Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΤΗΣ...ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

ΟΛΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ και ΤΩΡΑ...ΕΔΩΛΙΟ...!!!

Τέρμα και στις ανησυχίες ανόητων δημοσιογράφων και «πολιτικών αναλυτών», που μπερδεύουν τις πολιτικές αναλύσεις με τις «αναλύσεις» των... ούρων τους, ότι θα παρέλθει το 18μηνο της προφυλάκισης και θα αφεθούν ελεύθεροι οι πρωταίτιοι για την «εγκληματική οργάνωση» της Χρυγής Αυγής...!!!
 Ήδη,  οι Εφέτες ειδικές Ανακρίτριες, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου ολοκλήρωσαν τη διερεύνηση της και το τέλος της ανακριτικής διαδικασίας για την παράνομη δράση της Χρυσής Αυγής, αποστέλλοντας το υλικό της υπόθεσης στον εποπτεύοντα την Ανάκριση, Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να διατυπώσει τη πρότασή του, προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, σχετικά με την παραπομπή ή μη σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων των συνολικά 78 κατηγορουμένων.
********
Αμέσως μετά θα προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει, λίγο  το τέλος του χρόνου, κοντα στα Χριστούγεννα.
        -----------------------------------------

2 σχόλια:

  1. ερχεται το κοκκινελι θανασακη.θα τρεχεις να μπεις σε καμια αλλη κωλοτρυπιδα μετα τις εκλογες!!!θα σε πεταξει ο αντωνακης οχι απλα σα στυμμενη λεμονοκουπα αλλα σαν ταβανόπροκα. ε ρε καρπαζά πο θα πεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε μωρη ντιγκινταγκα θανασακο;;;; τη χρυση αυγη κατηγορειτε οτι βγαζει εγκληματιες,ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ γονος νενοδημοκρατων της μεσσηνιας με ισχυρες διασυνδεσεις εντος του κομματος σας ο ενας εκ των δυο φονιαδων των αδικοχαμενων παλικαριων...τι εχεις να πεις μωρη κλανιαρα λουμπινα γαμω το αντιρατσιστικο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή