Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

O Π.ΜΕΛΑΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕ...ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ...!!!

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ-ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΗ και Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Ι.ΜΙΤΑΚΗΣ ΣΤΟ... ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ...!!!

Ο Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Π.Μελάς  ανακοίνωσε ότι όχι μόνον αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον Πειραιά, αλλά ούτε θέλει να... ακούει κάτι τέτοιο...!!!
Το αποκάλυψε στη Βουλή, όταν συναδελφός του, τον ρώτησε: 
«Θα παραιτηθείς από Βουλευτής;» και ο Μελάς απάντησε:
«Γιατί να παραιτηθώ, αφού δεν είμαι πλέον... υποψήφιος»...!!! 

Την είδηση μας την δίνει ο Βηματοδότης.
********
Αντίθετα ο Μιχαλιλιάκος φαίνεται ότι είναι ο αδιαφιλονίκητος Δήμαρχος  του Πειραιά, αφού και η γνωστή  τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη τηλεφώνησε στον Β. Μιχαλολιάκο και του ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη για τη... μάχη, για να είναι δηλαδή Υπ. Δημοτική Σύμβουλος και έχει ήδη ενημερώσει για την πρόθεσή της και το κανάλι της (που της έδωσε άδεια).
*********
 Ενα άλλο τηλεφώνημα πήρε ο Δήμαρχος και από την  Νόνη Δούνια (πρώην τοπ μόντελ και ηθοποιό), η οποία δήλωσε έτοιμη και αυτή για τη «μάχη του Πειραιά».
********
 Το τρίτο τηλεφώνημα ήρθε από τον Ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας  Ι. Μιτάκη. 
********
Ο Δήμαρχος, σύμφωνα με τον Βηματοδότη    τηλεφώνησε στον Υπουργό Εσωτερικών  Ι. Μιχελάκη και ζήτησε την άδεια να αυξήσει τον αριθμό των... υποψηφίων γιατί, όπως του είπε, «έχω πολλούς και δεν ξέρω τι να τους κάνω...».
         ------------------------------------------

5 σχόλια:

  1. Μελέτη, Δούνια καλό φαίνεται το μπουρδέλο, θα το επισκεφθώ για να το γααμ...συγγνώμην το ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη βιάζεσε να προλάβεις γιατί θα χάσεις την Ουρανίτσα και την Αλβανίδα την Νικολ Μπενεκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν ενταχθεί στην ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος , ανήκε στο ΚΙΝΗΜΑ το οποίο ήταν συνέχεια του κόμματος 4ης Αυγούστου του Κων.Πλεύρη. Τον έστειλαν με αποστολή στην ΟΝΝΕΔ αλλά διαβρώθηκε η εθνική του συνείδηση και παρέμεινε στο κόμμα της προδοσίας και της κλεπτοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι "διαβρώθηκε" και δεν πήγε στο κόμμα της αλητείας των κοινωνικών αποβλήτων και πολιτικών κοπράνων της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α., όπου όλα τα αγράμματα παράσιτα πού την στελεχώνουν φοράνε τη λεοντή του πατριωτισμού για να ξεπλένουν τα εγκληματά τους και τις δολοφονικές τους ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ; ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΗΣΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή