Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ «ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ» και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ...!!!

«ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ» και ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ «ΠΙΣΤΟΥΣ--ΚΟΡΟΪΔΑ» ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ... ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ...!!!

Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που... επαίρονται ότι πρεσβεύουν εφάρμοσαν η Ηγεσία και οι Βουλευτές του Νεοναζιστικού μορφώματος, οι οποίοι φρόντισαν να βολέψουν στη Βουλή και την Ευρωβουλή παιδιά, ανίψια και όσους λοιπούς συγγενείς μπορούσαν. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής», τον χορό των ρουσφετιών έσερναν ο Αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Υπαρχηγός Χρήστος Παππάς, με πέντε και τρεις διορισμούς «ημετέρων» αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι η οικογενειοκρατία που επικρατεί στη Χρυσή Αυγή δεν έχει προηγούμενο. 
********
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διορισμοί των συγγενικών προσώπων, οι οποίοι συνοδεύονταν από παχυλούς μισθούς έγιναν κρυφά από τους «πιστούς συναγωνιστές».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και τα άτομα που εργάζονται για τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή, δεν ξέρουν ποιοι άλλοι είναι διορισμένοι. 
********
Η οικογενειοκρατία που επικρατεί στη Χρυσή Αυγή δεν έχει προηγούμενο, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να έχει «τακτοποιήσει» τρία ανίψια του στη Βουλή και την Ευρωβουλή. 
Μάλιστα, έχει διορίσει ακόμα και την εξ απορρήτων γραμματέα και λογίστρια της οργάνωσης η οποία είναι σύζυγος του υπεύθυνου για τα διοικητικά της Χρυσής Αυγής. 
Το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια.
********
Αναλυτικά... 

Γ. Επιτήδειος (Ευρωβουλευτής)
--------------------
Την Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του Ιωάννη Μιχαλολιάκου, «επέλεξε» για επιστημονική συνεργάτιδά του ο απόστρατος αντιστράτηγος και Ευρωβουλευτής της ΧΑ. 
********
Είναι η ανιψιά του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου και γι’ αυτό έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με την κόρη του. Αν και άγνωστος στο ευρύ κοινό, ο αδερφός του αρχηγού της ΧΑ είναι επίσης απόστρατος στρατιωτικός. 
********
Παράλληλα, η κόρη του Γ. Επιτήδειου διορίστηκε στον συνάδελφό του Λάμπρο Φουντούλη και η κόρη του Συναδινού διορίστηκε στο γραφείο του Επιτήδειου. 
«Δεν συνιστά παρανομία, ούτε παραβιάζει κάποια τυπική διαδικασία», ισχυρίστηκε ο Ευρωβουλευτής για τους διορισμούς, ενώ για τις υψηλές αμοιβές δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή του παρακρατεί σεβαστό ποσό του μισθού του.
********
Ηλίας Κασιδιάρης (Βουλευτής)
---------------------------
Στο γραφείο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή εργαζόταν πριν από την «απόσπασή» της στην Ευρωβουλή η ανιψιά του Μιχαλολιάκου. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις καταστάσεις, την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε η μετακίνησή της. 
********
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αγνόησε επιδεικτικά την κοινωνική κατακραυγή που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για διορισμούς συγγενικών προσώπων των Ευρωβουλευτών και προχώρησε σε ακόμα έναν «μυστικό» διορισμό, αυτόν της ανιψιάς. 
********
Ομως, στο γραφείο του Κασιδιάρη στη Βουλή έχει παραμείνει ένας επιστημονικός συνεργάτης ο οποίος είναι επίσης ανιψιός του Μιχαλολιάκου. 
Είναι ο Νικόλας Μιχαλόλιας, γιος του γνωστού ποινικολόγου Παναγιώτη (Τάκη) Μιχαλόλια. 
********
Γιώργος Γερμενής (Βουλευτής)
-----------------------
Εξυπηρέτηση στον υπαρχηγό του φαίνεται πως έχει κάνει και ο Γιώργος Γερμενής γνωστός και ως «Καιάδας».
 Διόρισε επιστημονική συνεργάτιδά του στη Βουλή την Ελευθερία Σταύρου-Τσάγκα.
 Είναι η σύζυγος του δικηγόρου Χριστόφορου Τσάγκα, ο οποίος παρουσιάζει τις εκπομπές της ΧΑ στο διαδίκτυο. 
********
Ομως οι χρυσαυγίτες των Ιωαννίνων τον θυμούνται καλά από την περίοδο που η ΧΑ είχε μικρά ποσοστά και «περπατούσε στο απέναντι πεζοδρόμιο» να μην τον δουν με τους «συναγωνιστές» του.
********
Γιάννης Λαγός (Βουλευτής)
------------------------
Από την οικογενειοκρατία δεν ξεφεύγει ούτε η οικογένεια του βουλευτή Β’ Αθηνών Γιώργου Γερμενή, καθώς η γυναίκα του, Ευγενία Χρήστου, τακτοποιήθηκε και αυτή στη Βουλή.
 Είναι επιστημονική συνεργάτιδα στο γραφείο του Ιωάννη Λαγού, ενώ ήταν και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής. 
********
Η Ευγενία Χρήστου είναι και πολύ καλή φίλη της Αλβανίδας Νικόλ Μπενέκη, της συντρόφου του Ι. Λαγού, και μαζί ήταν και υπεύθυνες του Μετώπου Γυναικών της ΧΑ.
********
Νίκος Μίχος (Βουλευτής)
-----------------------
Το δεύτερο παιδί του Παναγιώτη Μιχαλόλια, ο Γιώργος, έχει διοριστεί στη Βουλή στο γραφείο του βουλευτή Νίκου Μίχου. Εχει υπογράψει σύμβαση αόριστου χρόνου ως επιστημονικός συνεργάτης και φέρεται να παρέχει νομικές συμβουλές. 
********
Ελένη Ζαρούλια (Βουλευτής)
-----------------
Τη γυναίκα του προφυλακισμένου βουλευτή και φερόμενου «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά έχει πάρει στο γραφείο της στη Βουλή η Ελένη Ζαρούλια. 
Η Γεωργία-Ειρήνη Δημόπουλου είναι επίσης αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Εμπρός», αλλά καταφέρνει να είναι και επιστημονική συνεργάτιδα της γυναίκας του Νίκου Μιχαλολιάκου. Επίσης, ήταν και υποψήφια Ευρωβουλευτής με την οργάνωση.
*********
Νίκος Μιχαλολιάκος (Επικεφαλής ΧΑ)
-----------------
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής επέλεξε να διορίσει στη Βουλή τη γραμματέα του, Αγγελική Γεννατά. Είναι η σύζυγος του Δημήτριου Βλαχόπουλου, υπεύθυνου της Κεντρικής Διοίκησης της ΧΑ, ενώ η ίδια εκτελεί χρέη λογίστριας της οργάνωσης. 
********
Είναι τα πλέον έμπιστα άτομα του Ν. Μιχαλολιάκου, αλλά κυρίως έχουν φιλικές, σχεδόν οικογενειακές σχέσεις μεταξύ τους. Πέρυσι το καλοκαίρι, ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει όλους μαζί να κάνουν τα μπάνια τους στη Μάνη...
            ----------------------------------------

51 σχόλια:

  1. O Εκπροσωποs των Εβραιων τηs ελλαδοs ΖΑΚ ΚΟΕΝ ειπε: Ναι μεν ο καρατζαφερηs εχει εκφρασει αντισημιτικεs θεσειs αλλα τωρα το ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!ΟΤΙ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ....χικ χικ χικ χικ χικ χικ χικ χικ ο κωλ...οs και η κυλοτα!!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΩΞΩ ΠΟΥ...ΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ 3:09;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΞΕ 3:09 ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ
    ΑΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟ...ΧΕΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30/07/2014/H TZABEΛΑ ειπε ενα συνεδριο δεν θα λυσει τα προβληματα στη ΝΔ μαλιστα υπαρχουν στελεχη που πιστευουν οτι ειναι περισσοτερο νεοδημοκρατεs απο αλλουs....και εγω και ο γκιωργκωσ καρατζαφαιρεισ και ο κ. πολυδωραs αλλα και πολλοι αλλοι ειμασται κωματια τησ νδ απλα καποιοι προβληματιστηκαν περισσοτερο απο καποιουs αλλουs ....o γκιωργκοσ καρατζ αφαιρει εχυ θαισυ στη νδ μαλιστα πωλη πρωσπαντουμαι να των πυσουμαι να αιποιστραιψυ γιατοι η ππαρανταξη των αιχοι ανανγκοι...τι χαριτωμενα πουστρα λεει... η συνεργαζομενηηηηηηη του κοκκαλη του σημιταρου ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΣΙΕΜΕΝΣ ΧΡΙΣΤ...ΟΦΟ...ΑΡΑΚΟΣ ΑΡΑΚΟΣ ΑΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΚΙΜΠΟΥΤΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΙΜΠΟΥΤΣΑΣ ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ ΝΑΜΠΟΥΤΣΑ ΝΑ38.000.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΤΣΑ ΚΙΜΠΟΥΤΣ ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΚΩΤΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑΑΑΑ Η ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Λ.Α.γ.Ο.Σ.ΝΑ ΝΑ Η ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ Η ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Kαρατζ...αφερι ειπε εμειs δεν εχουμε τετοια προβληματα ουτε εγω θα αμφισβητησω το ολοκαυτωμα πηγε ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!ΤΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Εκδηλωση στην Λαρισα αρχισε στο μνημειο του ολοκαυτωματοs στην πλατεια ΕΒΡΑΙΩΝ μαρτυρων με επιμνημοσυνη δεηση απο τον ΡΑΒΙΝΟ ΙΤΣΧΑΚ ΧΑΒΙ...Και ακολουθωs κατεθεσαν στεφανια ο εκπροσωποs τηs γγ αποκεντρωμενηs διοικησηs θεσσαλιαs στερεαs γενικοs διευθυντηs δασων κυριοs ΑΝΤ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!Η ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ Η ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Αρχισε στο μνημειο του ολοκαυτωματοs στην πλατεια ΕΒΡΑΙΩΝ μαρτυρων με επιμνημοσυνη δεηση απο τον ΡΑΒΙΝΟ ΙΤΣΧΑΚ ΧΑΒΙ...Και ακολουθωs κατεθεσαν στεφανια ο εκπροσωποs τηs γγ αποκεντρωμενηs διοικησηs θεσσαλιαs στερεαs γενικοs διευθυντηs δασων κυριοs ΑΝΤ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!!!!Η ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ Η ΚΙΜΠΟΥΤΣΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2010/σΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΣΟΔΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!!!!!!!Στα Γιανεννα στην κεντρικη πλατεια τηs ποληs στο ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝεγινε καταθεση στεφανων!!!!!!!!Η Ν.Ε Λ.Α.Ο.Σ. ΙΩΑΝΙΝΝΩΝ ειχε δηλωσει συμμετοχη....Ομωs στην αναγγελια τηs υπευθυνηs τελετουργικου του δημου γιαννιωτων για καταθεση του στεφανου απο τον εκπροσωπο του Λ.Α.Ο.Σ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΩΣ ΜΠΡΩΕΝΤΡΩΣ ΕΠΗΓΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΣΙΡΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΗ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.
    ΒΡΕΣΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΕΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Λ.Α.γ.Ο.Σ.ΟΙ ΨΩΛ...ΟΡΟΥΦΗΧ..ΤΡΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΛ.Α.γ.Ο.Σ.ΟΛΙΓΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ...ΠΙΔΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ...φωλα παπαδημητριου τζωρτζη αναγνωστοπουλου μπουτσικα λαθυρη βλασση τσωκου σκουρα ζαμπουρου χατζοπουλου παπαιωαννου λιαπη τογριδου παπαγεωργιου βαθη καλογερουδη διαμαντιδου ζαμπελη βεργινη πωποτα τοκα μαμαλη μπουγα χρονη τσαμπιερη κοκκινου γιουτσου κουτρα παπαλουκα τα τσιμπ...ουκια του ANGOREA ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΨΩΛ...ΟΧΥΜ..ΕΝΕΣ ΚΩΛ..ΟΤΡΥ..ΠΙΔΕΣ ΣΑΠΙΕΣ o vompiros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ το πηγε το πιστοποιητικο στο αττικο νοσοκομειο;;;;;;;;το πηγε το πιστοποιητικο στο υπουργειο αναπτυξηs;;;;;;;;;το πηγε το πιστοποιητικο στο υπουργειο παιδειαs;;;;;;;;;την τελειωσε την βιλλα που εχτιζε στα καμενα στον διονυσο χρυσανθεμων 27;;;;;;;;;την βιλλα που εχει στιs ΒRUKSELES σε ποιον διπλωματη την νοικιαζε;;;;;;;ποια ειναι η βελγικη OFSHORE που εχει το ΑNGOREA;;;;;;;;;BRUKSELES AVENUE CHAZAL 145 SCHAERBEEK 1030 KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE που τα βρηκε τα 19 ακινητα;;;;;;;;;Η Α. ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 19.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;;;;;;;;;;το λαμογιο ο απατεωναs ο κλεφτηs ο πλαστογραφοs o μασωνοs η κοντοχωντρη κουραδα ο τρομπαs με το πριονι την σανιδα την κοκκινη καρτα το μπαλταδακο και γυαλια ειχε του πασοκ τησ νδ .....στο αλφα ειπανε ηρθε ο κυριοs αιβαλιωτηs με την τσαντα και ολα τα αξεσουαρ......η βρωμοκουραδα το διαβασε το μνημονιο με την συγκολητικη ουσια αραγε;;;;;;;;τρυπιεs κυλοooooooτεs.....κλεφτεs του λαγοs φερτε πισω τα κλεμενα χρηματα του ελληνικου λαου απο το ινστιτουτο εθνικων κοινωνικων μελετων ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ.....ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!!!nizamis pasxos stathakis sideris pentakosarikossk@t@.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πού να καταλάβουν τα αγράμματα υπανθρωπάκια-ζωϋφια της Χρυσής Αυγής ότι ο Μιχαλολιάκος τούς έχει γιά "λατσοδουλειές", και τα έχει ξεπουλήσει;;;
    Μήπως ξέρουν να διαβάσουν τη συνέντευξη του αρχηγού τους στο "Παρον" γιά να καταλάβουν την ξεπούλα και την εκμετάλλευσή τους. Μιά ζωή θύματα της απύθμενης βλακείας τους, διακοσμημένη με αλητεία και χυδαιολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kala anarotieme apo pou ksebrastike ksafnika afto to kopadi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kala anarotiemai giati ta kovoyn ta sxolia ti skata ginetai den toys aresei fainetai !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ - ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΤΑΝ Η ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιγά μη δεν έπεφτε η αλητεία και αγραμματοσύνη της Χρυσής Αυγής στο φαγοπότι. Αλλά και η Ουρανίτσα με την "μαμά" Ζαρούλια και την Αλβανίδα Νικόλ Μπενέκη να έμεναν χωρίς φαγοπότι; Εδώ διορίσανε τον...Αρτέμη βουλευτή για χάρη της κούκλας της Ουρανίτσας. Κάτω η οικογενειοκρατία ζήτω τα χρυσαύγουλα της μάσας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σιγα μη δεν επεφτε η αλητεια και η αγαραματοσυνη τηs βρωμοκουραδαs του λα.γ.Ο.Σ.να αφησει το φαγοποτι και να προσλαβει ελληνεs πηρε τον αλβανο τον τζιμυ και την ουκρανεζα την οικιακη βοηθο την βαντα....Eδω διορισε στην βουλη τον παρασκακη τον κοκκαλη την φουντη την κορολη την κοκκινου.....Καψιωτηs τζιτζωκοs σκανδαλακηs κοκκωνηs δετσηs γαιτανηs τσιαπηs στεργιεληs μαριοληs μακρηs δηλαρηs μπεσηs φιλιπποπουλοs κασσιδηs καζακωνηs σταματαρηs χονδρονασιοs παπαδιγενοπουλοs πανουσακηs στρατουρηs μπιθαs θανασουλαs λαρδαs μητροσυληs λεβεντακηs ντοβολοs χατζακηs παλλαs αναγνωστου ακου ναουμα σμπονιαs την ξεκολιαρα την μπουλντοζα την γιουτσου του που...στη του χωντρου που λεγανε στον λα.γ.Ο.Σ.στην βουλη και στην ευρωβουλη η συνεργαζομενη το πειραματοζωο δεν εβαλε την κορη τηs στο γραφειο του σκαταβρακου;;;;;;ο στεριοs δεν επαιρνε τα λεφτα των υπαλληλων;;;;;;;το 1.000.000 εκ ευρω=340.000.000 εκ δραχμεs για το ταμειο φτωχειαs;;;;;;;;;;μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ 2.000.000 εκ ευρω=680.000.000εκ δραχμεs απο το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs κατοπιν Εισαγγελικηs παραγγελιαs διενεργει σχετικη ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη ειπε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ.Μαυραγανηs!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρυσαυγίτες και ΛΑΟΣ Χέρι--χέρι στη μάσα και τους οικογενειακούς διορισμούς. Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί γιά "Ίδρυμα Δραγούμη" πού έχει το ΛΑΟΣ γιά αρπαχτές, η Χ.Α., έχει το Ροζ Ξενοδοχείο της "μαμάς" Ζαρούλια, ("μαμάς" της Ουρανίτσας), το Dream Team, ευαγές Ίδρυμα, γιά περίθαλψη των απανταχού ανέραστων και ανοργασμικών Χρυσαυγιτών στη Λιοσίων, με Αλβανικής και Πακιστανικής προέλευσης κοκότες, ληγμένης χρήσεως. Το ένα κόμμα λειτουργεί καθ΄ εικόνα και ομοίωση του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O Eκπροσωποs του Λ.Α.Ο.Σ. κωσταs αιβαλιωτηs ειπε ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζ...αφερη θα ψηφισει τον αλιεξη τσιπρα για προεδρο τηs κομισιον γκιατι οιμασται αιλιναισ αιθνοικησταισ και μπακλατριοτεσ....ο εκπροσωπωσσσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο καρατζ....αφερι εδωσε γραμμη στο κωμα του να στηριχθει μονοκουκι η υποψηφια με το συριζα ρενα δουρου...Μαλιστα ο προεδρωσ του Λ.Α.Ο.Σ.γνωστοποιησε την αποφαση του αυτη στων αλιεξη τσιπρασ ωταν η δειω ανδραισ σειναντηθυκαν τοιχεα σε αεροπλανο προσ την θεσ/νικη με των πρωεδρο του συριζασ να απαντα με ενα χαμογελο χαχαχαχαχεχεχεχεχχοχοχοχο...τα αγαπημενα οι συνεργατεσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολυ που...τσα πεφτει διπλα....με τον που...στη ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΚΑΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ{Λ.Α.Ο.Σ.Κ.} ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα σκατά του ΛΑΟΣ τα τρώνε οι πρωταθλητές της αγραμματοσύνης και του κοινωνικού περιθωρείου τα ανυπόληπτα υπανθρωπάκια του μίσους και της κοινωνικής απαξίας οι Χρυσαυγίτες, αφού βγαίνουν από τον ίδιο πολιτικό πρωκτό.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O πολιτικοs πρωκτοs διορισε στην βουλη τον κοκκαλη τον παρασκακη τον καψιωτη την κοκκινου την κορολη την φουντη τον τζιτζωκο τον σκανδαλακη τον αναγνωστου η ξευτιλισμενη κυλοτα τηs προδοσιαs τηs αγραματοσυνηs Ο δουλοs τηs κορηs του δρακουμελ η τσατσα του μπουρ...δελου του λα.γ.Ο.Σ.O Aδωνιs Γεωργιαδηs ειπε η αλλαγη τηs θεσηs του Λ.Α.Ο.Σ. εγινε την περασμενη τριτη το βραδυ για πρωτη φορα μαs υπεννοηθη δεν μαs ειπε θα πουμε οχι....μαs υπεννοηθη ομωs αλλαξε η θεσιs η θεμελιωδηs του Λ.Α.Ο.Σ. την οποια υπηρετουσαμε...πρει να πω οτι η κυβερνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ συσταθηκε η συσταση τηs ο πυρηναs τηs ηταν για να ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ PSI και να υπογραφει αυτη η δανειακη συμβαση εγω διοριστικα απο τον γκιοργκω καρατζ αφερι σε μια κυβερνηση τηs οποιαs ο αποκλειστικοσ και κεντρικοs στοχοs ηταν αυτοs εργαζομουν 88 μερεs για αυτον τον στοχο....Και ξαφνικα μου ειπαν αλλαξαμε γνωμη θα ψηφισουμε οχι!!!!!!!!!!!!Οι πολιτικοι πρωκτοι τoυ περιστεροχεσμενου πολιτικου πρωκτου των ευραιωκουραδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Oi Χρυσαυγίτες τα έχουν τώρα με το ΛΑΟΣ. Φαίνεται ότι τον νιώθουν αντίπαλο και τρέμουν μη χάσουν δυνάμεις και μείνουν και αυτοί εκτος βουλής.. Άλλωστε από τον ίδιο βόθρο επιλέγουν εκλογική πελατεία. Μπράβο...συγγραφέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε, Χρυσαυγίτη κάνεις πού κάνεις αντιγραφή, δεν κατάφερες ούτε με αντιγραφή να τελειώσεις το Δημοτικό σχολείο.; Θα είχες φαίνεται το μυαλό σου στον Ι.Λαγό το βουλευτή σου ρε, ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Oι πολιτικοι του πρωκτου τωρα τρεμουν να μην πανε στον κορυδαλο φαινεται οτι νιωθουν οτι ερχεται μια που...τσα νααααααααα και τρεμουν μην πανε στο πουλι...αλλωστε η καταληξη τουs θα ειναι στη φυλακη ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ελλαδα μαs τα κλεφτολα.γΟ.Σ.τα λαμογια οι απατεωνεs οι κλεφτεs με τιs OFSHORE...ακηηηηηηηηηηη περασε καιροs μα να ερχεται και ο αγραμματοs χωντροs ο πολιτικοs πρωκτοs ο καθετηραs ο νεφριτηs ο παρ.ολιγον διγαμοs με τα 50 ακινητα και τιs κορφολιβανατεs βιλλεs με πισινα τιs αγοραζε η φαρδεια κυλοτα...διπλα στεκει του πρωκτου μια κοντωχοντρη αλοιθωρη κουραδα με τα 19 ακινητα και τιs βιλλεs στιs ΒRUKSELES ο που...στηs ο χωντροs που λεγανε οι κοπελεs του λα.γ.Ο.Σ.που βολεψε στην βουλη και στην ευρωβουλη την ψω....λου την που...στρα γιουτσου την μπουλντοζα που θα τηs κανει την κωλ...οτρυ..πιδα τηs η βικυ σαν αυγο δικροκο εχει και τα νευρακια τηs....ουστ που...στη...δεs λαμογια απατεωνεs κλεφτεs του λα.γ.Ο.Σ.ερχεται να μια που....τσααααααααααααααααααα θα σαs την κανει δωρο ο αραβαν....ειδικοs για βρωμικεs κωλ...οτρυ...πιδεs ερχεται μια που...τσαααααααααααααααα μα τι που....τσαααα νααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχχεχεχεχεχεχεχεχεχποχοχποχοχοχοχοχοχο τι θα του κανουνε την κωλ...οτρυ...πιδα αγραματου και του αλοιθωρου....χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε χαρα τα πακι κτλπ κτλπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τουs αρεσουν οι χωντρεs κωλ...οτρυ...πιδεs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατι ανεβληθη ο γαμοs ειs το LONDON με την απορον κορασιδαν ζωηρου;;;;;;ειχον τυπωθει και τα προσκλητηρια τηs σεμνηs τοιαυτηs τελετηs ητο ετοιμην η αποροs κορασιδα ινα ηκρεμαση και το σινδονιον τηs πρωτηs νυχταs του γαμου ειs το μπαλκονιον διατι δεν το ενυμφευθη το κορασιον;;;;;ο ελεεινοs ο εξευτελισμενοs ο παλιανθρωποs η βρωμοκουραδα η βρωμερα κωλεο....τρυ...πιs ο σιχαμεροs τοιουτοs ανηρ....εντροπην σου ελεεινον βοθρολυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αναβλήθηκε ο γάμος εις το LONDON με την απορον κορασιδαν ζωηρου, διότι εν τω μεταξύ υπέκυψε στην ομορφιά και ηράσθη παράφορα την Ουρανίτσα, τη κόρη της "μαμάς" Ζαρούλια, (ξέρεις εσύ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. O υποψηφιοs ευρωβουλευτηs τηs ΝΔ Γ.Κυρτσοs ειπε για την πολιτικη διασταση και τιs διεργασιεs στην λεγομενη δεξια πολυκατοικια οτι πολιτικα εχουμε μια προοπτικη ανασυνταξηs των κυβερνητικων δυναμεων....Βγαινουμε απο το''μνημονιο-αντιμνημονιο''σπανε οι ΑΝ ΕΛ.δεν τα καταφερε ο φιλοs μου ο καρατζαφερηs και τον περιμενουμε...με την καλη εννοια θα φροντισω εγω να λαβει προσκληση απο την ΝΔ....Γιατι εχεσε το περιστερακι και εκανε ενα κουραδακι και καταχεσε ενα ανθρωπακι τι ειναι;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οι διορισμενεs κυλοτεs οι ψωλ...ολογλυφτεs που....στηδεs του λα.γ.Ο.Σ Κοκκαληs.θ παρασκακηs.ι καψιωτηs.δ παναγιωτακοπουλοs.γ σκανδαλακηs.α κακουροs.κ τζιτζωκοs.ζ μακρηs.ι μαριοληs.π αναγνωστου.κ δετσηs.ι γαιτανηs.φ τσιαπηs.α χαραλαμπιδηs.μ μπεσηs.δ δηλαρηs.π στεργιεληs.γ φιλιπποπουλοs.σ κοκκωνηs.ν θανασουλαs.λ ζαφειροπουλοs.λ κασσιδηs.ι μπιθαs.ε παπανδριανοs.π δημητριαδηs.γ μητροσυληs.ν λεβεντακηs.γ λαρδαs.δ ντοβολοs.σ καλοδανηs.γ στρατουρηs.γ σμπονιαs.φ χατζακηs.ε χατζακηs.γ παλλαs.π καζακωνηs.α σταματαρηs.λ.χ. πανουσακηs.δ καρυδαs.α παπαδιγενοπουλοs.κ κασιμερηs.ι λεβεντηs.σ λαγουδακοs.ι χονδρονασιοs.γ oι βρωμοπ...ουστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οι διορισμενεs κωλ...οτρυ...πιδεs ψωλ...ογλυφτρεs του λα.γ.Ο.Σ.Κοκκινου.κ γιουτσου.α μπετζελου.μ καλογερουδη.ι διαμαντιδου.β κορολη.σ φουντη.ε φασιλη.μ ζαμπελη.α βεργινη.π πωποτα.β αλεβιζου.α τοκα.α χατζηγιαννη.μ μαμαλη.ι ιωαννου.φ μπουγα.χ γαζη.π.α χρονη.α στρουμπου.ι φωλα.δ λυρακη.ι πηρουνια.π παπαδημητριου.μ.ε.τζωρτζη.μ αποστολατου.μ αναγνωστοπουλου.α μπουτσικα.α καπρινιωτη.κ λαθυρη.π βλαση.γ μπουσιου.ν τσωκου.α μανωλη.σ σκουρα.ε χαραλαμπογιαννη.π ζαμπουρου.ε μπαλαματση.α χατζοπουλου.γ γαλενιανου.π παπαιωαννου.χ σπανουδακη.ε τσαλβιρα.κ μακρακη.κ.μ.κοκκινοπουλου.β λιαπη.δ τογριδου.ε πασσαλοπουλου.α βαθη.ι...Τα καλυτερα Tσιμπ...ουκια του ANGOREA STON ALIMO υπευθυνη κωλ...οτρυ...πιδοs τσατσα κ.βενυ & τσαμπιερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. θανασακη,ισχιαλγια βαριας μορφης ητανε,ε; επαθε κραμπα το κωλαντερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΙ ΕΙΣΑΙ ? ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΗΤΑ ? ΔΕ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο θανασακης τα αρπαζει χοντρα φιλε μου για να αγεται και να φερεται ακριβως ετσι.εχει σφουγγισει χεσμενους κ χεσμενους κωλους.ποσως τον ενδιαφερει ο πλησιον του. μονο ο σταφυλοχυμος και η μαρμιτα. τον εχεις δει κωλοφατσα που 'χει; αμεσως καταλαβαινεις το πανλαμογιοτατο ποιον του..

      Διαγραφή