Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΑΡΧΗΓΟ και ΕΣΦΑΞΕ 20 Εκατ. ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ και ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΛΑΦΑΖΑΝΑΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…!!!

Η ΑΘΛΙΑ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ «ΛΕΧΡΙΤΟΚΟΜΠΑΝΙΑ» ΨΑΧΝΕΙ «ΑΛΛΟΘΙ»…ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ…!!! 

Ενώ και ο Λαπαβίτσας προσθέτει στη «Χαβρα» και το «αλλαλούμ» των Τσιπροσυριζαίων την αγαπημένη του εκδοχή περί…δραχμής…!!!
Ποτέ Κυβέρνηση στο τόπο τις πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησης δεν έφερε τέτοια καταστροφή στη Χώρα.
Ο Σαμαράς με θυσίες βέβαια μια και παρέλαβε μία Χώρα πτωχευμένη κατάφερε σε 2 χρόνια να κλείσει το 2014 με ανάπτυξη 1%, ενώ το 2015 προβλεπόταν  ρυθμός ανάπτυξης 2,5%, διπλάσιος μάλιστα και από τον… Ευρωπαϊκό (μ.ο)…!!!



Η ανεργία μειώθηκε έστω και 1% και το σπουδαιότερο δημιουργήθηκαν 100.000 θέσεις εργασίας.
********
«Το έλλειμμα της γενικής Κυβέρνησης μειώθηκε από το 15,2% του ΑΕΠ το 2009 στο 3,5% του ΑΕΠ το 2014».
********
Βγήκε η Χώρα στις ελεύθερες αγορές για πρώτη φορά με επιτυχία και δανείστηκε με επιτόκιο κάτω του 5%, προοίμιο της λήξης του μνημονίου
********.
Το σπουδαιότερο ότι η αγορά άρχισε να κινείται, το πείραμα με την Κυριακάτικη αγορά των καταστημάτων έφερε αέρα αγοραστικής κίνησης και ψυχολογία ανόδου.
********
Το κράτος νοικοκυρεύτηκε και στο τέλος Φεβρουαρίου του 2015 θα είχαμε λήξη του μνημονίου με προστατευτική γραμμή στήριξης από τους Ευρωπαίους εταίρους για έξοδο στον ελεύθερο δανεισμό και την σταδιακή επιστροφή της Χώρας στην κανονικότητα.
********
Και ήρθαν οι Τσιπροεκλογές και ενώ ο Τσίπρας έλεγε ότι «θα καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο», ότι «αυτός θα παίζει ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη», ότι σε ερώτηση του Χατζηνικολάου την εβδομάδα των εκλογών «αν δεν συμφωνήσει η Μέρκελ στις απαιτήσεις Σύριζα» απάντησε με βεβαιότητα «θα συμφωνήσει και θάναι μέρα-μεσημέρι», και ενώ ο ανεκδιήγητος κλόουν Υπουργός Βαρουφάκης διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά ότι «δεν έχει ανάγκη τα λεφτά των εταίρων», ΤΩΡΑ προσκυνάει στα τέσσερα για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
********
Είχε ποτέ η Κυβέρνηση Σαμαρά έστω και υπόνοια αδυναμίας καταβολής μισθών και συντάξεων…;;;
********
Τώρα η Τσιπροκυβέρνηση όμηρος της προεκλογικής απάτης όπου έταξε τα πάντα στους πάντες και τις αριστεροκομμουνιστικής ιδεοληψίας δεν μπορεί να Κυβερνήσει και δεν ξέρει τι να κάνει.
********
Να πτωχεύσει την Χώρα χωρίς δανεισμό ή να υπογράψει τον δανεισμό-νέο μνημόνιο εξαπατώντας κατάμουτρα όσους την ψήφισαν με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις;;;
*********
Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα…
********
Ότι και να επιλέξει το ελικόπτερο απόδρασης δεν το… αποφεύγει…!!!
********
Μεγάλη και η ευθύνη του «σοφού» Ελληνικού λαού πού με το «αλάθητο πολιτικό του αισθητήριο» επέλεξε τα λείψανα και περιττώματα του Σταλινισμού να του φέρουν οικονομική ευημερία στην Ευρώπη.
********
Αυτοί έπεσαν και απέτυχαν παταγωδώς στην Σοβιετική Ένωση και θα επιτύγχαναν στην φιλελεύθερη Ευρώπη.;;;
********
Τόσο μυαλό και «σοφία» κουβαλάει ο… λαός μας…!!!
********
Τώρα αναμένεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τους.
********
Λαφαζάνης-Ζωή Κωνσταντοπούλου-Λαπαβίτσας και άλλοι 15-20, βγήκαν στο αντάρτικο προειδοποιούν και από τηλεοράσεων και κυρίως από τον κομματικό «iskra» ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μέτρα, διότι δεν ανταποκρίνονται στις προεκλογικές δεσμεύσεις.
********
Αναμένονται «εκκαθαρίσεις» κομματικές όπως επί Στάλιν, (είναι συνηθισμένοι άλλωστε), όπου ο «πατερούρης» του Κομμουνισμού δολοφόνησε τα 2/3 του Εκτελεστικού γραφείου πού τον εξέλεξαν αρχηγό και άλλα 20 εκατ. Μπολσεβίκους προκειμένου να επικρατήσει…
********
Παίζει άλλωστε το σενάριο της «Οικουμενικής Κυβέρνησης» με Πρωθυπουργό τον Τσίπρα και διάφορους πρόθυμους από άλλους χώρους και μάλιστα χωρίς τους ΑΝΕΛ, μια και ο Τσίπρας θα ηγηθεί ενός περίπου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος καθαρά Ευρωπαϊκού και κυρίως… συστημικού…!!!
********
Εκεί άλλωστε στηρίζει και τις ελπίδες του μπάς και αποφύγει τη δραπέτευση με ελικόπτερο…
                   -----------------------------

30 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΦΟΡΟ.ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΓΡΕΜΙΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και άνθρωποι που δούλεψαν σκληρά 42 χρόνια Αυτοί δεν αξίζουν να χάσουν τις οικονομίες τους και να ζήσουν όπως ζούσαν στα παιδικά τους χρόνια δηλαδή την περίοδο της κατοχής.

      Διαγραφή
    2. 10.10 ΑΜΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΑΛΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟ-ΤΟ.ΠΑΣΟΚ-ΠΟΥ-ΨΗΦΙΣΕ-ΤΟ-ΜΝΥΜΟΝΙΟ-ΕΙΝΑΙ.-ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΑΝΤΙΜΙΟΝΙΑΚΟΙ-ΤΟ-ΝΑ-ΣΦΑΚΤΟΥΝ-ΜΕΤΑΞΥ-ΤΟΥΣ-ΛΙΓΟ-ΤΟ-ΚΑΚΟ-ΠΟΛΥ-ΣΩΣΤΑ-ΛΕΣ-ΨΗΦΙΣΕ-ΟΣΟΦΟΣ-ΛΑΟΣ-ΦΤΑΙΗ-ΟΛΑΟΣ-ΛΕΕΙ-ΚΑΙ-ΗΝΔ-ΝΑ-ΤΟΝ-ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ-ΝΑ.-ΤΟΝ-ΣΤΗΣΟΥΜΕ-ΣΤΟΝ-ΤΟΙΧΟ-ΘΑΝΑΣΗ-ΣΗΜΕΡΑ-ΕΣΥ-ΧΤΕΣ-ΟΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΤΟΝ-ΣΕΒ-ΤΑ-ΕΙΠΕ-ΟΑΝΤΩΝΗΣ-Ο-ΛΑΟΣ-ΧΡΟΝΙΑ-ΤΩΡΑ-ΤΑ'-ΜΑΘΑΙΝΗ-ΜΕΤΑ-ΤΙΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΚΑ-ΣΤΙΣ-ΕΠΟΜΕΝΕΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ-ΘΑ-ΤΡΙΒΟΥΝ-ΚΑΙ-ΔΕΝ-ΘΑ-ΤΟ-ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ-ΠΟΥ-ΟΛΟΙ-ΘΑ-ΕΙΝΑΙ-ΝΕΟΙ-ΚΑΝΕΝΑΣ-ΤΕΜΠΕΛΗΣ-ΑΛΑΖΟΝΕΣ-ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ-ΔΕΝΘΑ-ΔΕΙ-ΣΤΑΥΡΟ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΓΙΝΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΙ-ΗΝΔ-ΝΔ-ΕΓΓΥΙΤΡΙΑ-ΔΥΝΑΜΙ-ΚΑΙ-ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ--ΤΗΣ-ΝΑ-ΕΥΧΗΘΩ-ΑΠΟ-ΤΩΡΑ--ΣΤΟ-ΚΑΛΟ-ΘΑ-ΣΑΣ-ΓΡΑΨΗ-Η-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΟΝΟ-ΕΙΣΘΕ-ΚΑΛΟΙ-ΚΟΥΡ@@Σ_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To παραμύθι: Ο Σαμαράς παρέλαβε σκατά και τα μετέτρεψε σε χρυσό. Το κόμμα του κυβερνούσε μία πενταετία ανεβάζωντας το δημόσιο χρέος από 180δις σε 295δις! Που ξοδεύτηκαν αυτά τα δις; Ο Σαμαράκος επανήλθε στην κεντρική πολιτική χάριν του Μπουχέσα, επιδοθείς στο άθλημα του διορισμού των ψηφοφόρων του στο Δημόσιο. Στενός συνεργάτης του κλεπτοκρατικού ΠΑΣΟΚ, φανατικός μνημονιολάγνος. Τα Ζάπεια τον κράζουν ήδη ως μεγάλο ψεύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακάμη ρε να πας στο Χοτελ Ζαρούλια να ξεδώσεις αφού η "μαμά" σας έκανε εκπτωση 70%.; Δε "μπορείς" με τίποτα ε.; Άν τα καταφέρεις και πάς έστω και μία φορά να δείς πως αμέσως θα αλλάξεις γνώμη.
    "Κάντο τώρα μπορείς".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H επιχειρηματολογία σας, Νδουλίτες, υπερβαίνει σε εμβάνθυνση και ποιότητα του πιο ικανού πολιτικού σχολιαστού.
      Μόνο κανα ρουσφέτι σας ενδιαφέρει κι΄ας χαθεί η Πατρίς῎
      Ρεμάλια, που υποστηρίζετε τον ανίκανο και ψεύτη Σαμαράκο, τον νωχελή Βούδα της Ραφήνας και τους Μητσοτάκηδες, την γνωστή οικογένεια των μιζοληπτών.

      Διαγραφή
    2. ΘΑΝΑΣΑΚΗ, ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΑΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ; ΞΕΡΕΙΣ; ΑΠΕΙΡΑ!! αυτα που εσυ γραφεις ειναι αναμασημενες μπουρδιτσες οι οποιες ξεπεσαν χρονια ολοκληρα τωρα...

      Διαγραφή
  5. Πιο αθλιο υποκειμενο απο το Σαμαρα και τη κλικα του σαν πρωθυπουργος δεν εχει υπαρξει
    Ο κοσμος πειναγε κι αυτος υπερασπιζοταν το Μνημονιο που ουτε οι δανειστες δεν το υπερασπιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην απογοητεύεσε απο την ανικανοτητά σου.
    Προσπάθησε να πάς στο Χοτελ Ζαρούλια αφού η "μαμά" σας προσφέρει τέτοια έκπτωση του 70%.
    Μη το βάζεις κάτω και σε πάρει οριστικά η κάτω βόλτα.
    Άμα χορτάσεις σεξουαλικά θα δείς πως θα σού φύγει η πείνα της κοιλιάς.
    Άσε πού άμα τα "καταφέρεις" θά βρείς και δουλειά. Έτσι με βρισίδια πως να βρείς αφού έχεις μόνιμη και ανίατη κατάθλιψη λόγω ανικανότητος.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε σουρωμενακια,η ζαρουλια ειναι πεντακαθαρη! εαν υπηρχε εστω η παραμικρη σχεση της με την επιχειρηση αυτη που λες ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ τα μουνοσκυλα τα αφεντικα σου ρε μπαγλαμοσκυλε..υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη περι αυτου; ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ;

      Διαγραφή
  7. Οι εκατομμυριουχοι αστοι του Συριζα διαδοχοι του Σταλιν;;;;;;;;;;;
    Εκει στη Συγγρου το χετε ντιπ χαμενο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήταν τίμιο για το σαιτ στο σχόλιό του, να μην ξεκινάει απο την πτώχευση της χώρας απ' όταν ανέλαβε ο Σαμαράς,αλλά απο το 2009 όταν ο κ.Παπανδρέου ,ανέλαβε με ένα χρεωμένο κράτος.
    Εξ άλλου ,κάπου γραφετε "«Το έλλειμμα της γενικής Κυβέρνησης μειώθηκε από το 15,2% του ΑΕΠ το 2009 στο 3,5% του ΑΕΠ το 2014».
    Αρα, αναγνωρίζετε το έλειμμα,και πρέπει να αναγωνρίσετε και την προσπάθεια που έκανε η Κυβέρνηση το 2009,χωρις βοήθεια άλλων.
    Πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή την χωρα ,να μιλήσουμε την αλήθεια, και ας είναι κάποιος στο αντίπαλο στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ!!

    ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΟΛΟΙ, ΗΑΗΑΗΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανασάκο σε συγχαίρω για τις περισπούδαστες αναλύσεις σου.
      Μπολσεβίκοι του Στάλιν και φιλελεύθεροι Τσώρτσιλ και Ρούσβελτ σύμμαχοι και από πίσω ο ...αφέντης σιωνιστής τοκογλύφος.

      Διαγραφή
  10. Αν οι Συριζαιοι ειναι κομμουνιστες τοτε κι ο Σοιμπλε ειναι Ελληναρας!
    Με αυτα τα επιχειρηματα η ΝΔ θα παει στο5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Xρυσαυγίτικη αλητεία κάνει επιδρομή στο βλοκ με λεξιλόγιο ανάλογο της παιδείας και της κοινωνικής της μόρφωσης και υπόστασης.
    Με ακατανόμαστες μάλιστα προσωπικές βρισιές σε πρόσωπα πού δεν έχουν ουδεμία σχέση με τη πολιτική.
    Έχουν δε αναλάβει την υπεράσπιση του Συριζα ως...δεξιοί πατριώτες.
    Τέτοια κατάντια και τόσο μυαλό...
    "Το γουρούνι και άν το πλένεις το σαπούνι σου χαλάς".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΥΣΤΑ; ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ¨ΑΝΤΡΑ¨

      Διαγραφή
  12. Μακάρι νά σφαχτούν οί τσιπροκαμμένοι μεταξύ τους, αλλά χαρακίρι πρέπει νά κάνουν καί οί βόθροι τής νέας δικτατοριας-πασοκοκρατίας, γιά νά μήν ξεχνάμε αυτήν τήν φοβερή συνεργασία πού έγραψε ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Quiz:
    Ποιο μαρξιστικό πρότυπο θα ακολουθηθεί κατά τις εκκαθαρίσεις;
    α) Στάλιν
    β) Εμβέρ Χότζα
    Γ) Πολ Ποτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λ.Α.Ο.Σ.Λαικα Αποβρασματα Οργανωμενων Σκ@τοκουραδων επικρατει οργασμοs στην διαβουλευση για το επικρατειαs!!!!!ΣΔΟΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΙΟΣ 2012 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ ΕΚΔΟΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 58 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1)Ελαβε 20 πλαστα εικονικα φορολογικα στοιχεια ΤΠΥ-Τ-ΔΑ-χρησειs 2009 109.640 χιλ.ευρω 23/05/2012 765/12-2)Ελαβε 9 εικονικα φορολογικα στοιχεια Τ-ΔΑ χρησειs 2009 104.660.50 xιλ ευρω εκθεση ελεγχου 11/05/2012/1362/12-3)Ελαβε 18 εικονικα φορολογικα στοιχεια Τ-ΔΑ χρησειs 2007 100.305 χιλ ευρω εκθεση ελεγχου 05/05/2012/6236/11-4)Ελαβε 9 εικονικα φορολογικα στοιχεια ΤΔΑ χρησειs 2009-2010 98.416.80 χιλ ευρω εκθεση ελεγχου 11/05/2012 13616/11-5)Ελαβε 7 πλαστα εικονικα φορολογικα στοιχεια Τ-ΔΑ χρησειs 2009 71.750 χιλ ευρω εκθεση ελεγχου 11/05/2012 13616/11-6)Ελαβε 9 εικονικα φορολογικα στοιχεια ΤΠΥ χρησειs 2007 97.200 χιλ ευρω εκθεση ελεγχου 30/04/2012/6230/11 200.000.000 εκατομυρια φοροδιαφυγη τα λαμογια οι απατεωνεs οι κλεφτεs οι βρωμοπ....ουστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κ.Μπαμπηs Καραθανοs μιλωνταs απο το βημα τηs κεντρικηs επιτροπηs του ΛΑΟΣ διευκρινισε οτι διαφωνει καθετα με την τρεχουσα πολιτικη του κομματοs ''μη δινονταs στην κοινοβουλευτικη του ομαδα την δυνατοτητα να''ψηφισει κατα συνειδηση''!!!!!!Κατα την διαρκεια τηs ομιλιαs του ο κ.Καραθανοs''δεχθηκε σφοδρη επιθεση''απο τα μελη τηs κ.ε. και''ειδικοτερα απο την συζυγο''του ετεροθαλουs αδελφου του ανδρεα παπανδρεου''Μαρια Σοκαλη παπανδρεου''η οποια τον αποκαλουσε συνεχωs ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!Ο κ.Καραθανοs τηs απαντησε οταν εγω αγωνιζομουν''ΕΣΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΟΡΝΟ!!!!!!Στον ΛΑΟΣ ολοι λεγανε η γρια ποπαυ με την ΠΙΠΑ και το ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ Σοκαλη τσι Σοκαλη μπου Σοκαλη κι ΣΟ ΚΑΛΕΙ ΤΣΙ ΜΠΟΥ ΚΙ....και η ματζικα ειχε οποια ομοιοτηs ειναι εντελωs συμπτωματικη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε "άνθρωπε" τόσο αθεράπευτα ελαττωματικός είσαι, τόσο κομπλεξικός, σε τί είδους βούρκο ζείς εσύ πού δε μπορείς να καταλάβεις, ότι όσα γράφεις:
    1ον Δεν έχουν καμία σχέση με το κείμενο.
    2ον Γράφεις γιά πρόσωπα συκοφαντίες και μάλιστα τού αισχίστου είδους, τα δε πρόσωπα αυτά δεν έχουν σχέση με την παρούσα πολιτική.
    3ον Αναφέρεσε ψυχωτικά σε ένα κόμμα πού δεν υπάρχει στο πολιτικό ορίζοντα απέτυχε οριστικά και ο αρχηγός του είναι παρελθόν.
    Τι στο διάβολο εκτός των άλλων είσαι και τυμβωρύχος;;;
    4ον.Θα σού άρεσε μετά την εξακρίβωση τού ονοματός σου από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να έγραφαν ανάλογα για την Μητέρα 'η την αδελφή σου;
    5ον Τη δική σου εξευτελιστική δίωξη και τον εαυτόν σου δεν τον σκέφτεσε;
    Τί στην ευχή σε τι οικογένεια ανατράφηκες και σε τι κοινωνικό βούρκο ζείς.
    Στο Κωσταλέξι σε έχουν κλεισμένο και άλλη δουλειά δεν έχεις από το να πληκτρολογείς από το πρωϊ έως το βράδυ το βούρκο της ψυχής κατασυκοφαντώντα και υβρίζοντας πρόσωπα πού δεν έχουν σήμερα ουδεμία σχέση με τη πολιτική;
    Ο Θεός να σε βοηθήσει μπάς καί σωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θανασακη, ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. hellasorthodoxy.gr 20/06/2010 9.38 πμ ''Μικρε ειπαμε να αφησειs τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ησυχο εκτοs αν δεν αγαπαs την σωματικη σου ακεραιοτητα!!!!!!!!!Λαοσιτικη αλητεια καλε συ ξεπατωμενε λαμογιο απατεωνα κλεφτη ξευτιλισμενε ψωλ...οχυμενε ξεχαρβαλωμενε πατενερ τηs κυριαs ΣΟΚΑΛΟΤΣΙΜΠΟΥΚΟ ΗΣΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΡΝΟ ΠΟΥ...ΣΤΗΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Γ@ΜΗΜΕΝΕ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΕ!!!!ΠΟΥ...ΣΤΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΩΛ..Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΦΑΛΑΚΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΠΟΥ...ΣΤΡΑ ΨΩΛ...ΟΧΥΜΕΝΗ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ..ΠΙΔΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ Ο ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ!!!!!!!ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΩΛ...ΟΧΥΜΕΝΗ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ...ΠΙΔΑ ΣΟΥ ΦΑΛΑΚΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΜΑΣΩΝΕ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ν α σφαχτουμε αναμεταξυ μας και οι περιξ να τριβουν τα χερυα τους.Τετοιες αναρτησεις σηκωνουν εισαγγελεα αμακαδορε Μυλωνοπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο Χοτελ τηs''μαμαs βενυ''Στην Καλλιροηs θα πραγματοποιηθει εκθεση ΠΙΠΑΣ και ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΩΝ καθωs και στην βιλα στο Λαγονησι των 6.000.000 εκατομυριων ευρω οι ΠΙΠΕΣ και τα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ απο τιs νησουs ΤERCS KEIKOS Κοκκινου παπαλουκα ζαμπουρου μαριολη τζιτζωκου σκανδαλακη καψιωτη κοκκαλη παρασκακη βαλαρη γιουτσου τσαμπιερη γκατσου κουτρα μητρουλια σαβοργιννακη τσιλιμιγκα κορολη φουντη καλουδη φλωρατου.!!Επι τηs υποδοχηs οι κ.κ.μπετζελου κολοτριδελου σοκαλοτσιμποκλωνιδου για τα WC Πλαστογραφου κυδωνιατη αιβαλιωτη για βοηθεια στο κατουρημα και τιναγμα πεουs κ.αργυρουλα κολοσκουζει.Για να συγκεντρωθουν τα χρηματα τηs εγγυησεωs (70.000 χιλ.ευρω) που κατεβαλε o υποδικοs ερωτυλοs (ο παρ΄΄ολιγον διγαμοs) γαλαταs σανοπωληs για να αφεθει ελευθεροs το λαμογιο ο απατεωναs ο κλεφτηs ο ΜΙΖΑΣ τηs κατεριναs sta spa του μητση η αννουλα πιτσι πιτσι το ζωηρον κοριτσι...βοηθειστε ενι σχυστε χυστε ενι σχυστε χυστε με καθε αγορα ενοs ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΟΥ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ ΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΠΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εισαι κακομοίρη γιά λύπηση. Έτσι προσπαθείς να ξεσπάσεις την ψυχική σου αναπηρία και σωματική δυσμορφία.
    Δεν έχεις ρε οικογένεια να σε περιθάλψει;
    Σε έχουν πατάξει σαν σκυλί επειδή η αρρώστεια σου είναι ανίατη και εσυ πληκτρολογείς το πόνο σου μέ ένα κόμμα το ΛΑΟΣ ανύπαρκτο και ένα λεξιλόγιο το ίδιο ακριβώς σε όλες τις αναρτήσεις . Ρε κακομοίρη δε ξέρεις τιποτα άλλο ; Βρες γρήγορα νοσοκομείο μπας και σωθείς, έχει προοδεύσει η επιστήμη. Άντε ξαναγράψε τα ίδια μεγάλε λογοτέχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eισαι για λυπηση μωρη παλιορομπα κακομοιρη ετσι προσπαθειs να ξεπερασειs την ψυχικη σου αναπηρια και την σωματικη σου δυσμορφια...σε πεταξανε απο την οικογενεια σου ρε βρωμοσκουπιδι σαν σκυλι σαν απλυτη κυλοτα..ρε ελεεινε κακομοιρη ξευτιλισμενο παλιολαμογιο του κωλωτουμπα κωλωγλυφτη βρωμιαρη δονητοπαιχτη αντε για την βιλα στο Λαγονησι να ενισ χυσειs με τον οβολο σου να βοηθησειs τον ΥΠΟΔΙΚΟ ΕΡΩΤΥΛΟ να μαζευτουν τα 70.000 χιλ ευρω που κατεβαλε μετα την απολογια του για να αφεθει ελευθεροs τρυπιε....αντε να παρειs καμμια ΠΙΠΑ και μην ξεχναs με καθε αγορα ΠΙΠΑΣ και ενα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΔΩΡΟ...τσιμπουκοτεχνιτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή