…400..!!!
********
Και έχει δίκαιο…
********
Αυτό λέμε και εμείς.
********
ΠΑΣΟΚ, στη Κυβέρνηση, αριστερή και συνδικαλιστικη δικτατορία διαφέντευε , ότι ήθελαν έκαναν, γιατί με τα 400 κομματικά λαμόγια να μην τα πάρουν και οι «εξέχοντες» του αριστερού—συνδικαλιστικού συστήματος των… κοπριτών.;;;
********
Τι 30, τι 40, τι 50, τι 400
********
Το τραγούδι «εγέρασα μωρές παιδιά 40 χρόνια κλέφτης», έχει πλήρη… εφαρμογή…!!!
********

Αν ήταν κόρη δεξιού Βουλευτή σήμερα θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες, αλλά πολύ διακριτικά αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ, προκειμένου να μη χαλάσει η συνταγή, ότι για όλα φταίει το μνημόνιο και ΟΧΙ οι αρχιλωποδύτες της αριστερής δικτατορίας.
      --------------------------------- 

4 σχόλια:

  1. Απατεώνισσες!!!!!!!
    Οταν τα δικά μου παιδιά έγιναν 24 μετα τα πανεπιστήμια.μονος μου έκανα αιτηση και για διακοπή ακομα και απο την ιατρική ασφάλιση μελών.
    Απατεώνισσες!!!!!
    Και θελει η ..δοντού η κόρη να υπερασπιστεί την οικογένεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξευτιλισμένες πού μόνο για το τομάρι τους ενδιαφέρονται, ο πολύς μπαμπας Νικος Κωνσταντόπουλος , δεν έχει κάτι να πεί; Ούτε και ο Τσίπρας κάτι για το μνημόνιο; Το μνημόνιο φταίει πού οι ξεφτιλισμένες αριστερές κλέβανε το ταμείο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ...ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή τους αν δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί απο βουλευτής του κοινοβουλίου η Ζωίτσα τότε μαυρίστε στίς εκλογές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή