Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ «ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ» ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ... ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ...!!!

Η «ΣΕΧΤΑ» ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΩΡΑ, και ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ... «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»...!!!

Τό γράφουμε εδω και ένα χρόνο τώρα, ότι ο Τσίπρας, το «πολιτικό βλαχάκι», δεν τραβάει ή άλλως πως δεν «κόβει εισιτήρια» στο εκλογικό σώμα και όλο του το status, είναι γιά γέλια, δεν πείθει γιά Πρωθυπουργός, πού μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από τη κρίση.
Σε αντίθεση βέβαια με τον Σαμαρά πού έχει όχι μόνο συγκριτικό αλλά συντριπτικό πλεονέκτημα απεναντί του και  είναι το «βαρύ χαρτί» της Ν.Δ. στον εκλογικό αγώνα.

Το καταμαρτυρούν και οι δημοσκοπήσεις στο ερώτημα για το ποιός είναι καταλληλότερος γιά Πρωθυπουργός.
********
Έτσι πρίν περάσουν 48 ώρες πού το γράφαμε εδώ,   έρχεται δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ, πού είναι φίλα προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ και γράφει:
********
«Κατα της άρσης ασυλίας των Βουλευτών της Χ.Α., ο ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη θα ληφθεί απόφαση με την προεδρία Τσίπρα.
Αυτό πού ανησυχεί τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η φόρα πού έχει πάρει ο Σαμαράς να «καθαρίσει» τη Χ.Α., και κυρίως μήπως υπάρξει συνταγματική εκτροπή και επεκταθεί σε...αυτούς τους ίδιους και τις...«ΣΚΟΥΡΙΕΣ» τους...!!!
********
Θα φωνάξουν και την συνταγματική--κομματική  «λινάτσα» τον Κατρούγκαλο να γνωματεύσει...συνταγματικά...!!!  
********
Τό πρόβλημα της «Σεχτας» των Τσιπροσυριζαίων βέβαια δεν είναι...Συνταγματικό.!
********
Είναι ο ίδιος ο αρχηγός τους, το «πολιτικό βλαχάκι», πού ως γελοιογραφική απομίμηση του αλήστου μνήμης Αντρέα, δεν πείθει παρά μόνο τούς Πασόκους της δεκαετίας του 80', με τους διορισμούς και ένα λούμπεν ακροατήριο πού  είναι  γεννημένο με «χόρτο» στο μυαλό και ονειρεύεται --χωρίς να δουλεύει-- να απολαμβάνει παροχές από το κοινωνικό κράτος...
********
Έτσι μόνο «στήριγμά» του για να έρθει πρώτος στις εκλογές ο Τσίπρας είναι η Χρυσή Αυγή, με τη προσδοκία να αφαιρέσει ψήφους από την Ν.Δ.
********
Είναι πασίγνωστο ότι στις προθέσεις του Σαμαρά για καθαρά πολιτικούς λόγους δεν είναι να θέσει εκτός νόμου την Χ.Α..
********
Έλα όμως πού το «λουμπεναριό», δεν μπορεί να κάνει διαχωρισμό μεταξύ τού να τεθεί «εκτός νόμου» η Χ.Α., και της «άρσης ασυλίας» των Βουλευτών της για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και νομίζει ότι είναι το... ίδιο.;;;
********
Εκεί, λοιπόν --στήν άγνοια του λουμπεναριού --ποντάρουν οι «Σεχταριστές Συριζαίοι» να προκαλέσουν σύγχυση και την εύνοια της Χ.Α., και κυρίως να την χρησιμοποιήσουν ως ανάχωμα στην Ν.Δ. και «προβοκατόρικη τσόντα» τους, γιά να επιτύχουν τους σκοπούς τους...
********
Πόσο δίκαιο είχε αυτός που καθιέρωσε τη θεωρία των «δύο άκρων» και την αλληλοσυνδεσή της με τα «συγκοινωνούντα δοχεία»....
*********
Απλά, διαφέρουν στο μαύρο ή κόκκινο χρώμα...!!!
               --------------------------------------------

5 σχόλια:

  1. O $amarakos μεγάλος πολιτικός ανήρ, 1,93 ύψος, υπερμεγέθης για τα στενά ελληνικά δεδομένα. Να πολιτευτεί στην Νιγηρία που διαθέτει μεγάλη έκταση και 200 φυλές ανθρωποφάγων, τύπου Αντέντοκουμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν πρόλαβε γιατί η Κυβέρνηση της Νιγηρίας προτίμησε τον Μιχαλολιάκο με την Ουρανίτσα και την Κασιδιάρα τη ΝΑΖΙάρα, πού οι φάτσες τους είναι πανομοιότυπες με των Νιγηριανών.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τατση μητσι με την κουραδα τον διηνεκη του "εσχατη ανασχεση" και του "αγια ρωσια" εισαι μυλωνοπουλε,ε; α ρε κωλοπρακτοραντζες της ΠΟΥΤΣΑΣ,πως κανετε "μπαμ" και οι δυο χαφιεδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ.6/2014-24/02/2014-1501/18/02/2014/ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή