Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

«ΧΑΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ…ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ…!!!

ΝΑΥΤΙΚΟΣ (ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ) Ο ΕΥΤΥΧΗΣ και ΚΥΡΙΩΣ «ΤΥΧΕΡΟΣ»… ΣΥΖΥΓΟΣ…!!!

«Για όλους έχει» ο παντοδύναμος Θεός…
«Κεραυνός εν αιθρία», η είδηση ότι η Ζωή βρήκε άντρα για να παντρευτεί, θα ντυθεί νυφούλα και ευγνωμωνούσα τον Μεγαλοδύναμο για την μεγαθυμία του, θα τελέσει μάλιστα και Χριστιανικό γάμο, κόντρα στις Τσιπροσυριζαίϊκες πεποιθήσεις περί αθεϊας.

Ναυτικός, (έτσι αόριστα, προφανώς ούτε καπετάνιος ούτε μηχανικός) στο επάγγελμα ο ευτυχής άντρας, είχε και δεκαετή δεσμό μαζί της.
********
Τώρα επιβραβέβεται για την υπομονή του και επιτέλους παντρεύεται την αγαπημένη του Ζωή στις 27 του Σεπτέμβρη στην Αιδηψό από όπου κατάγεται ο Απόστολος (Τόλη, θα τον φωνάζουν τώρα), Μαντής.
********
Λέγεται ότι το καλύτερο δώρο στον ευτυχή σύζυγο θα στείλει ο Αντ/δρος της Βουλής Κ.Μαρκογιαννάκης, πού ελπίζει ότι  θα συμβάλει σημαντικά στο να «ηρεμήσει» η Ζωή και να βρεί κανονικούς ρυθμούς η ζωή της.
********
Πάντως, όπως θα έλεγε και ο πατέρας της Ζωής, Ν.Κωνσταντόπουλος θα επιτύχει ο γάμος αρκεί να λειτουργήσουν κανονικά οι… «προωθητικές συνθέσεις»…!!!
********
Ναι,  ο χαρακτηρισμός «προωθητικές συνθέσεις είναι δικός του και αποτελεί απάντηση σε δημοσιογράφο όταν (επι προεδρίας του στον Συν) τον ρώτησε  πως θα επιτύχει αυτός, εκείνο πού δεν μπορεί η Κυβέρνηση.
********
Ναι, πήρε την απάντηση με… «προωθητικές συνθέσεις»…!!!
********
Έ, άδικο έχουμε και εμείς να ευχηθούμε το ίδιο και για την ευτυχία του δικού του θηλυκού;;;
                       -----------------------------
ΥΓ
Ο σύζυγος είναι ο εκ δεξιών της Ζωής, ο άλλος ο ομορφούλης  γιά να δείξει ότι δεν έχει σχέση με την Ζωή έχει ήδη γείρει, από την άλλη πλευρά... 

3 σχόλια: