Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

KEΡΑΥΝΟΙ ΤΗΣ «ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑΣ» ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΣΤΑ (40ΑΝΤΑ) ΤΟΥ...ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ...!!!

ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ και ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ  «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ», ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Μαλλιά-κουβάρια, συνιστώσες κατά συνιστωσών, Ρόζες καί μποστάνια πού παράγουν «καρότα» κοτσανάτα, πρός τέρψιν των πολιτικών «ανδρών» του Συριζα και σωτήρων της πατρίδος μας, συνθέτουν το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα και ας μη μπορούν να συνεννοηθούν ούτε... μεταξύ τους...!!! 

«Κεραυνούς»  κατά Τσίπρα -με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι τουστο Άγιον Όρος- εκτοξεύει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και  π. επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Ελένη Πορτάλιου, μέσα από άρθρο της υπό τον  τίτλο «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγιον Ορος».
********
Η κυρία Πορτάλιου στο άρθρο που δημοσιεύεται στο μπλογκ enosy.blogspot.gr αφού σημειώνει πως η ταύτιση των κοινοτήτων των μοναχών με τις Ζαπατίστικες κοινότητες είναι προσβολή, αναφέρεται και στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και αφήνοντας σαφείς αιχμές υπογραμμίζει: 
********
«Ολα για τους (φανταστικούς) ψήφους που η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα εισρεύσουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δια της θρησκευτικής οδού».
********
Σ' αυτό το πλαίσιο, συμπληρώνει πως «Τα θέματα στα οποία υποχρεούται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί είναι: ιδιοκτησία και φορολογία  της εκκλησιαστικής περιουσίας, εκκρεμή σκάνδαλα όπως αυτό του Βατοπεδίου,  έλεγχος των χρηματοδοτήσεων του Αγίου Όρους, χωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος».
********
Ολόκληρο το άρθρο της Ελένης Πορτάλιου έχει ως εξής:
--------------------------
«Δύο υπήρξαν στα προ μνημονίου χρόνια οι θρησκευτικοί προορισμοί του Δεκαπενταύγουστου : η Παναγία Σουμελά και η Μεγαλόχαρη της Τήνου. Καθώς εκεί συρρέει ένα λαϊκός κόσμος πιστών, άλλοι ελπίζοντας στην εξ ουρανού παραμυθία και άλλοι απολαμβάνοντας τη θεία λειτουργία ως μέρος των πανηγυριώτικων εορτών που εξανθρωπίζουν τους τιμώμενους τοπικούς αγίους, οι πολιτικοί δεν έχαναν την ευκαιρία επικοινωνίας με το δικό τους ποίμνιο - τους κατά κόσμον ψηφοφόρους τους - μακριά από τα βάσανα του καθημερινού βίου. Σκωπτικά σχόλια συνόδευαν την παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου στους δύο δημοφιλείς θρησκευτικούς προορισμούς και στο Άγιον Όρος, όπως και τα κομποσκοίνια και οι λαμπάδες της συζύγου του.
*********************
Τα τελευταία χρόνια η ανέχεια και η απελπισία μετρίασαν τις ελπίδες των πιστών για τη θεϊκή συνδρομή και οι θρησκευτικοί τόνοι, που είχαν κορυφωθεί με τον ιερό πόλεμο υπέρ της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, έπεσαν. Η Εκκλησία τηρεί αιδήμονα σιωπή για τα κατά κόσμον βάσανα του ποιμνίου της, αποφεύγει γενικά να κάνει αισθητή την παρουσία της, προσφέρει ψιχία φιλανθρωπίας σε σχέση με την τεράστια περιουσία της και την οικονομική στήριξη του κράτους, μέσω άμεσης χρηματοδότησης και φοροαπαλλαγών. Φυσικά υπήρξαν ιεράρχες που αντέκρουσαν ευθέως τη φίλα προσκείμενη στη Χρυσή Αυγή πτέρυγα της Εκκλησίας, αλλά αυτή η στάση δεν αναιρεί την ανταγωνιστική σχέση Αριστεράς και Εκκλησίας πάνω σε μείζονα ζητήματα, όπως ακριβώς η διαδικασία αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης από το επίσημο κράτος δεν αναιρεί την ανταγωνιστική σχέση ΣΥΡΙΖΑ - συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
********

Σ’ αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να επισκεφτεί μέρες Δεκαπενταύγουστου το Άγιον Όρος. Η Αυγή αντιμετώπισε το θέμα ειδησεογραφικά με σύντομες ενημερώσεις, από τις οποίες προκύπτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνοδοί του (Ν. Παππάς, Γ. Αμανατίδης, Μ. Λυκόπουλος) δεν συζήτησαν τίποτα ουσιώδες από τα επίδικα των σχέσεων κυβερνώσας Αριστεράς και Εκκλησίας.
********
Η Ελλάδα είναι ένα ανολοκλήρωτο κοσμικό κράτος - η Εκκλησία στηρίζεται από την πολιτική εξουσία, διαπλέκεται μαζί της ιστορικά και αιμοδοτείται οικονομικά με δημόσιο χρήμα. Πολύ απλά δεν ισχύει ο χωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η θέση αυτή δεν θίγει φυσικά ούτε τη χριστιανική εκκλησία των πιστών που έχουν κάθε δικαίωμα να θρησκεύονται, όπως, άλλωστε, και οι πιστοί όλων των άλλων δογμάτων, για τους οποίους υπάρχουν κατάφορες διακρίσεις και παραβιάσεις δικαιωμάτων στη χώρα μας - αναφέρομαι στις αποδιοπομπαίες θρησκείες , όπως το Ισλάμ, και στην πυρπόληση αυτοσχέδιων χώρων λατρείας των πιστών αυτής της θρησκείας. Ανεξιθρησκεία και ισότητα δικαιωμάτων θρησκευόμενων και άθεων δεν πρόκειται να υπάρξει όσο η Εκκλησία παραμένει μέρος της κρατικής δομής και οι πολιτικοί σταυροκοπιούνται όχι ως ιδιώτες αλλά ως εκπρόσωποι της κοσμικής εξουσίας.
********
Προς τι, λοιπόν, η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της συνοδείας του στο Άγιον Όρος; Σπεύδω να πω ότι ο διάλογος ΣΥΡΙΖΑ και μοναστηριακής διοίκησης του Αγίου Όρους δεν απαγορεύεται εξ ορισμού. Το ζήτημα είναι επί ποίων θεμάτων διαλέγονται. Πάλι από την ειδησεογραφία της Αυγής πληροφορούμαστε ότι αντάλλαξαν ανέξοδες (αμπελο)φιλοσοφικές απόψεις με «ειλικρίνεια» και «σεβασμό» περί της κοινής βάσης της «αλληλεγγύης» και της «ισότητας» που τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι μονές έχουν εγγεγραμμένες στις σημαίες τους. Οι αναφορές στο Νίτσε και τον Ηράκλειτο - μυστήριο τι είπαν επ’ αυτών οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ - καλύτερα να μείνουν ασχολίαστες. Αυτό, όμως, που αποτελεί προσβολή όχι μόνο για τους Ζαπατίστας αλλά και για τους απανταχού της γης υποστηρικτές τους είναι η ταύτιση των κοινοτήτων των μοναχών με τις Ζαπατίστικες κοινότητες. 
********
Το σύνθημα «Όλα για όλους τίποτε για μας» χρησιμοποίησε, όπως γράφει η Αυγή, ο Αλέξης Τσίπρας για να περιγράψει τον τρόπο ζωής των πατέρων του Άθω. Τα άγια τοις κυσί, λοιπόν. Όλα για τους (φανταστικούς) ψήφους που η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα εισρεύσουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δια της θρησκευτικής οδού. Ταυτόχρονα όμως - και κυρίως - διαβεβαίωση της θρησκευτικής εξουσίας του Αγίου Όρους ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συμμάχων. Δεν χρειάζεται να διαβάζουμε πίσω από τις γραμμές, οι γραμμές παρουσιάζονται με σαφήνεια σε όλα όσα αποσιωπήθηκαν.
********
Ένα άρθρο του Νίκου Καρανίκα με τον τίτλο «Η Αριστερά που θα κοινωνήσει, η κοινωνία που θα αυτοκυβερνηθεί» (Αυγή 12/8) εμβαθύνει στα επίδικα που δεν συζητήθηκαν ή συζητήθηκαν χωρίς να ανακοινωθούν. Μέσα από την παράθεση ασύνδετων μεταξύ τους αναφορών - από τους Ζαπατίστας μέχρι τον Μαρξ - το άρθρο αναφέρεται στο υλικό μέρος της ιστορίας : «Η διαχείριση αλλά και η φορολογία της εκκλησιαστικής περιουσίας είναι πολιτικές που θέλουν τον «κρίσιμο χρόνο» τους, τη συγκυρία, τη δυναμική της κατάστασης που θα δημιουργήσει συναίνεση και αποτέλεσμα χωρίς να προκαλέσει πόλεμο τριβής και διασπορά δυνάμεων». Και συνεχίζει με το αφορολόγητο της εκκλησίας, σε αντίθεση με το μεγάλο κεφάλαιο, ώστε να μη διασπαστεί η συμμαχία με τους πεινώντες και διψώντες δικαιοσύνη, λες και οι λαϊκές τάξεις θα σπεύσουν να υπερασπιστούν τον εκκλησιαστικό πλούτο και πλουτισμό.
*******
Οι καταστάσεις που ζούμε είναι δυστυχώς αμείλικτες και οι αποφάσεις δεν είναι της αρμοδιότητας των επικοινωνιολόγων της Νέας Ελλάδας αλλά των πολιτικών και έχουν σκληρά ταξικά χαρακτηριστικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πλην των δεκάδων άλλων τεράστιων θεμάτων τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει, έχει μπροστά του δύο μείζονα προαπαιτούμενα της πολιτικής που διατείνεται ότι θα ασκήσει: τη διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και τη φορολογία του πλούτου. Αλλιώς η χώρα θα συνεχίσει τον σημερινό δρόμο, με ή χωρίς ΣΥΡΙΖΑ. Κι εδώ οι σχέσεις κράτους- Εκκλησίας δεν αντιμετωπίζονται με την αγιαστούρα του πολιτικού. Τα θέματα στα οποία υποχρεούται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί είναι : ιδιοκτησία και φορολογία της εκκλησιαστικής περιουσίας, εκκρεμή σκάνδαλα όπως αυτό του Βατοπεδίου, έλεγχος των χρηματοδοτήσεων του Αγίου Όρους, χωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος, Στα βασικά αυτά πρέπει να γίνουν ρήξεις. Δεν θα ήθελα να θυμίσω τον Αντώνη Τρίτση που προχώρησε στην εθνικοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και αποπέμφθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Οι καιροί αλλάζουν προς το χειρότερο. Ακριβώς γι’ αυτό τα 3.795.000 πιστών ή άπιστων φτωχών δεν μπορεί πλέον να τρέφονται με τη θεία κοινωνία. Οι έχοντες και κατέχοντες πρέπει να πληρώσουν».
                     ------------------------

23 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ;ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΚΟΥΡΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτος λιστας η Ελληνες ροδακινοπαραγωγοι για τις αποζημιωσεις της Ευρωπαικης Ενωσης.Ειπατε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεχρι και τουρκαλα καθαριστρια ειχε το ΛΑ.Γ..ο.σ.αχαριστοι ουτε ενσημα....αμα τα ηξερε ο εκπροσωποs θα εβαζε την κοκκινου να του κανει τσιμπ...ουκια του ελεγκτη....τετοια κωλ...οπρεπεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ κουφαλα η κυρια γεωργια με την σφουγγαριστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα συγκυβερνησετε ρε μαλακα θανασακη..τό 'παμε. δεν τό 'παμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε βρωμιάρηδες, και "μπρατσωμένοι πισωγλέντηδες" της Χρυσής Αυγής, τι έχει έχει το κείμενο με τις 15 λέξεις πού αναμασάτε (κοπυραίτ) με χυδαιότητες στα σχόλια; Εκτός από την αγραμματοσύνη πού προδίδεται και τη δυστυχισμένη απελπισία σας; Ρε πηγαίνετε στο ροζ hotel dream team της φαμίλιας Μιχαλιλιάκου γιά θεραπεία από την "μαμά" Ζαρούλια της Ουρανίτσας μπάς και συνέλθετε! Ούτε εκεί δεν μπορείτε να τα καταφέρετε ανίκανα υπανθρωπάκια; Ή, η "μαμά" Ζαρούλια το έχει γιά χρήση για Αλβανούς και Πακιστανούς μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θανασακη, Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Α τον σταφυλοχυμο σου να ηρεμησεις. θα συγκυβερνησετε ρε ΜΑΛΑΚΑ!!! τό 'παμε. δεν τό 'παμε μωρη εβραιοσκυλο;

      Διαγραφή
  9. Ο Stratakis Mixalis ειπε::Διαβαζω τα περι επικειμενηs εισοδου του γιωργου καρατζαφερη στο μπουρδελο(δικοs του ο χαρακτηρισμοs) τηs ΝΔ και αφηνω το μυαλο μου να κοβει βολτεs και να κανει συνειρμουs πιτσιρικαs ημουν λατρηs των μπουρδελων και τακτικοs θαμωναs οσο τα χαρτζηλικια μου μου το επετρεπαν !!!!!!!!Μου αρεσε το περιθωριο μου αρεσαν οι γυναικεs που εκδιδονταν στα ισια και παλικαρισια μου αρεσε η μυρουδια τηs ξυλοσομπαs το χειμωνα και ο θορυβοs του ανεμιστηρα το καλοκαιρι ολα μου αρεσαν στο μπουρδελο το χορτασα!!!!!!!!Αλλοιμονο σε εκεινουs που δεν τολμησαν να περασουν το κατωφλι του οπωs ο γιωργοs καρατζαφερηs αρσενικο που δεν εχει μπει σε μπουρδελο αρσενικο δεν ειναι!!!!!!!!!Δεν μπηκε στα νιατα του μπαινει στα γηρατεια του αυτο μαγκια δεν ειναι ΞΕΥΤΙΛΑ ειναι!!!!!!!!!!Δεν μπαινει σαν πελατηs μπαινει σαν υποψηφιοs για τη θεση τηs ΤΣΑΤΣΑΣ αντε να μπαινει και σαν απλοs μπανιστηρτζηs!!!!!!!!!!!Tελικα ο καρατζαφερηs δεν ειναι απλοs κωλωτουμπαs κωλωγλυφτηs ειναι προσβολη για τουs κωλουs!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπως και σεις οι Χρυσαυγίτες την ίδια "τύχη" και κατάληξη (ήδη είσαστε στις φυλακές) με τον Καρατζαφέρη. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από αλήτες πού στο όνομα του πατριωτισμού έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια του Εθνικού χώρου -σαν κοινοί προβοκάτορες των ξένων- με τις απάτες και τούς εκβιασμούς που ανήκουν σε υποκείμενα του υποκόσμου.
    Υπόκοσμος και πατριωτισμός δεν πάνε "χερι-χέρι" όπως η Χρυσή Αυγή με τον Καρατζαφέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...αντιρατσιστικο ν/σ φερνεις θανασακη εμαθα,ε; γαμιολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο εκπροσωποs τι θα κανει αραγε θα παει ο παλιομ...πινεs;;;;;;;;;;;;να τον λενε κωλωγλυφτη κωλωτουμπα τσατσα μπανιστηρτζη ο βαμενοs κωλοs χερι χερι την ξευτιλα θα φερει ρε το κωλωσογο τοσοι που...στηδεs μαζεμενοι.....πολυ κουφαλα η κυρια γεωργια με την σφουγγαριστρα λερωμενεs απλυτεs κυλοτεs ελεεινων σκατοκουραδων(Λ.Α.Κ.Ε.Σ.) μονο για συνλειτουργια...καθωs περπατουσε του φωναζουν καλε σακη χωντρωσ μεγαλωσ και μακρησ τι ειναι σακη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα vompiris alithoros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΗ Η ΚΟΛΟΚΥΘΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΝΕΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ.ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΜΕΡΚΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 18/08/2014 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ''ΕΘΝΟΣ''ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!!!!!!!!!!!!Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!Γιατι τον λενε κωλωτουμπα κωλωγλυφτη;;;;;;;;;;;;;;;;χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε ακου κωλωγλυφτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs σε συνεντευξη του:O δημ.λεει στο παρελθον υπαρχουν βιντεο απο διαφορεs εκδηλωσειs σαs που ειχατε πολυ μενοs αs πουμε εναντιον των μεσων λεγατε χαρακτηριστηκα οτι οι πολιτικοι περνανε απο ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ!!!!!!!!!!!!Ο γιωργοs καρατζαφερηs''δεν εχω πει εγω ποτε αυτο''!!!!!!Ο δημ.λεει το εχετε πει υπαρχει σε βιντεο!!!!Ο καρατζαφερηs ποτε υπαρχει στην φαντασια σαs παρακαλω πολυ να το προβαλλετε αυριο!!!!!!!!!Ο δημ.λεει δηλαδη αυτη την εκφραση για τα ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ δεν την εχετε πει;;;;;;;;;;;;Ο καρατζαφερηs επαναλαμβανω επαναλαμβανω στην φαντασια σαs και την συζητηση την οδηγειτε σε κακιεs ατραπουs παρακαλω σοβαρευτητε!!!!!!!!!!!!Ο δημ.επειδη μου ειπατε ο κ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ λεγατε χαρακτηριστικα οτι οι πολιτικοι ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ!!!!!!!!!!Ο καρατζαφερηs ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!Ο Δημ. λεει το εχετε πει υπαρχει σε βιντεο!!!!!!!!!ο καρατζαφερηs υπαρχει στην φαντασια σαs ποτε υπαρχει στην φαντασια σαs παρακαλω πολυ να το προβαλλετε αυριο!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.18/05/2002/Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. Γιωργοs καρατζαφερηs ειπε:Ειναι αδιανοητο να προσκυνανε ολοι οι πολτικοι ταγοι ειναι αδιανοητο απο τον προεδρο τηs δημοκρατιαs τον πρωθυπουργο τον αρχηγο τηs αξιωματικηs αντιπολιτευσηs και ολουs αυτουs ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΥΝΑΙΔΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!Κυριεs και Κυριοι εμειs στην δικια μαs δημοκρατια θελουμε οι υπουργοι να βγαινουν απο τον λαο και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!Ερωτω υπαρχουν μασωνοι στην βουλη υπαρχουν μασωνοι στην βουλη;;;;;;;;;;Και ερωτω πρεπει η επομενη βουλη να εχει μασωνουs η ελληνεs μεσα;;;;;;;;Ψηφιστε εμαs για να ειναι ελληνικη η βουλη ψηφιστε μια βουλη χωριs μασωνουs χωριs ομοφυλοφιλουs xωριs εξαρτωμενα ατομα απο τον σιωνισμο τουs αμερικανουs ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!!!!!!!!!!!!!!Κωλωγλυφτηs κωλωτουμπαs ατιμο πτηνο τον καταχεσεs....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O εβραιοs ΖΑΝ ΚΟΕΝ ο εκπρoσωποs των εβραιων ειπε: Ναι μεν ο καρατζαφερηs εχει εκφρασει αντισημιτικεs θεσειs αλλα τωρα τα ξεχναμε αυτα για να σωσουμε την ελαντα!!!!!!!!!!!!!!για τον κωλωγλυφτη τον κωλωτουμπα τα ειπε;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O κ.Μιχελακηs ξεκαθαρισε οτι δεν ειναι συνομιλητηs τηs ΝΔ ο κ. καρατζαφερηs τo Λ.Α.Ο.Σ.ειναι ενα αλλο κομμα που εχει ταυτισει την πολιτικη του υπαρξη με την ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!Ο κ.Μαξιμοs Χαρακοπουλοs ειπε οτι το κομμα του κ.καρατζαφερη εγινε ο κρικοs τηs ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΥΣΟΔΕΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!Ο κ.Μαρκοπουλοs αφου αποκαλεσε μπροσταρη του παπανδρεου και του μνημονιου διερωτηθηκε γιατι αντιδρα ο κ. καρατζαφερηs στην προταση για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ολων οσων διατελεσαν Υπουργοι Υφυπουργοι η Αρχηγοι Κομματων απο το 1974 και μετα;;;;;;;;;;;Εμειs δεν φοβομαστε εμειs ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 40 ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!Εμειs δεν εχουμε καναλι παραπλανησηs στο κομμα μαs ουτε εχουμε κατι να φοβηθουμε!!!!!!!!!!Αμα ειναι δουλευταρηs o ανθρωποs ο τρομπαs απο τιs τρυπιεs καποτεs που μαζευε στον αλιμο εξω απο το ANGOREA βιλλεs στιs BRUKSELES εκανε...αλλα εγινε η κωλ...οτρυ...πιδα του ναααααααα απο το σκυψιμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 500 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O κ.Νοτηs Μηταρακηs ειπε Ακουσα απιστευτεs αντιφασειs απο τη μια μιλα ο καρατζαφερηs για την επικυριαρχια τηs Γερμανιαs και απο την αλλη να προτεινει το Γερμανικο Δικαιο!!!!!Να μιλα για νομο και ταξη και απο την αλλη να προτεινει ανυπακοη οπωs το ΚΚΕ για το χαρατσι!!!!!Να θεωρει εδω και καιρο οτι ειναι ο ΝΟΝΟΣ τηs κυβερνησηs Παπαδημου και την ωρα τηs κρισηs να φευγει!!!!!!!!Ο κ.καρατζαφερηs ψηφισε το πρωτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΦΕΣΙΑΚΟΤΑΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΠΙΟ ΥΦΕΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!!!O Bουλευτηs τηs ΝΔ κ.Μουσουρουληs ειπε Το Λ.Α.Ο.Σ.ειναι βασικοs μετοχοs τηs καταστασηs τηs χωραs ειστε το κομμα πουστηριξε το ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ μια πολιτικη επιλογη που κατεληξε λανθασμενη!!!!!!!!Αν ειπατε απεταξαμην ο λογοs ειναι εκλογικοs και οχι οικονομικοs o λαοs ξερει πωs δεν προκειται να ψηφισει φαντασματα και αυτο αποτυπωνεται στιs δημοσκοπησειs!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.ειπε για τον κ.Σαμαρα σε διαφορεs δηλωσειs του.31/03/2011/Ρ/Σ 9 Ο κ.Σαμαραs εχει το βιολι του ουτε ξερει που παταει ουτε που βρισκεται!!!!!Τρειs μηνεs αργοτερα στιs 19/06/2011 απο το βημα τηs βουληs κατα του τοτε αρχηγου τηs αξιωματικηs αντιπολιτετυσηs'μια φορα προδοτηs απαξ προδοτηs'ενω απαντησε στιs κατηγοριεs του κ.Σαμαρα οτι ειναι εξαπτερυγο τηs κυβερνησηs ειπε'Προτιμω να ειμαι εξαπτερυγο τηs κυβερνησηs 'παρα χερουβιμ τηs ανοησιαs!!!!!02/04/2012 Στην βουλη πριν απο τιs εκλογεs εκανε λογο για καπριτσιο και ματαιοδοξια του κ.Σαμαρα εξ αιτιαs των οποιων οι εκλογεs ερχονται σε μια περιοδο που δεν πρεπει!!!!!!!!30/04/2012 σε ομιλια του στην πατρα''Αποκλειω το ενδεχομενο διαλογου με τον προεδρο τηs ΝΔ διοτι με ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ δεν μπορω να μιλησω!!!!!!!!Στο ΒΗΜΑ FM Δεν εχει την πολιτικη ηθικη που επιβαλλεται σε αυτεs τιs περιπτωσειs ο κ.Σαμαραs ο ανθρωποs δεν ειναι τηs συνδεσηs ειναι τηs αφαιρεσηs!!!!!!!Στον Ρ/Σ 9.84 ειχε πει οτι ο κ.Σαμαραs αναφερεται στιs λιστεs τηs Siemens ειναι ξεκαθαρο το ελεγε και η γραμματεαs του ειχε επικοινωνια με τον κ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ!!!!!!!!!28/11/2013 ΤV Action 24 χαρακτηρισε τον Αντ.Σαμαρα ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ προσθετονταs οτι δεν του εχει καμμια εμπιστοσυνη!!!!!!!13/02/2013 ειπε τον Αντ.Σαμαρα ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΑΣΟΒΑΡΟΣ!!!!!!!!!10/03/2013 Στον Σκαι Απο νεαροs δεν πληρωσα ποτε για να παω με γυναικαΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!12/03/2013 Μιλωνταs στην Χαλκιδα ειπε Φιλιππινεζεs τηs τροικαs και των Αμερικανων ειναι ο κ.Σαμαραs και ο βενιζελοs τουs εχουμε ετοιμουs για το εδωλιο τηs συνειδησηs του ελληνικου λαου ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!Απερριψε το ενδεχομενο ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. επαναλαμβανονταs οτι δεν μπορει να συνυπαρξει με τον ευαγ βενιζελο και τον Αντ Σαμαρα!!!!!!!!!Πωs θα εβαζα την οικογενεια μου σε ενα αυτοκινητο οπου και οι δυο οδηγοι ειναι ΔΕΜΕΝΟΙ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ;;;;;;;;;;;;;Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!29/04/2014ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Ο Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!09/05/2014Στην καλαματα ο κ.Σαμαραs ειναι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ εχω μια σειρα πραξεων δεν μπορει να ειναι πρωθυπουργοs λογω τηs ΗΘΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!!!!!ΛΟΓΟΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ.....ΑΤΙΜΟ ΠΤΗΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΕΣΕΣ ΤΟΝ πππρρρρρρωεδρρροσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή