Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

(ΑΝ, ΟΤΑΝ και ΕΦ' ΟΣΟΝ) ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ...ΣΑΜΑΡΑ...!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ «ΚΟΜΠΛΕΞ»  ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ...!!!

Ναί, οι μόνοι πού έβγαλαν φλύκταινες στη μούρη τους και έσκασαν από το κακό τους γιά την περιφανή νίκη της Εθνικής Ελλάδος και την προκρισή της στις 16 καλύτερες του κόσμου είναι οι...Τσιπροσυριζαίοι...!!!

Οι λόγοι είναι δύο:
Πρώτον, δεν θέλουν να ακούγεται τίποτα καλό  για την Πατρίδα μας, αφού  ποντάρουν στην καταστροφή της, εκ παραδόσεως και τώρα επιπροσθέτως γιά τις κομματικές τους σκοπιμότητες.
********
Δεύτερον, εκείνο πού τους πέθανε ήταν ότι τα γκολ της Εθνικής τα έβαλαν, οι Σάμαρης και Σαμαράς.
********
Βέβαια, ας μη γίνει αναφορά  σε μερικούς φρνοβλαβείς που κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και δεν έχουν βιαίως προσαχθεί γιά θεραπεία στο Δαφνί, οι οποίοι τόσο «έσκασαν» απο την νίκη της Εθνικής πού έβγαλαν το πέναλτι μαϊμού, όταν οι ίδιοι οι Ιβοριανοί το παραδέχθηκαν...αδιαμαρτύρητα...!!!
*********
Αυτός ο πολιτικός εσμός του απύθμενου κόμπλεξ και της μνησικακίας, από κοινωνικά και πνευματικά υποδεέστρα όντα, θέλει να κυβερνήσει και την Ελλάδα και να την κάνει...υπερήφανη...!!! 
              --------------------------

11 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/OJAYPAEIMUNDIAL?fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαχλαμάρες, και ο φιλελεύθερος Βασίλης Μπόνιος αυτά γράφει στο pornosite του ξεκούρδιστο πορτοκάλι. Πληροφορία:
    Στο επόμενο gayparade θα παρελάσουν μαζί Σαμαράκος με Ατέντοκουμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γύφτο, ξέχασες το Βουλευτή σου τον Λαγό, παρέα με τον Σακελλαρίδη με έμβλημα το "καρότο". Και μη ξεχνάμε τον Αρτέμη με την εκπρόσωπο της γυναικείας ομορφιάς την ασυναγώνιστη Ουρανίτσα. Άλλωστε δεν γίνεται gayparade χωρίς τις μπρατσωμένες αδερφάρες της Χρυσής Αυγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ .ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΗΓΙΖΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ?? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ.ΤΕΤΟΙΑ Μ@Λ@ΚΙ@ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ,ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΠΙΘΕΤΑ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕΧ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΤΟ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ.ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σοφέ, πού σε βρήκανε σένα με τις θεωρίες σου;
    Μπά το ίδιο είναι η φορολογία με το να βάζεις καρότο στο κ@λ@ σου;
    Τώρα πού βρήκες άλλοθι βάλτο το καρότο στο κ@λ@ σου και εσύ και πέστο...φορολογία. Βλέπω ότι οι Χρυσαυγίτες έχετε "αδελφοποιηθεί" κανονικά με τους Τσιπροσυριζαίους. Άντε και καλούς απογόνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλε οι λαγοι τρωνε τα καροτα οι λαγουδοκλεφτεs..........τα αρπαχτοκλεφτοπασοκια.......οι kαροτοζουμοποτεs.......οι ρημαδογλυφτεs.......οι κηφηνεs του περισου.....οι νουδουλεs τουμπουλογλου.....τα ανελια......κτλπ κτλπ κτλπ......ουστ βρωμοκοπριεssssss......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρουφα το "καρότο" σου ρε κόπρε, που θα σώσεις την Ελλάδα εσύ και η συμμορία της εγκληματικής οργάνωσης των κοινωνικών αποβρασμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παιδια ηρεμίστε........... στο δικό σας κ...λο μπηκε το καρότο.....και μηπως ειναι ηθικο να μας πηδαει ολοκληρη κυβερνηση............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πρεπει ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ...... ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ... ΛΗΣΤΕ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή