Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο «ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΣ», ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ» ΤΟΥ, ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ...ΓΑΛΑ...!!!

ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΤΗΝ... 25η ΜΑΪΟΥ...!!!

Το έχουμε γράψει πολλές φορές, χαρακτηρίζοντας τον πρόερο Τσίπρα ως «πολιτικό βλαχάκι», πού δεν τραβάει πολιτικά  και όσο και αν γεμίζουν την «καρδάρα» του με γάλα όλα τα κρατικοδίαιτα λαμόγια του πρώην ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί ξεφύγει δημοσκοπικά...
 Ο ίδιος και το πολιτικό του «ασκέρι» αποτελούμενο απο (Παπαδημούλη--Βούτση--Στρατούλη--Μηλιό--Σκουρλετη) και όλο το κακό συναπάντημα  μιάς «αριστερής λετσαρίας», πού προκαλεί γέλια όταν λέει στον κόσμο ότι δεν θα πληρώσει τα δάνεια στούς δανειστές και με ένα νόμο θα καταργήσει το μνημόνιο και θα αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις.
*********
Αν στη θέση του Τσίπρα ήταν ένας «κανονικός» άθρωπος  με στοιχειώδη ικανότητα τότε --λαμβανομένων υπ' όψιν των σκληρών μέτρων πού έχει λάβει η Κυβέρνηση --θα έπρεπε ο Συριζα να ήταν αδιαμφισβήτητα τουλάχιστον 10 μονάδες μπροστά.
*********
Πέντε (5)φορές αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του 2012 είχε προβλέψει ότι η Κυβέρνηση θά πέσει και απέτυχε.
*********
Κάθε μέρα λέει ότι η Κυβέρνηση δεν πετυχαίνει τους στόχους του και τον διαψεύδουν καταιγιστικά, τα αποτελέσματα.
*********
Οσάκις κάλεσε τους οπαδούς του σε δημόσια εκδήλωση δεν «έκοψε» εισιτήρια και η παρουσία--εικόνα  τους ήταν απογοητευτικά θλιβερή.
*********
Τό «πολιτικό βλαχάκι» είναι ελλειμματικό, δεν εμπνέει, δεν πείθει,  και εκλιπαρεί τους Κυβερνητικούς Βουλευτές να ρίξουν την Κυβέρνηση γιά το...γάλα...!!!
*********
Αυτό και αν αποτελεί ανοησία και πολιτική κατάντια...
*********
Ήδη τα «συντρόφια» του τον περιμένουν --πως και πως--  στην γωνία στις 25 Μαϊου, να τον εξωπετάξουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού θα του καταλογίσουν, ότι μία φορά παρουσιάστηκε η ευκαιρία στην Αριστερά να γίνει Κυβέρνηση και αυτός την...κατέστρεψε...!!!
          ------------------------------------------------

3 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.ΤΗΝ 25 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ.ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΤΗΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδία ο τσίπρας τη σας φταίει πολύ μισός ασχοληθείτε με αυτούς που μας κυβερνάνε και έχουμε έρθει στην απόλυτη ξεφτιλα και αστέ το Τσίπρα αν κυβέρνηση τότε να ασχοληθείτε μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nάτα που η αλητεία της χρυσαυγίτικης λογικής αποκαλύφθηκε. Οι γενίτσαροι γίνανε υποστηριχτές του Τσίπρα. Τα αποβράσματα της κοινωνίας βρίσκουν συγγένεια με το αριστερό λετσαριό. Αυτή είναι η κατηγορία τους, έτσι ταιριάζουν, είναι η προβοκατόρικη "τσόντα" των τσιπροσυριζαίων.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή