Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟ» ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,... Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ και Γ.ΠΑΝΟΥΣΗΣ...!!!

«ΚΟΤΕΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ...Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ...!!!

Ολοκληρώθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο,-- που διερευνά τις καταγγελίες περί απόπειρας εξαγοράς ψήφων Βουλευτών σε σχέση με την επικείμενη Προεδρική εκλογή--, των απίστευτα «μεγαλοπρεπών αρχιπαπάρων», Ν. Κωνσταντόπουλου (πατέρα της Ζωής) και του Πανούση (όχι του Τζίμη), αλλά του Γιάννη, Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, όπου αμφότεροι δεν ήξεραν να καταθέσουν...τίποτα...!!!
Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις τού Ν.Κωνσταντόπουλου, ο οποίος με το μεγαλύτερο δυνατό ύφος, πάντα εκστομίζει την μεγαλύτερη παπαριά με ακαταλαβίστικες και ακατανόητες έννοιες,  (ίδιον άλλωστε όλων των αριστερών),

ο οποίος έκανε δήλωση πού δεν έχει καμία, μα απολύτως καμία σχέση γιά τον λόγο πού πήγε στον Εισαγγελέα γιά τα περί κουμπαρά για χρηματισμό Βουλευτών. 
**********
Διαβάστε τι είπε ο μπαμπάς της Ζωής (Βέβαια γιά το επίδομα ανηλίκων κοριτσιών πού έπαιρνε η γυναίκα του, μέχρι χθές γιά την Ζωή και την αδελφή της δεν είπε κουβέντα) και μάλιστα από φωτοτυπία, πού «εξασφάλισε» πρώτος ο Χατζηνικολάκης στον ιστοτοπό του:  
***** 
Κουβέντα, ούτε όνομα γιά τις γελοιότητες του Ρομά εκπροσώπου του Συριζα Π.Σκουρλέτη, ούτε γιά τις αθλιότητες του πάσχοντος απο μετάσταση του καρκινώματος του ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ, νεόκοπου «Τσιπριστή» και διευθυντή της Kontra news του Κουρή πού επίσης δεν είπε όνομα, ούτε αποκάλυψε τις πηγές του στον Εισαγγελέα, επικαλούμενος το... δημοσιογραφικό απόρρητο...!!! (δηλ. ασύδοτο).
********
Δήλωση Σοφίας Βούλτεψη:
«Σήμερα, ο κ. Ν. Κωνσταντόπουλος ανέκρουσε πρύμναν. Και από τις δήθεν φοβερές και τρομερές καταγγελίες της 3ης Σεπτεμβρίου, σήμερα πέρασε στο «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».
*********
Άμ, ό άλλος ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ.Πανούσης είπε το εξής γραφικό ή άκρως γελοίο:
 *********
Οι αναφορές μου έγιαναν  υπό το... επιστημονικό πρίσμα, λόγω του διάχυτου κλίματος διαφθοράς που επικρατεί...!!! 
********
Νούμερα και θλιβερά υποκείμενα πού εκμεταλλεύονται την αμάθεια και τις αγωνίες ενός λαού πού υποφέρει από την κρίση και κινδυνεύει να την ξαναδοκιμάσει σε μεγαλύτερο βαθμό, αν αυτοπαγιδευτεί ξανά, στο «λεφτά υπάρχουν»
               -------------------------------

2 σχόλια:

 1. Dεν θα σχολιάσω το συγκεκριμμένο θεμα.
  Θέλω να σχολιάσω μια αναρτηση απο το ενικος gr.
  Αν θελετε το διημοσιευετε!!!

  Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτα που αναρτά ο Χατηνικολάου!!!
  Εχει μολις τωρα το διάβασα "Η Μενεγάκη έφυγε απο το πλατό "
  Δεν ντρεπετε και κάνει τον σπουδαιο , γενική παραπλάνηση?
  Είναι ο πιο καραγκιοζης με γραβατα.
  Και δεν ειναι μονο το σημερινο,όλο τέτοια βάζει.
  Ντροπή του.
  Εννοείται πως αν δεν θελω δεν τον διαβάζω.
  Αλλά θέλω να δειξω το ποιόν του.
  Οτι δηλώσεις είσαι!!!!!
  Και δεν στελνω σχόλιο σε αυτον,γιατι ζητάει απο στοιχεία το "γενεολογικό μου δένδρο"
  Οποιο blog δεν συμφωνεί με το σχόλιο κάποιου,να μην το αναρτά,και οχι να ζηταει τόσα στοιχεία.
  Εδω γραφουμε ελευθερα την γνώμη μας!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει ότι θα χρηματιστούν βουλευτές προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Μάρτιο , ο Παπανδρέου έδωσε στον Μπόμπολα τον Ελληνικό χρυσό για 11 εκ (και δώρο τα πρόστιμα).
  Ο Μπόμπολας τα 11 εκ. τα πούλησε για 700 εκ. στους ισλαμοφασίστες του Κατάρ, με συμφωνία που έγινε εντός του Μαξίμου και ντήλερ τον Παπανδρέου.Έβγαλαν το Καστελόριζο από το χάρτη; Διόρθωσαν ή παραποίησαν τα λόγια των συγγραφέων αλλά άφησαν εκ νέου το Καστελόριζο εκτός του χάρτη της Ελλάδας; στην ελλάδα όλα αγοράζονται και όλα πουλιόνται. .προπαντός η η.d.θέλετε να πείτε ότι στη n.d η βουλευτές δεν πωλούνται ψηφισαν για την καταστροφή τις ελλάδος ναι όλη, να τους γονατίσουμε οικονομικά,ναι όλη να υποστηρίξουμε τους πλουσιους ναι , να πουλήσουμε τις δημόσιες επιχείρησης ναι σε όλα. η καρεκλα που κάθονται είναι πολλά λεφτά ποιος από αυτούς θέλει να τα χάσει? ασφαλώς μαζί με το πασοκ. NAI ΣΕ ΟΛA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή