Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΣΠΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ «ΝΟΜΑΔΕΣ και ΦΥΛΕΣ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ... ΠΟΛΥΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ...!!!

ΑΡΕΣ-ΜΑΡΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ και «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ... ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...!!!

Στο Συριζα, το κόμμα των κατσαπλιάδων και της πολυμπουρδολογίας τα στρατόπεδα των Τσίπρα-Λαφαζάνη  σε θέση μάχης συγκρούονται... μεταξύ τους...!!!
Νά, λίγες ώρες μετά τις καθησυχαστικές δηλώσεις του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του  Τσίπρα  Νίκου Παππά ότι: 
«Δεν πρόκειται να λάβουμε μονομερείς αποφάσεις στην Ευρώπη», ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας  Π. Λαφαζάνης, δήλωσε: 
«Η θεωρία των μονομερών ενεργειών είναι απαράδεκτη, ότι δεν μπορεί να κάνει μια χώρα μονομερείς ενέργειες.
 Τι είναι αυτά τα πράγματα; Αυτό είναι ανακάλυψη των 2-3 τελευταίων χρόνων επί μνημονιακών καθεστώτων», υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο  Λαφαζάνης.
********
Αφιερωμένο στους νεόκοπους και επίδοξους νεοαριστεριστές-αριστερολάγνους της αρλούμπας, πού αρέσκονται και ελπίζουν, από το Τσίπρα, την γελοιογραφική απομίμηση του «λεφτά υπάρχουν» πού εκστόμισε και παρέσυρε το 44% των Ελλήνων (σοφών) ψηφοφόρων, το πλέον ηλίθιο και επικίνδυνο πολιτικό κατακάθι, το Γιωργάκι ή άλλως το... «παιντί»...!!!  
              ---------------

6 σχόλια:

  1. POLITIKO SAFARI, το τίτλο σου "ραντεβού στα γουναράδικα" επικαλέσθηκε ο πτέραρχος της πολεμικής αεροπορίας και ανεξάρτητος βουλευτής ο κ. Νταβρής σαν επιχείρημα, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί προεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα που γραφετε δεν ειναι πολιτικες αναλυσεις αλλα παιδαριωδη ανοητα,
    Ειδικα για τον κ. παπανρεου.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    καποιοι σαν και σας,μας εφεραν σε αυτη την κατασταση,με τις ψευτιες σας.
    Αναξιοι να τον πιανετε στο στομα σας βρωμεροι.
    Θα σας το βγαλει το ματι,να ειστε σιγουροι,οχι για ίδιον οφελος,αλλα για την χωρα.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.
    φασιστοειδη!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την έκανε σήμερα τη πατάτα του-πάλι, στη Κρήτη... Εκεί κατά το τέλος του λόγου του, θέλοντας να πεί κάτι για την πολιτική του σύριζα στον τουρισμό λέει... "η Κρήτη όπως και Ελλάδα... μπλα μπλα..." Ηθελε δεν ηθελε την έκανε πάλι τη γκάφα του, το σαρδάμ του, διαχώρισε τη Κρήτη με την Ελλάδα λες και η Κρήτη δεν είναι στην Ελλάδα αλλά στον... Καναδά!Με τον Σημίτη φέρνει ο Τσίπρας μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xavanagkila mpen xiram gefry mineiko tsaindermpaum toyrkogloy karazaferi koem kaler luerdi mariam ΩΞΩ ΠΟΥΣ....ΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ο τσίπρας και τσογλανοπαρέα του θα "βαράνε το βιολί τους" οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη.! Είναι μία πολύ σοβαρή δήλωση, για΄πολύ σοβαρούς ψηφοφόρους και γιά ένα σοβαρό "ραντεβού στα γουναράδικα".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακροδεξιε καριολη! Γαμω το μουνι της Μανας σου! Βλακα τι θες δλδ να φτασει το χρεος μας 1τρις! ΖΩΟ....Δουλε και ολοι οι δουλοι που σε διαβαζουν...γιατι ειστε βολεμενοι ΔΟΥΛΟΙ γαμω τον Χρηστο φασιστοπουστρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή