Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΑΛΛΑΞΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ…!!!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΑ  ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ «ΥΠΟ ΟΜΗΡΕΙΑ» ΑΦΟΥ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ…ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!

Αυτό το όργιο προπαγάνδας πού είδαμε και ακούσαμε κατά τη προεκλογική περίοδο υπερ του Τσίπρα και συνεχίζεται και  σήμερα ασύστολα με όρους της κομμουνιστικής «Β.Κορέας», έχει την απόλυτη εξηγησή του…
Η μεγάλη στροφή υπερ Τσίπρα προέρχεται, από την εκπεφρασμένη λογική του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα Κρατικοποιήσει τις Τράπεζες και θα αλλάξει τις Διοικήσεις τους και θα ξαναμοιράσει τις τηλεοπτικές άδειες...!!!
 Ο κόσμος ο μιντιακός είναι πολύ ανήσυχος, γιατί η συντριπτική πλειονότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδες, κανάλια, ιστοσελίδες) είναι υπερδανεισμένη, οπότε η βιωσιμότητα πολλών ΜΜΕ εξαρτάται από τις Τράπεζες.
******** 
Γι’ αυτόν τον λόγο όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν πραγματοποιηθεί επαφές και συζητήσεις μεταξύ των πιστωτριών Τραπεζών και των εκδοτικών επιχειρήσεων, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία για αναδιάρθρωση του δανεισμού των εταιρειών, κάτι που θα τους επέτρεπε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους.
******** 
Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει τις Τράπεζες και προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στα πρόσωπα, οι όποιες συμφωνίες μεταξύ τραπεζών και εκδοτών ήταν ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους θα ακυρωθούν και θα πρέπει να ξεκινήσουν εκ νέου επαφές, που ουδείς γνωρίζει αν θα έχουν αίσια έκβαση. 
********
Αυτό που φοβούνται οι μιντιάρχες είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σε θέση να τους έχει σε ομηρεία, καθώςη ρευστότητά τους και επομένως η βιωσιμότητά τους θα εξαρτάται από την Κυβέρνηση. 
********
Άρα τα μίντια θα είναι υποχρεωμένα να συμβαδίζουν με την… Κυβερνητική γραμμή, αλλιώς θα κινδυνεύσουν να χάσουν τη χρηματοδότησή τους, και επομένως θα υπάρξει κίνδυνος για τη βιωσιμότητά τους. 
********
Επίσης μεγάλη είναι η αγωνία των καναλαρχών, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στο τοπίο των τηλεοπτικών αδειών.
********
Σύμφωνα με πληροφορίες, η kυβέρνηση θα φέρει σύντομα νόμο στη Βουλή, βάσει του οποίου θα υπάρξει ανακατανομή στον χώρο των καναλιών.
******** 
Η σχετική διάταξη θα προβλέπει κατάργηση όλων των προσωρινών αδειών, κάτι το οποίο σημαίνει πως ο καθένας θα μπορεί να πάρει άδεια για τηλεοπτικό κανάλι, υπό την προϋπόθεση βέβαια πως θα καταβάλει και το αντίστοιχο τίμημα.
********
Δηλ. ο Τσίπρας αν θέλει να επιβάλει (σιγά μη δε θέλει) καθεστώς Β.Κορέας --όπως ο Κιμ Γιονγκ Ιλ-- στην Ελλάδα όπου τα ΜΜΕ και οι μιντιάρχες της διαπλοκής θα λιβανίζουν από το πρωϊ έως το βράδυ το έργο του και θα κλαίνε μαζί του όταν κλαίει αυτός ή θα γελάνε όταν επίσης γελάει αυτός, παρέα με την Τσιπροαριστερή… «φατρία» του…!!!
        ------------------------------------
Είδηση από Axia plus

2 σχόλια:

  1. Μάλλον λίγα γράφεις έρχονται πολύ χειρότερα και όλος αυτός
    Ο συρφετός που μαζεύεται στης πλατείες κάποια στιγμή θα
    Στραφεί εναντίο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακου, πεινασμένοι, βρωμιάρηδες και ξεβράκωτοι χωρίς τα λεφτα των Ευρωπαίων θα χορτάσουν...αξιοπρέπεια.! καλη σας όρεξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή