Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ» Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ «ΤΑ'ΠΑΙΡΝΕ» ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ...ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...!!!

ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ και ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ Ο «ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ» ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ… (EXTRA ή KONTRA ή Ε), ΣΑΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ…!!!

Για χρηματισμό κατηγορείται συνεργάτης του Πολιτικού Αρχηγού (Αντιμνημονιακός Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος) και Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται από την Αστυνομία, ο συλληφθείς εμφανιζόταν ως ανώτερος κρατικός υπάλληλος και εισέπρατε χρήματα από αλλοδαπούς προκειμένου, όπως ισχυριζόταν, να τους εξασφαλίσει… άδεια παραμονής στη Χώρα.
********
Πελάτες και θυματά του του ήσαν κατά κύριο λόγο αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές.!!!
********
Ο κατηγορούμενος , επιστημονικός συνεργάτης του «Αχηγού» Ν.Νικολόπουλου, (ό οποίος ομού και αδιαιρέτως μετα των λοιπών πολιτικών «Αρχηγών»  Πολύδωρα –Ζώη θα κατέλθουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για να διεκδικήσουν την Περιφέρεια Αττικής με τον  Π.Μαντούβαλο) θα οδηγηθεί το απόγευμα στον Εισαγγελέα.
********
Πρόκειται περί κακοήθους ενέργειας της «χούντας» Σαμαρά η οποία περίτρομος από την λαϊκή απήχηση  των τριών προαναφερομένων «αρχηγών» και την επερχόμενη νίκη Μαντούβαλου στην Περιφέρεια «στήνει» παιχνίδια για… σπιλώσει υπολήψεις…!!!
********
Εντός της ημέρας αναμένονται προτάσεις από τους τηλεοπτικούς σταθμούς … EXTRA ή KONTRA ή Ε, προκειμένου να ξαναπάρει εκπομπή.
********
Πιθανολογείται ότι και ο Χατζηνικολάου στον Real, ευχαρίστως θα του έδινε, αν γινόταν όμως να χωρέσουν δυο Νικολάκηδες (αντιμνημονιακοί ντέ ) στον ίδιο χώρο.
********
Εκεί θα διατρανώσουν την συνεπειά τους στην «λαϊκή δεξιά» πού υποτίθεται ότι ανήκουν αφού στη Βουλή και τις «τηλεοπτικές στρούγκες» πού εμφανίζονται θα μιλούν κτά της λαθρομετανάστευσης και στις «στρούγκες» της Ομόνοιας θα τα «παίρνουν» χοντρά από τους Μπαγκλασιανούς, γιά να τους Ελληνοποιήσουν, ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ και ΠΑΤΡΙΔΟΣ... βέβαια...!!!
*******
Κάτι «αγκάθια»  τρυπάνε βαθιά  όταν έχουν συγκεκριμένα...Τριαντάφυλλα...!!!
                ------------------------------------------

5 σχόλια:

  1. Να ρωτήσετε τον Νικολόπουλο να μας πει ,μάλλον να μας εξηγήσει,πως το εξοχικό του στην περιοχή ΡΑΚΙΤΑ της Πάτρας,κοντά στο Παναχαικό όρος,ένα χωριό ορεινό,εχει μπροστά του,το εξοχικό εννοώ,εναν δρόμο εθνικών προδιαγραφών περίπου 200 μέτρα μπροστά στο σπιτι του.Να απαντήσω εγώ.
    Οταν επι κυβέρνησης Καραμανλή,στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ήταν περιφερειάρχης δεξιός,δεν θυμάμαι το όνομα του,τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, πήγαιναν για να εξυπηρετηθούν μεταξύ τους,τα γαιδουρια οι πολιτικοί.μεταξύ αυτών και ο Νικολόπουλος.
    Προσεχτε, όχι ολο το χωριό αλλά μέρος του δρόμου 200 μέτρα περίπου με διαγραμμίσεις δεξιά αριστερά,κέντρο,φωτισμό ,πεζοδρόμια.
    Αυτό μου ειναι γνωστό απο φίλο μου που εχει και ο ίδιος εξοχικό στην ίδια περιοχή,και τον είχα επισκεφτει και βλεποντας αυτήν την διαφορά απο το υπολοιπο χωριό αναρωτήθηκα.
    Εκεί πήγαιναν τα λεφτά της βοήθειας των Ευρωπαίων.
    Τα τρώνε μεταξύ τοους αυτοί που έχουν το...μαχαίρι.
    Τέτοιο μουτρο είναι ο ΧΑΜΕΝΟΣ - ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ.
    Και είχε το θρασος στην βρωμοεκπομπή του να φωναζει φέρτε πισω τα κλεμμενα.
    Τώρα λέω και γω ,
    Βρε απατεώνα, ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτο λαμόγιο, μαζι πρέπει να κάνανε τη δουλειά με τον Τριαντάφυλλο, μαζί κυκλοφορούσαν πάνω στο μηχανάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαράκος νομιμοποιεί πιθακανθρώπους σαν τον Ακετοτουνκμπο. Οραματίζονται ψηφοφόρους από Μπαγκλαντές, πιθηκίνες από Φιλιππίνες, αράπηδες από την τέως ελληνική Αίγυπτο.
    Το καθεστώς της ξενοκρατίας και κλεπτοκρατίας θα καταλυθεί.
    Οι Έλληνες θα νικήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Έλληνες σίγουρα, με τον Σαμαρά θα νικήσουν, και οχι οι γενίτσαροι με την αλητεία του υποκόσμου της Χ.Α., που σαν υπανθρωπάκια αποτυχημένα περιμένουν να διορισθούν μόνιμάδες δεκανείς στα τάγματα εφόδου για να οικονομήσουν από το πλιάτσικο. Αυτοί σαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης στη φυλακή. Παριστάνουν τα χρυσαύγουλα τους Έλληνες ενώ μορφολογικά ανήκουν στους Μογγόλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. end ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή