Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο ΒΥΡΩΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ ΤΗΝ...«ΑΝΕΚΠΤΩΤΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ» ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ...!!!

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΑΠΟΒΛΗΤΑ» και «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΩΗ-ΠΟΛΥΔΩΡΑ...!!!

Λεβεντιά ο Βύρων, σίφουνας, «Στρατηγός Άνεμος»...
Δεν οπισθοχωρεί, όπως δεν οπισθοχώρησε σε δηλώσεις, μετά την κατακραυγή, όταν πρόλαβε να διορίσει την θυγατέρα του στη Βουλή τότε πού ο Ύψιστος τον αξίωσε, έστω και περιστασιακά, να γίνει γιά... 24 ώρες Πρόεδρος  της Βουλής.
Καί τότε με σθένος και σαν σίφουνας υπερασπίστηκε την αποφασή του (ηθικά και νόμιμα) να διορίσει σε χρόνο ρεκορ την κόρη του,

στην υπηρεσία της οποίας ανέλαβε την «τύχη» μόλις γιά γιά 24 ώρες... χωρίς την νύχτα...!!!!
**********
Έτσι και σήμερα, σε μία έξαρση χαράς γιά την ανανέωση της πολιτικής με άφθαρτα πρόσωπα υποδέχτηκε τον εν πολλαίς αμαρτίες περιπέσοντα σε δικαστικά αδικήματα και ηθικές αναξιότητες, γιά χίλιους τόσους λόγους, Πέτρο Μαντούβαλο, με τα εξής λόγια:
**********
«Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε όλοι μαζί τον Πέτρο Μαντούβαλο στην Ένωση και κατά βάση στην καινούργια του δραστηριότητα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής. 
Η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Πέτρου Μαντούβαλου είναι ανέκπτωτη και στα δύσκολα που πέρασε. 
"Ανέκπτωτη και σταθερή".».
**********
Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε στο κόμμα Ζώη τον Μαντούβαλο, οριζοντάς τον Υπ.Περιφερειάρχη και απέβαλε σαν απόβλητο τον Ν.Νικολόπουλο πού είχε...σίγουρη την εκλογή του και κατ'ευθείαν (έστω και στον ύπνο του) την παραίτηση Σαμαρά...!!!
**********
Υ.Γ. 
Ο Χρ. Ζώης είναι «πρόεδρος» της Νεα Μερας, ο Ν.Νικολόπουλος «πρόεδρος» τού Χρισιανοδημοκρατικού κόμματος, ο Βύρων «πρόεδρος» στην Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό και όλοι μαζί χρήσιμοι  στη τριτοβάθμια  επεξεργασία λυμάτων μετά όμως τη..... ανακύκλωση....!!!
             --------------------------------------

4 σχόλια:

  1. Ρε Θανασάκο γιατί βγάζεις στη φόρα τα άπλυτα της συμμορίας που κυκλοφορεί ως νέα δημοκρατία, κοινωνικός φιλελευθερισμός, οπαδοί του νεοοθωμανικού δικαίου, λαμόγια του χρηματοπιστωτικού κακουργήματος και θιασώτες του πολυπολιστισμού των Ακέτοτοκουνμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Θανασάκο, γιατί δεν βγάζεις στη φόρα τα άπλυτα της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής πού τα τα πολιτικά και κοινωνικά περιττώματα- κόπρανα οι Βουλευτές της, βρίσκονται φυλακή και θα τούς ακολουθήσουν και όσοι έχουν μείνει πρός το παρόν απέξω;
    Γιατί δε κατηγορείς τον Αντετοκούμπο πού δόξασε την Ελλάδα στις ΗΠΑ, φορώντας την Ελληνική σημαία και τους βγάζει τα μάτια στο ΝΒΑ και όλοι τον ονομάζουν Γιάννης ο Έλληνας;
    Γιατί επειδή οι χρυσαυγίτες πήραν δημοσκοπικά τον κατήφορο και τους πήρανε χαμπάρι ότι είναι η "προβοκατόρικη τσόντα" του Σύριζα και όποιος δεν ψηφίζει Σαμαρά είναι σαν να ψηφίζει Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανάση, προσβάλλεις ασύστολα το Ελληνικό Έθνος ταυτίζοντας με τον πίθηκα εξ Αφρικής που εμπνέει τους πρωκτούς των ...προοδευτικών.
    Που παίζει ο πίθηκος σας, στο μπουρδέλο του Εβραίου Χέρμπερτ Κολ, σε στημένους αγώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άστους μετά τις εκλογές πού θά πάθουν αλτσχαϊμερ από το αποτέλεσμα θα βρίζουν περισσότερο. Χρυσαυγιτάκια αγράμματα είναι, γεννημένα στο μίσος και τη ζηλοφθονία.
    Επειδή είναι ανίκανα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι στη ζωή τους τους φταίνε οι...μαύροι της Αφρικής.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή