Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ «ΝΟΝΟΣ» ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ –ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ--ΑΠΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΣΕ…ΚΑΡΟΤΟ…!!!

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΤΟΣ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΣ και ΟΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΪΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ «ΛΕΚΑΝΑΤΖΟΥ» ΜΕ ΥΠΕΡΜΑΓΚΑΝΑΤ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ…ΠΛΥΣΗ…!!!   

Από το:
«Εμείς θα βαράμε τον ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν συρτάκι», σε μεγαλοπρεπή-κωλοτουμπιαστή βαρουφακιά, με κλάμα από τον Τσίπρα, ώστε ως κλαίουσα και απαρηγόρητη χήρα, να συγκινήσει τις πονεμένες ψυχές των «Ελλήνων-χαχόλων» και να δημιουργήσει άλλοθι γιά την...έντιμη κωλοτούμπα...!!!

Διαφορετικά θα βρεθούμε εκτός ευρώ, σε ασύνταχτη πτώχευση, χωρίς προσβαση στις αγορές για δανεικά και το χειρότερο, χωρίς συμμάχους στην διαρκή απειλή των συνοριακών μας γειτόνων, πού επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την Εθνική μας Κυριαρχία.
********
Ήδη ξέχασε ο δακρύβρεκτος Τσίπρας το κούρεμα του χρέους και το σκίσιμο του μνημονίου, και στη χθεσινή συνάντηση στο Eurogroup, με τον Βαρουφάκη ενώ συμφώνησε σε όλα και μάλιστα σε νέο μνημόνιο στο τέλος τα «χάλασαν» στη διατύπωση για τους εγχώριους «χαχόλους» και αυριανούς κοψοχέρηδες…!!!
 ********
Για τους Ευρωπαίους άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να διερευνηθούν οι δυνατότητες επέκτασης » του προγράμματος, δηλ. του μνημονίου και μάλιστα με την υπογραφή… Δραγασάκη,  ενώ στο τέλος και για δόξα των ντόπιων «χαχόλων» ο Βαρουφάκης ζήτησε η «επέκταση» του μνημονίου να αντικατασταθεί με την λέξη… «γέφυρα»…!!!
********
Έχουν συμφωνήσει στην ουσία και προσπαθούν την «έντιμη κωλοτούμπα» να την σερβίρουν ως…γέφυρα, προκειμένου να μην απογοητευτούν μέσα σε 15 ημέρες οι χαχόλοι πού τους ψήφισαν και γίνουν εν μια νυκτί κοψοχέρηδες με ότι πρόκειται να επακολουθήσει στην κοινωνία, γιατί τα ελικόπτερα πετάνε ήδη πάνω από το… Τσιπρομέγαρο…!!!
      ------------------------

5 σχόλια:

  1. Το υπερμαγκανατ που γράφεις το χρησιμοποιούσαν στα μπουρδέλα γιά να πλένονται μη κολήσουν βλενόρια ή σύφιλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο pipangorea ειχανε υπευθυνη λεκανοχυστρα k.zampoyroy nansy valari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ βρε Ζωή! Δείτε πως η Κωνσταντοπούλου έκανε ΞΕΦΤΙΛΑ τον Βενιζέλο στην Βουλή με μια κουβέντα!
    Posted on Φεβρουαρίου 12, 2015 by Μιλήσιος • Σχολιάστε

    «Λέτε πως θα σεβαστείτε το Σύνταγμα» κραύγαζε ο Βενιζέλος από το βήμα της βουλής… «Το Σύνταγμα όμως το έφτιαξα Εγώ!Εγώωωωω το 2001!» Αναφώνησε. Για να του απαντήσει η πρόεδρος της βουλής, όταν τελείωσε τον παραληρηματικό του λόγο: «Κύριε Βενιζέλε, το Σύνταγμα ψηφίστηκε το 1975. Εσείς και αρκετοί άλλοι απλώς το τροποποιήσατε»!! Σιωπή ο Βελλερεφόντης της … Συνέχεια ανάγνωσης →

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ βρε ανέραστη Ζωή! Μοιάζεις με τον Βενιζέλο στον όγκο και την ανθρώπινη ασχήμια. Μοιάζεις στο παραληρηματικό λόγο και στο Σύνταγμα.
    Μόνο πού εκείνος μιλάει για φιλελεύθερο και σύ γιά αριστεροσυμμορίτικο.και οι δύο σε εκλογικό σώμα ηλιθίων απευθυνόσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά το σημερινό ανοσιούργημα κατά των Ελλήνων, ο Σαμαράς θα συνεχίσει να ειναι προεδρος της ΝΔ;

    Σήμερα, ο Σαμαράς συνυπέγραψε ένα κείμενο που όχι μονον εξαπατά την Ευρώπη, αλλά προσβάλλει βάναυσα τον Ελληνικό λαό. Τα ελεεινά επιχειρήματα που περιλαμβάνει, ειναι φανερό οτι υπαγορευτηκαν από κάποιον νοσηρό εγκέφαλο του περιβάλλοντος του. Διαβεβαιώνει την Ευρώπη, οτι το μνημονιο πέτυχε, οτι η χωρα είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ότι μειώθηκε η ανεργία! Τα ψευδή αυτα στοιχεία αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή