Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΤΟ «ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΛΙΑΚΟ και ΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ... «HOTEL» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

ΑΚΟΜΗ και Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... «ΜΟΥΣΙΤΣΑ»...!!!

Βυζαντινισμοί, πισώπλατα «μαχαιρώματα» και υπόγεια παιχνίδια εξουσίας φαίνεται να εξελίσσονται στο εσωτερικό Hotel της Χρυσής Αυγής, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των στελεχών της να εμφανιστούν... ενωμένοι...!!! 
Είναι ενδεικτικό ότι, όταν ο  Ηλίας Κασιδιάρης αντίκρισε τον Αρχηγό του, έσπευσε να τον αγκαλιάσει, αλλά ο δεύτερος, χωρίς διακριτικότητα, τραβήχτηκε... 

Με επιμονή όμως ο φερόμενος ως «υπαρχηγός» -γνωρίζοντας άλλωστε ότι παραμονεύει ο φωτογραφικός φακός- κατάφερε να τον ασπαστεί. 
********
Κίνηση που παρατηρητές χαρακτήρισαν ως... «φιλί του Ιούδα»...!!!
********
Πληροφορίες,  θέλουν τον  Κασιδιάρη να λέει πίσω από τις κλειστές πόρτες πως «εγώ είμαι το κόμμα», την ώρα που ο αρχηγός του βρίσκεται έγκλειστος στον Κορυδαλλό. 
********
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το ρήγμα μεταξύ Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη «βαθαίνει» συνεχώς, καθώς ο δεύτερος επιδιώκει την πλήρη αυτονόμησή του. 
********
Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως η κυρία Ουρανία Μιχαλολιάκου, περιμένοντας τον πατέρα της στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, ακούστηκε να λέει, «να και η μουσίτσα», όταν εμφανίστηκε ο  Κασιδιάρης. 
*******
Αξιοπρόσεκτη ήταν και η «υποτονική» παρουσία των Κασιδιάρη - Παναγιώταρου στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής. 
********
Αντί να πρωταγωνιστούν, ως συνήθως, στις χυδαίες επιθέσεις, άφησαν το οργανωτικό κομμάτι σε άλλους και οι ίδιοι περιορίστηκαν σε ρόλο παρατηρητή.
                   --------------------------------

18 σχόλια:

  1. http://www.protothema.gr/politics/article/385402/pisoplata-mahairomata-stin-auli-tis-hrusis-augis/

    Πες οτι το αντεγραψες, δεν ειναι κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ.....ΤΟ 9,4% ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  2. Oi αγράμματες "λεκανατζούδες" του χοτελ-μπουρδέλου της χρυσής αυγής, ζούν την ευτυχια τους πλένοντας τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά του new dream γιά να τα ξαναπουλάνε στους γυφτοαλβανούς πελάτες γιά τη δόξα της οικογένειας του αρχηγού. Όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας ενωθείτε και δωστε τα χαιρετίσματα στον Αρτέμη, Πλάκα έχει η αμάθεια και η βλακεία σας, σας απολαμβάνουνε σαν καλοκαιρινή επιθεώρηση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα''κοριτσια'' του αγραματου του χοτελ-μπουρδελου του Λ.Α.Ο.Σ.ζουν την ευτυχια τουs απολαμβανονταs τα κλεμενα χρηματα του ελληνικου λαου απο το''ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''για την λοξα τηs οικογενειαs του μπρωεδρου.ολα τα καθηκια τα αποβρασματα τηs κοινωνιαs τα λαμογια οι απατεωνεs οι κλεφτεs οι πλαστογραφοι οι μασωνοι και δωστε χαιρετισματα στον νομικο συμβουλο του απατεωνα κλεφτη κοσκωτα στην τραπεζα κρητηs...πλακα εχετε σιχαμερα σκουληκια κατακαθια ελεεινα συστατικα των υπονομων βοθρολυματα αποβρασματα προδοτεs θα σαs απολαμβανουμε που θα ειστε με τον ακη....ειs το πτηνον....τσιου τσιου τσιου το πουλακι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως έκλεισε ρε αγράμματε "λεκανατζή" της χρυσαυγούλας, το ΛΑΟΣ, έτσι θα κλείσετε και εσείς το χοτελ-μπουρδέλο σας. Λογοκλέφτης και λογολοπωδύτης ο Καρατζαφέρης όπως και εσείς αποβράσματα της κοινωνίας για αυτό θα έχετε την ίδια τύχη, είσαστε γιά γέλια και για καλοκαιρινή θεατρική επιθεώρηση κακομούτσουνες και γραφικές λεκανατζούδες της Ουρανίτσας. Χαιρετίσματα στον Αρτέμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O μεγάλος αρχηγός, Αντωνάκης με τόνομα., έδοσε όρκο να κάνει αλλαγή φύλου, αν το κλεπτοκρατικό μόρφωμα της Νδούλας πέσει κάτω από το 20% .
    Ίδωμεν αν θα τηρήσει την υπόσχεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκασμός, μπρατσωμένες αδελφές και κλασομπανιέρες του χοτελ-μπουρδέλου της χρυσής αυγούλας πού μόλις είδατε τον Πύρρο Δήμα αλλάξατε τις ροζ κυλοτίτσες σας. Ο Σαμαράς θα σας το κλείσει το χοτελ-μπουρδέλο σε μιά εβδομάδα όπως έκλεισε και τον Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανδρέας Ηλιοδρομίτης8 Ιουνίου 2014 στις 11:16 π.μ.

    Ανώνυμο γιουσουφάκι των εχθρών της Ελλάδας, άντε και μπουκώσου με τα χύσια των αφεντάδων σου...
    Και βάλε το καλά μέσα στο ανύπαρκτο μυαλό σου, όταν θα σε γαμάνε οι ανθέλληνες αφέντες σου, ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ θλιβερέ Χατζηαϊβάτη...!!!
    Υ.Γ. Γιατί γράφεις ανώνυμα ? Τι φοβάσαι ακριβώς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3213 ΠΡΟΛΕΠΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ { ΑΡΘΡΟ 4 } Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ { ΑΡΘΡΟ 5 }Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΣΤΑ''ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΦΕΛΗ''{ ΑΡΘΡΟ 6 }ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ''ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ''ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ''ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ''ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΜΟ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΦΕΛΩΝ''Η''ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ''{ ΑΡΘΡΟ 7 }ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ''OFSHORE''ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ-ΝΟΜΟΣ-3849/2010''ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ-3932/2011 ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ''ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε λεκανατζήδες του χοτελ-μπουρδέλου της χρυσαυγούλας, μάθετε γραφή και ανάγνωση και πέστε μας με ποιόν είσαστε, με την γριά τον Μιχαλαλιάκο ή με το κοριτσάκι χωρίς τσίνουρα πού κόβει τα μαλάκια του με το ψαλιδάκι ευθεία γραμμή μπροστα, τον "όνομα και πράμα" τον Κασιδιάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Η ΧΤΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ Ν Α ΣΩΘΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ..ΑΠΕΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο η ΧΑ εχει κότσια να μαε λυτρώσει. εξω οι ανθέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που τα βρήκατε τα "κότσια" ρε μπρατσωμένες αδερφάρες;
    Μιά φάπα από το Πύρρο είσαστε όλοι μαζί θρασύδειλα και ανέραστα υπανθρωπάκια της πλάκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι άρχοντας,άντε τώρα στον Μουρούτη για την αμοιβή σου

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την Τρίτη, μεθαύριο, στις 10/6/2014, εκδικάζεται στο ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) η υπόθεση κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Α. Γεωργίου, που υποβλήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ για την ακύρωση εγγράφου που με την πρόφαση του «στατιστικού Απορρήτου» η μονοπρόσωπη προεδΤην Τρίτη, μεθαύριο, στις 10/6/2014, εκδικάζεται στο ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) η υπόθεση κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Α. Γεωργίου, που υποβλήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ για την ακύρωση εγγράφου που με την πρόφαση του «στατιστικού Απορρήτου» η μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ προσπάθησε να φιμώσει τους ήδη υπάρχοντες και μελλοντικούς μάρτυρες κατηγορίας (υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ) για οιεσδήποτε στατιστικές αλχημείες και κυρίως για την ψευδή βεβαίωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009.

    Σημειώνεται ότι για τα ψευδή στοιχεία ο κ. Γεωργίου διώκεται από το Ιανουάριο 2013 για κακούργημα σε βαθμό εθνικής προδοσίας.
    ρική ΕΛΣΤΑΤ προσπάθησε να φιμώσει τους ήδη υπάρχοντες και μελλοντικούς μάρτυρες κατηγορίας (υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ) για οιεσδήποτε στατιστικές αλχημείες και κυρίως για την ψευδή βεβαίωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009.

    Σημειώνεται ότι για τα ψευδή στοιχεία ο κ. Γεωργίου διώκεται από το Ιανουάριο 2013 για κακούργημα σε βαθμό εθνικής προδοσίας.

    ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ''OFSHORE''ΣΔΟΕ ΣΔΟΕ ΣΔΟΕ ΣΔΟΕ....ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΩΜΗΝ????ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΝΤΡΩΣ?????ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΣΤΟ ΛΑ ΣΤΡΑΤΑ??????ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΑΤΑ.....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ?????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ Α.ΓΙΟΥΤΣΟΥ???????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΩΣΤΟΥ ΧΩΣΤΟ?????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ?????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΔΗ??????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ??????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΚΗ???????ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ??????ΜΗΠΩΣ Η ΒΕΛΓΙΚΗ''OFSHORE''ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟ''ANGOREA''???????MHΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ''BRUKSELES-AVENUE-CHAZAL 145-SHAERBEEK 1030???????KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE??????ΜΗΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 2005 7.516 τμ /5811/21/07/2005/απο μικροs δουλευε πουλουσε γαλα και σανο....μα να που ηρθε η ωρα να του κανουνε την κωλ...οτρυ...πιδα ωσαν ομελετα.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....καλε κυριε σανοπωλα??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΠΙΠΙΛΑΣΙΟΝ.......ΠΩΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΑΕΙ.....ΑΣΟΝ ΛΑΦΑ ΝΤΕ ΛΑ ΠΕΤΕ ...ΛΑ ΠΙΠΙΛΑΣΙΟΝ Η ΚΟΤΕΡΑΤΖΟΥ.....ΠΙΠΙΛΑΣΙΟΝ ΚΩΛ...ΟΞΕΣΚΙΣΙΟΝ....ΧΟΤΕΛ Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ...χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή