Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

«ΣΗΣΑΧΘΕΙΑ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ «ΕΠΑΧΘΕΙΣ και ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΕΣ» ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ… ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ…!!!

ΣΟΪΜΠΛΕ: «ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, στους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ»…!!!.

Βοούν και καγχάζουν τα ξένα μέσα για την υποταγή «στα τέσσερα» του Τσίπρα στους Ευρωπαίους δανειστές, όπως και την πανηγυρική προπαγάνδα (τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν, στην Β.Κορέα) των ντόπιων Μ.Μ.Ε.,πού για το φόβο των αδειοδοτήσεων των τηλεοπτικών τους σταθμών και τον έλεγχο των δανείων πού πήραν και παίρνουν για τις εφημερίδες τους από τις Τράπεζες, και επιδίδονται σε ασίγαστη και πρωτόγνωρη Τσιπροπροπαγάνδα, «αποθεώνοντας» την υποταγή τού Τσίπρα «στα τέσσερα», στις απαιτήσεις… Σόϊμπλε…!!!

Μακάρι, ο Τσίπρας να τους «ξεκάνει» οριστικά, -αλλά πού -, στην ίδια και απαράμιλλη «συμφωνία» όπως με τον Σόϊμπλε, θα έρθει μαζί τους, αρκεί να τον… δοξάζουν…!!!
********
Ήδη τα κομπλεξικά και κοινωνικά ανυπόληπτα «βλαχάκια» οι Υπουργοί, βγήκαν για να γευθούν μεγαλείο στην Πλατεία Κολωνακίου, περνούν δύο και τρείς φορές το πεζοδρόμιο μπας και τους φωνάξει κανένας και πατήσουν πόδι σε κανένα μαγαζί και απολαύσουν κοινωνική αναγνώριση και ισοδυναμία, πίνοντας βέβαια τζάμπα το ποτό τους…
********
Ξανάρχονται στο νού οι αλήστου μνήμης ημέρες των Υπουργών του Ανδρέα, πού αμέσως μετά την ορκομωσία τους έσπευσαν για καφέ στο Κολωνάκι και το βράδυ στην «Αθηναία» του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, για να καταξιωθούν κοινωνικά.
********
«Μόλις γυαλίσει το μάτι της βλάχας από μεταξωτό βρακί, νομίζει ότι έγινε κυρία»…
********
Αλλά πού…
********
Μόλις πάρει ο Ψυχάρης ή ο Μπόμπολας, ακόμα και ο Χατζηνικολάκης τον Τσίπρα τηλέφωνο θα σηκωθεί όρθιος και σε στάση προσοχής, γιατί θα νομίζει, ότι τον…βλέπουν…!!!
********
Tώρα με τα δημοσιογραφικά τους εξαπτέρυγα, αυτά τα «ζουλάπια» πού ακούτε και βλέπετε γλείφουν από το πρωϊ έως το βράδυ τα σκατά τους για να τα σερβίρουν εν συνεχεία σαν ορεκτικό στον…αχόρταγο καμπινέ τους.
********
Μόνο ότι δεν έρριξε στο καναβάτσο ο Τσίπρας τον Σόϊμπλε δεν είπαν, όταν κωλοτούμπιασε "στα τέσσερα" μπροστά στη φοβέρα του Σόϊμπλε ότι: 
********
Tο Τραπεζικό σύστημά της Ελλάδος θα «παρέδιδε το πνεύμα» την ερχόμενη Τετάρτη» αν δεν συμμορφωνόταν, όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Μάικλ Νούναν.
 ********
Αλλά τι χρειάζονται άλλες μαρτυρίες αφού ο ίδιος ο Σόϊμπλε και μετά την συμφωνία για το 3ο μνημόνιο δήλωσε:
********
«Είχα προειδοποιήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, να αφήσει τα όνειρα και να δώσει ραντεβού με την πραγματικότητα».
«Τώρα είναι δύσκολο να εξηγήσει το πρόγραμμα που υπέγραψε στους ψηφοφόρους,  που τον… επέλεξαν»…!!! 
********
Άντε…γεια…!!!
       -----------------------

3 σχόλια:

  1. Θα πάρω ελικόπτερο,
    απόψε δρεπετεύω
    Θα ψάχνεις τώρα να με βρεις
    στην Κρήτη και στον Έβρο.
    Θα πάρω ελικόπτερο,
    απόψε να γλιτώσω
    Θα βρω Kυβέρνηση του Συριζα αληθινή
    και θα το προσγειώσω...
    Αλέξης Τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Τσίπρα θα τον πάρει μαζί του στο τάφο, ο Γλέζος. Από αλλού το φοβάται, από "δικό" του θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ:Μου προτεινουν να γινω προεδροs τηs ΝΔ!!!!Προτασειs για να θεσει υποψηφιοτητα για την προεδρεια τηs Νεαs Δημοκρατιαs ισχυριζεται πωs εχει δεχθει το Στελεχοs του ΛΑΟΣ Κωσταs Αιβαλιωτηs!!O idioσ εγραψε στον προσωπικο του λογαριασμο στο Twiter:Ευχαριστω τα στελεχη τηs ΝΔ που μου προτεινουν να ειμαι ''υποψηφιοs Προεδροs τηs ΝΔ αν και εφοσον ανοιξει η σχετικη διαδικασια Ομωs...ομωs νομιζω οτι πιο ευκολα θα δουμε αρειανουs στην Πλατεια Κλαυθμωνοs παρα τον κ.Σαμαρα να ανοιγει την διαδικασια εκλογηs νεου αρχηγου Ομωs 39 παλιοι συναγωνιστεs τηs ΝΔ προτεινουν να ειμαι υποψηφιοs Προεδροs τηs ΝΔ Ρωτησαν το Κολλεγιο Αθηνων τουs γονουs και τα τζακια;;;;;;;;;30/01/2015 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο γρηγορα το ασπρο κουστουμι....Οπωs λεει και το λαικον ασμα ''Δεν το παιζω τρελοs αλλα ειμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή