Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο «ΜΕΜΕΤ--ΓΙΟΥΣΟΥΦ» ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΕ και ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε...!!!

και ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ...ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ...!!!

Το καταγέλαστο «μεμέτι» και το «γιουσουφάκι» του Τούρκικου Προξενείου στη Θράκη ο πρόεδρος του Συριζα Αλέξης Τσίπρας, πού συμβαίνει να είναι και Υπ. Πρόεδρος της Ε.Ε., φοβήθηκε και δεν τόλμησε να εμφανισθεί  στη τηλεοπτική προεκλογική τηλεμαχία των Υποψηφίων για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που έλαβε χώρα στο Μάαστριχτ στης Ολλανδίας... 
Πού να τολμήσει το «πολιτικό βλαχάκι»,

να αντιπαρατεθεί με τον  Ζαν – Κλοντ Γιουνκέρ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον Μάρτιν Σουλτς των Σοσιαλιστών, τον Γκι Φέρχοφσταντ των Φιλελεύθερων και την Σκα Κέλλερ των Πρασίνων.
********
Τι να πεί σε ένα Ευρωπαϊκό ακροατήριο, όπου απουσιάζουν οι άπλυτοι οπαδοί του, σε ποιά γλώσσα να μιλήσει και τι να καταλάβει ο Ευρωπαίος πολίτης από τη κωμική παρουσία του και τις γελοιότητες πού εκστομίζει.;;;
********
Το κόμμα πού εκπροσωπεί  στην Ευρώπη, πού είναι ένα συνοθύλευμα περιθωριακών ομάδων και δεν εκπροσωπούν ούτε το 5% των Ευρωπαίων πολιτών θα καταποντισθεί στις εκλογές.
********
Μόνο εδώ στη Ψωροκώσταινα   πού ανθούν  κάθε καρυδιάς καρύδια και όλοι είναι οικονομολόγοι, νομικοί, κάνουν για Πρωθυπουργοί (και ας μην έχουν τη δυνατότητα να «τιθασεύσουν» τη γυναίκα τους και να «ηρεμήσουν» τα παιδιά τους), είναι σε θέση να..σώσουν την Ελλάδα...!!! 
********
Ε, αυτό το «Βλαχάκι» πού δεν τόλμησε να αντιπαρατεθεί με τους συνυποψηφίους του θα αντιπαρατεθεί με την Μέρκελ, θα αξιώσει και κυρίως θα επιτύχει τη μείωση του χρέους και με ένα νόμο θα καταργήσει το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση...
********
Μόνο για να κάνει τα θελήματα του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη, ως γνήσιο «γιουσουφάκι» είναι ικανός ο «Μεμέτ-Τσίπρας»
********
«Καί όσοι τον ψηφίσουνε θα ζήσουνε καλά καιεμείς...καλύτερα»...!!!
                ------------------------------

2 σχόλια:

  1. O Mεμετ Αλη Γιουσουφάκης μαζί με Ισαάκ Μπεν Αβραάμ Σαμαράκο, γνωστό θαμώνα συναγωγών, θα συνεργαστούν για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ ο Μεχμέτ Τσογλάν Χρυσαυγούλογλου, θα την σώσει μαζί με όλα μεμέτ-αποβράσματα της εγκληματικής συμμορίας, από το μπουντρουμ κορυδαλούμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή