Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η «ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΑ…ΑΝΑΚΤΟΡΑ…!!!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ και ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ…ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ…!!!

Οί άνθρωποι έχουν τα γονίδια του κομμουνισμού, ενός κόκκινου φασιστικού ιδεολογήματος πού άδοξα κατέρρευσε σε ολόκληρο τον κόσμο.
Με αυτή την ιδεολογία «ανατράφηκαν» και «διαπαιδαγωγήθηκαν» πολιτικά, άλλο αν μετά την κατάρρευση του κομουνισμού –προκειμένου να αποενοχοποιηθού-, άλλαξαν ονομασία και κρύφτηκαν κάτω από τη γενική και αόριστη ταμπέλα της ευρύτερης…αριστεράς…!!!

Έχουν χαρακτήρα συμπλεγματικό, ήσαν ανέκαθεν κοινωνικά περιθώρια, μισούσαν την αστική τάξη, είχαν συγκρουσιακή αντιπαλότητα με ποταμούς αίματος μαζί της και εμείς σαν λαός τους «φωνάξαμε» με την πολιτική «σοφία» πού μας διακρίνει να μας οδηγήσουν σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς με Ευρωπαϊκές προοπτικές και μάλιστα συνταγές, τις οποίες μάλιστα θα επιβάλλουν και στους άλλους λαούς της Ευρώπης…
********
Είναι σαν να καλείς στα ανάκτορα σε δείπνο έναν άξεστο  γιδοβοσκό να του σερβίρεις φιλέτο και να έχεις την απαίτηση να το φάει με μαχαίρι και πηρούνι, χωρίς να του φύγει το φιλέτο από το πιάτο και να ξεραθούν οι ομοτράπεζοι στα… γέλια…!!!
********
Δεν ξέρουν από Ευρώπη οι άνθρωποι, δεν τους ταιριάζει, είναι ξένο σώμα, αυτοί τη μόνη συγγένεια πού έχουν και νιώθουν σαν «σπουδαίοι» είναι οι κάτοικοι στις πρώην κομμουνιστικές Χώρες.
********
Το προδίδει άλλωστε η…«αισθητική» τους…!!!
********
Από ποιόν να αρχίσεις και σε ποιόν να τελειώσεις…
********
Φλαμπουράρης-Βούτσης-Βαρουφάκης-Στρατούλης-Σκουρλέτης και κάτι άλλοι «καροτάκηδες», δεν συνιστούν θέαμα πολιτικών ανδρών…
********
Είναι τραγικός περίγελος…!!!
********
Ο καθηγητής Χρ. Γιανναράς γράφει:
********
 Aμέσως μετά την πολυαίμακτη κομμουνιστική ανταρσία, οι πρώτοι «τουρίστες» που έφτασαν μαζικά στη συφοριασμένη Ελλάδα ήταν Ελληνοαμερικανοί.
********
Ειρωνεύτηκαν και σατίρισαν οι Ελλαδίτες την «αισθητική» των Ελληνοαμερικανών και τη γλωσσική τους υποβάθμιση.
********
Καταστραμμένοι, ρημαγμένοι, ζώντας με μεγάλες στερήσεις, επέμεναν να αξιολογούν τους ανθρώπους από την αμφίεση.
********  
Αξίζει να μελετήσει κανείς, το πώς προσέλαβαν το δυτικό ένδυμα οι Έλληνες στο Ελλαδικό κράτος και πώς οι Έλληνες οι εκτός Ελλαδικού κράτους..
********
Με αυτή τη βιωματική σιγουριά είχαν την αυτονόητη άνεση να προσλαμβάνουν οτιδήποτε καινούργιο που το εύρισκαν ταιριαχτό με τα γούστα τους, να το αφομοιώνουν στον «αέρα» της ευγενικής τους καταγωγής.
*********
Και συνεχίζει για τους προδρόμους της Τσιπροσυριζαίϊκης επέλασης
********* 
Τι σύμπτωση, που ο εκπασοκισμός της ελλαδικής κοινωνίας, κατάστρεψε, σε βαθμό αναπηρίας, τη νεοελληνική γλώσσα και έκφραση.
******** 
Προπαγάνδισε την «ανεμελιά» στην αμφίεση βυθίζοντας μεγάλες πληθυσμικές ομάδες σε ενδυματολογική ακαλαισθησία, την πιο επιδεικτική που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.
********
Και συμπεραίνει:
********
Αν υπάρξει ποτέ πολιτική αναγέννηση θα το αντιληφθούμε από εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων πού θα απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της…μάνας…!!!
********
Εμείς αυτούς τους κλόουν, κωμικούς και αξιοπερίεργους πού άλλοτε, όταν τους συναντούσαμε χλευάζαμε μαζί τους και μας διασκέδαζαν, τώρα με την ψήφο μας τους αναγορεύσαμε «σωτήρες» μας στον 21ο αιώνα με εξουσιοδότηση να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση.
********
Οί άνθρωποι του Συριζα δεν φταίνε σε τίποτα, το δείχνουνε, φαίνεται για γυμνού οφθαλμού τι μέρος του λόγου είναι.
********
Εμείς τους κοιτάζαμε αλλά δεν το…βλέπαμε…!!!
                --------------------------

13 σχόλια:

  1. τραβα γαμησου με ενα παλουκι να ξελαμπικαρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν-τελιωνουν-τα-ψεμετακαι-οταν-τελειωνουν-ταεπιχειρηματα-ΑΡΧΙΖΟΥΝ'-οι-υβρεις-οι-αποιλες-τα-λαικα-δικαστηρια-οι-εκτελεσεις-φοβασαι2_45-μην-σαςκλεψουν-το-καροτο-φαινεται-σου-αρεση-πολυ-μια-προβλεψη-βαρκιζα-δευτερη-δεν-θα-υπαρξη-για-οσους-καταλαβαν-ΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ-ΣΤΗ-ΝΔ-ΕΚΑΤΟ-ΜΕΡΕΣ-ΚΥΒΕΡΝΑ-ΟΣΥΡΙΖΑ-ΤΑ-ΛΑΘΗ-ΣΑΣ-ΣΑΣ-ΕΦΕΡΑΝ-ΔΕΥΤΑΙΡΟΥΣ-Η-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΚΡΙΝΗ-τεμπελιδες-ΝΔτες-μονο-ηπρωσοπικη-σας-εξελιξη-σας-ενδιαφερη-και-οι-φιλοι-σας-ειναι-στα-ΑΛΛΑ-κομματα-κυριες-η-ευγενια-δεν-ειναι-ΑΡΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Tσίπρας και οι "τσόντες" του θα φύγουν με ελικόπτερο.
    Το ξέρουν και οι ίδιοι γιά αυτό ετοιμάζουν άλλοθι και δήθεν ηρωϊκή έξοδο. Συμμορίες αλητών, λεχριτών και αποτυχημένων δεν μπορεί να λυμαίνονται το τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για τους σαμαροβενιζέλους τα ίδια λέγατε.
      Μήπως φύγουν τα καθάρματα, οι αιμότες με το ίδιο ελικοπτἐρο;

      Διαγραφή
  4. Σαμαροβενιζέλοι και τσιπροκαμένοι οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος.
    Το προδοτικό αστικοδημοκρατικό καθεστώς μόνον τέτοια μπουμπούκια έχει να μας προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΩΝΗ-ΚΑΝΕΝΑΣ-ΑΡΧΗΓΟΣ-ΝΔΤΗΣ-ΔΕΝ-ΘΑ-ΕΛΕΓΕ-ΟΤΙ-ΜΕ-ΤΗΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΔΗΓΟΥΝ-ΤΟΛΑΟ-ΣΤΗ-ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ--ΑΝΤΩΝΗ-ΘΑΣΕ-ΡΩΤΩ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΕΝΤΕΚΑ-ΧΡΟΝΙΑ-ΕΙΠΕΣ-ΣΕ-ΖΟΥΣΕ-Η-ΓΙΩΡΓΙΑ-ΑΝΤΩΝΗ-ΕΙΠΕΣ-ΣΤΟ-ΜΕΓΑ-ΤΑ-ΛΑΘΗ-ΠΟΥ-ΕΚΑΝΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ-ΕΙΝΑΙ-ΑΡΓΑ-ΘΥΜΑΣΑΙ-ΤΙ-ΕΙΠΕΣ-ΣΤΟ-ΑΓΡΙΝΙΟ-ΘΑ-ΔΩΣΗΣ-ΣΤΗΝ-ΠΟΛΙΤΕΧΝΗ-ΜΑΝΑ-ΞΕΡΗΣ-ΤΙΛΕΝΕ-ΣΤΗΝ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ-Η-ΦΟΡΑΔΑ-ΣΤ-ΑΛΩΝΙ-ΤΟΝ-ΚΡΑΤΑΣ-ΑΚΟΜΑ-ΤΟΝΚΩΣΤΑΠΟΛΥ-ΜΥΑΛΟ-ΚΑΠΟΙΟΣ-ΠΡΕΠΕΙ-ΝΑ-ΣΟΥ-ΠΕΙ-ΟΣΟ-ΜΕΝΗΣ-ΠΡΟΣΦΑΙΡΗΣ-ΜΕΓΑΛΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΣΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΡΕ-ΤΗΝ-ΠΟΛΑΝ-ΚΑΙΑΣΕ-ΕΜΑΣ-ΤΟΥΣΝΔΤΕΣ-ΘΑΒΡΟΥΜΕ-ΤΟΝ-ΔΡΟΜΟ-Σ-ΕΥΧΡΙΣΤΟΥΜΕ-ΜΟΝΟ-ΕΣΥ-ΕΦΕΡΕΣ-ΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΠΟΝΟΣ-ΕΙΝΑΙ-ΨΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΟΙΟΣ-ΣΕ-ΠΙΣΤΕΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυο γαιδαροι μαλώνανε σε ξενο αχυρωνα. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε πως ταιριάζουν και συμφωνούν οι "ελλατωματικοί" και οι "καθυστερημένοι" των δύο άκρων και ας υποτίθεται ότι ανήκουν σε διαφορετικά στρατόπεδα. Εχθρός τους ο Σαμαράς, λογικό να τον μισούν και να τον ζηλεύουν. Τούς ενώνει η πνευματική και σωματική τους αναπηρία και ανικανότητα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου άρρωστε! Ηλίθιο πρόβατο του νεοδημοκρατικού ποιμνιοστασίου.
      Το τέλος σας εγγύς...
      Προδότες, πουλημένα τομάρια.

      Διαγραφή
    2. αρρραρααραρααταττατατααααρρρρρρρρττρττρτρτττρτρ ζαρταρρρρρρρρ τααααρρρτταταταταραραρ

      ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ μμππρρρρρτττττττττρτρτρτρτρτρττρτρτρ

      Διαγραφή
  8. Κερματιστηs''ελατωματικοs''λακεs ατοφιοs ραδιο-τηλεπορδοs σκουπιδο μανεκενηs ερωτυλοs πολιτικη νεροκοτα βαψωμαλιαs ο ''νονοs''Fat Cat''τουs ενωνει η απατη η αρπαχτη η λαμογια η μιζα η κλεψια καλουδηs η μεταχειρισμενη φαλακρη καποτα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσαχρονια-καινα-περασουν-οταν-μερικα-οραματα-δεν-ολωκληροθουν-δεν-λησμονουν-ταλαικα-δικαστηρια-οι-εκτελεσεις-τα-σρδελοκουτια-μας-ελεγανΣΗΜΕΡΑ-ειναι-αλλιως-μετα-απο-τοσαχρονια-ολα-μα-ολοι-εχουν-φωτογραφιες-του-ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ-ΤΟΥ-ΛΕΝΙΝ-να-λοιπον-που-εναι-αμετανοιτοι-βουλιαγμενη-θυματε-κανης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο αλοιθωροs παλιομπ...ινεs με τα ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ οΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΣ ηθελε και πουρα το πουστρρρρρ...ρακι...ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ..ΠΙΔΑ ΝΑ ΜΙΑ ΤΡΟΥΠΑ....ειναι ακονισμενη η ΠΟΥ...ΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟΚΛΩΤΣΙ ΤΟΝ ΜΙΜΙΚΩΛ...ΟΤΡΥΠΙΔΙ αρατε τιs τρυπεs τηs κωλ...οτρυπιδαs σαs.....θα γινει πρωτα δοκιμαστικο...γιατι επικρατει μεγαλη διαφωνια στο πτηνο για τα πουσ....τρακια.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή