Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ «ΑΦΗΝΕΙ» ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΝΑ...ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙ...!!!

«ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ...ΑΜΑΡΤΙΑ»…!!!

Συριζαία είναι, στο ίδιο κόμμα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου ανήκουν, γιατί να είναι παράξενο ότι έχουν την ίδια ακριβώς νοοτροπία τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες επιθυμίες, τους ίδιους πόθους και καημούς…
Η Ρένα με την ευκαιρία της «παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας» ανάρτησε στο Twitter  της, μία ανεπανάληπτη πολιτική δήλωση, πού προφανώς αποτελεί και μύχια επιθυμία της:
 «Στην Ελλάδα των Σαμαρα, Βενιζέλου & Άδωνι οι γυναίκες στερούνται του δικαιώματος τεκνοποίησης».
**********
Δεν το λέει όμως η ανακοίνωση του Συριζα, η… ίδια το λέει…!!!
**********
Η ανακοίνωση του Συριζα, αναφέρεται στην ισότητα των γυναικών, στα ίσα δικαιώματα στην εξάλειψη της βίας (αυτή τη «χαρά της απειλής» καμία Συριζαία δεν πρόκειται να νιώσει), στο δικαίωμα για δωρεάν αντισύλληψη, στην άμβλωση, ενάντια στο σεξισμό ( εδώ κάνει κοινούς αγώνες η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την Ραχήλ, των ΑΝΕΛ) και στις διακρίσεις με βάση το φύλο ή το σεξουαλικό προσανατολισμό,(ταύτιση με Βαλιανάτο)  ενάντια στις διακρίσεις κατά των μεταναστριών. (υπάρχει εκλεκτική συγγένεια)…
**********
Βέβαια στη Ρενα απάντησε με δική του ανάρτηση στο Twitter, ο Βουλευτής Ανδρέας Ψυχάρης, (πού την ρωτάει εύστοχα να υποδείξει τον...τρόπο) αλλά το «θέμα και ο καημός» είναι… άλλος…!!!
**********
Μη κοιτάτε πού μαζί με τον Σαμαρά πρόσθεσε Βενιζέλο-Άδωνι, για «ξεκάρφωμα»…
***********
Το θέμα είναι καθαρά ο… Σαμαράς…!!!
**********
Μήπως θα πρέπει να πάρει καμία πρωτοβουλία ο Αντώνης για να αποκατασταθεί η ηρεμία στους... «κόλπους» των ανησυχούντων γυναικών του Συριζα πού το επιθυμεί άλλωστε διακαώς και η Ρένα.;;;
           ----------------------------------------

5 σχόλια:

  1. Ο Στάλιν πεθαίνει… Και φυσικά πάει στην Κόλαση. Δεν παιρνάνε μερικές ημέρες και οι άγγελοι στον παράδεισο ξυπνάνε τρομαγμένοι από μια μεγάλη φασαρία και αναστάτωση που έρχεται από τις πύλες του Παραδείσου. Τρέχει ο Άγιος Πέτρος να ανοίξει την πύλη να δει τι συμβαίνει και τι να δει, ένα ολόκληρο πλήθος διαβόλων να ουρλιάζει τρομαγμένο και ταλαιπωρημένο.

    Άγιος Πέτρος: Τι κάνετε εσείς εδώ; Γιατί είστε έτσι; Τι γίνεται επιτέλους εκεί κάτω;

    Διάβολοι: Είμαστε το πρώτο καραβάνι μεταναστών από την Κόλαση! Ζητούμε πολιτικό άσυλο στον Παράδεισο! Από τότε που ήρθε ο Στάλιν κάτω η Κόλαση μας έγινε… πραγματική Κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σύριζας γεμάτος γκιόσες, ηΖωή, η Ρένα, η ξυρισμένη Γαϊτάνη, η μικροβιολόγος Γεροβασίλη.
    Η νΔούλα δεν πάει πίσω από γκιόσες η Έλενα Ράπτη, δεσποινίς ετών 39, η Όλγα Κεφαλογιάννη ετών 38, η γριά γκιόσα Φωτεινή Πιπιλή, η Βάσω Κόλια η φεμινίστρια.
    Από σΠασοκ η Καϊλή, η Αντωνίου και η Άλ Σάλεχ μου έρχονται στο νου.
    Από τους ψεκασμένους του καταΚαϋμένου η Τσαμπίκα Ιατρίδου. Το σούργελο Ραχήλ Μακρή έχει αποκτησει παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μόνη της προκοπής πού απόμεινε είναι η Ζαρούλια της Χ.Α. και ευτυχώς έχει γιά διάδοχο, -γιά να απομείνει και σε μας κάτι της προκοπής- την Ουρανίτσα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....Η ΤΣΑΜΠΙΕΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ...ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΛΟ ΞΕΜΑΛΙΑΣΜΕΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ.....ΑΜ ΤΗΣ ΝΑΝΣΥ?????ΤΗΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ ΑΒΥΣΟΣ Η Κ@Λ@ΤΡΥΠΙΔ@ ΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣΣΣΣΣΣ.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή